Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok şükür canim iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyorKızlar nasılsınız?
Allah iyilik versin canım. Kuzuların da iyidir inşallah? büyümüşlerdir kesinCok şükür canim iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor
Sanırım aynı zamanda dogacak elifle dimi 2 gün sonra bızde 4. Yas oluyoruzAllah iyilik versin canım. Kuzuların da iyidir inşallah? büyümüşlerdir kesin
Bende iyi gibiyim, sıcak havalar baya zorluyor, elim ayağım balon gibi oldu. Birde leğen kemiğimde bir gevşeme olmuş, çok ağrı yapıyor. Hareket ve yürüyüşlerim çok kısıtlandı bundan dolayı.
6 günüm kaldı hayırlısıyla bakalım ne zaman gelecek ufaklık.
Yaa masaAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah canim benim çokta gecmis olsun geçecek o ağrılar tatlı ağrılar olarak hemdeAllah iyilik versin canım. Kuzuların da iyidir inşallah? büyümüşlerdir kesin
Bende iyi gibiyim, sıcak havalar baya zorluyor, elim ayağım balon gibi oldu. Birde leğen kemiğimde bir gevşeme olmuş, çok ağrı yapıyor. Hareket ve yürüyüşlerim çok kısıtlandı bundan dolayı.
Rabbim uzun ve güzel bir ömür versin kuzum yavrularınw zor oluyor mu acaba iki çocuk?Yaa masaAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah canim benim çokta gecmis olsun geçecek o ağrılar tatlı ağrılar olarak hemde
Benim bebeler büyüdüler teyzesi cok şükür Rabbım sağlık sıhhat versin ikisi bir çete yoruyorlar ama hergun varlıklarına şükrediyorum Rabbım isteyen herkese versin çok amin
Ebrum çok sevindim, sağlıkla gelsin güzel bebeğinAllah iyilik versin canım. Kuzuların da iyidir inşallah? büyümüşlerdir kesin
Kuzum nasılsın?Merhaba hanımlar, sizi burada görmek ne güzel
İyiyiz, ben çıkaramadım isim mi değişti?Kuzum nasılsın?
Evet kuzum saadetim33İyiyiz, ben çıkaramadım isim mi değişti?
Ay canım ya iyiyiz evlerdeyiz hala, ama artık çocuklar hep park bahçe istiyor diğer çocuklarla oynuyorlar, Allah a emanet bu hastalıktan korunmak da yoruyor, diğer çocukların arasına girme dedikçe kışın baya bir asosyallesti çocuklar yeni yeni açılıyorlar pek müdahale de etmek istemiyorum artık, sanırım en büyük sorun bu benim için bu ara, ne yazdım siz nasılsınız kuzum nasıl gidiyorEvet kuzum saadetim33
İncimin geçmiş doğum günü kutlu olsun, Allah nicelerini en güzel şekilde yaşatsın kız zaman ne çabuk geçiyor, dün doğdu 4 yaşına girdi bile maşallah.Sanırım aynı zamanda dogacak elifle dimi 2 gün sonra bızde 4. Yas oluyoruz
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinYaa masaAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah canim benim çokta gecmis olsun geçecek o ağrılar tatlı ağrılar olarak hemde
Benim bebeler büyüdüler teyzesi cok şükür Rabbım sağlık sıhhat versin ikisi bir çete yoruyorlar ama hergun varlıklarına şükrediyorum Rabbım isteyen herkese versin çok amin
Amin inşallah Özlemim Allah razı olsunEbrum çok sevindim, sağlıkla gelsin güzel bebeğin
İyiyiz Ebrum, Eylül de işe başlıyorum ücretsiz izin bitiyor sen nasılsın? Elif nasılİncimin geçmiş doğum günü kutlu olsun, Allah nicelerini en güzel şekilde yaşatsın kız zaman ne çabuk geçiyor, dün doğdu 4 yaşına girdi bile maşallah.
elif ağustosta gülüm, bu ufaklık cennet kuşumla bir, eğer gelirse tabi
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
maşallah kuzularına, sağlık sıhhat içinde büyümeye devam etsinler. İki afacan bir arada ne şirinlikler yapıyorlardır kim bilir tabi zor yanları da vardır illa ki.
Amin inşallah Özlemim Allah razı olsun
sen nasılsın?
Evet kuzum çocuklar evde kaldıkça iyice bunaldılar.bizimki daha küçük olmasına rağmen sürekli pakaa deyip park istiyorAy canım ya iyiyiz evlerdeyiz hala, ama artık çocuklar hep park bahçe istiyor diğer çocuklarla oynuyorlar, Allah a emanet bu hastalıktan korunmak da yoruyor, diğer çocukların arasına girme dedikçe kışın baya bir asosyallesti çocuklar yeni yeni açılıyorlar pek müdahale de etmek istemiyorum artık, sanırım en büyük sorun bu benim için bu ara, ne yazdım siz nasılsınız kuzum nasıl gidiyor
Az kalmış, evde geçen son günlerinin tadını çıkart kuzucuklarınla. İkisi de kreşe mi gidiyor gülüm? Şükür iyiyim bende, doğumu bekliyorum, zor geçiyor bu günler. Elif de sıcak havaların tadını çıkartıyor olabildiğince. Kardeşi doğsun tekrar kreşe devam edecek inşallah.İyiyiz Ebrum, Eylül de işe başlıyorum ücretsiz izin bitiyor sen nasılsın? Elif nasıl
Maşallah yerim onun pakaa diyen dillerini ne kadarlık oldu şimdi? Ayşe hala emiyor iki yaşına girecek Metehan 3.5 yaşında bıraktı. Aşı oldum bendeki antikorlar bebeğe geçene kadar emzirmeye devam hatta metehana da sağıp veriyorum. Metehanın odasını ayırdık o yüzden zor olmadı kendiliğinden bitti süreç Ayse de bilmiyorum canım sadece akşam emecek çalışmaya başlayınca o da kendiliğinden olur gibi geliyor banaEvet kuzum çocuklar evde kaldıkça iyice bunaldılar.bizimki daha küçük olmasına rağmen sürekli pakaa deyip park istiyor
Elhamdülillah iyiyiz özlemim 2 gündür sütten kesmeye çalışıyorum baya entrikalı geçiyor valla.sahi sen Mete'yi sütten kesince zor oldu mu?
Maşallah Elife abla olacak, dinlensin bol bolMetehan Eylül'de anaokuluna gidecek Ayşe ye bir süre ananesi bakacak kuzumAz kalmış, evde geçen son günlerinin tadını çıkart kuzucuklarınla. İkisi de kreşe mi gidiyor gülüm? Şükür iyiyim bende, doğumu bekliyorum, zor geçiyor bu günler. Elif de sıcak havaların tadını çıkartıyor olabildiğince. Kardeşi doğsun tekrar kreşe devam edecek inşallah.
Kuzum 20 aylık oldu aslında bende 2 yaşına kadar demiştim ama adet olmadım bu süreçte hiç haliyle çok stres olmaya başladım. Ama ne yalan söyleyeyim pes etmek üzereyim oğlum çok duygusal oldu bu iki gündeMaşallah yerim onun pakaa diyen dillerini ne kadarlık oldu şimdi? Ayşe hala emiyor iki yaşına girecek Metehan 3.5 yaşında bıraktı. Aşı oldum bendeki antikorlar bebeğe geçene kadar emzirmeye devam hatta metehana da sağıp veriyorum. Metehanın odasını ayırdık o yüzden zor olmadı kendiliğinden bitti süreç Ayse de bilmiyorum canım sadece akşam emecek çalışmaya başlayınca o da kendiliğinden olur gibi geliyor bana
Maşallah Elife abla olacak, dinlensin bol bolMetehan Eylül'de anaokuluna gidecek Ayşe ye bir süre ananesi bakacak kuzum