- 10 Ekim 2018
- 1.638
- 1.463
- 83
- 34
- Konu Sahibi uYKuCu KoaLa
-
Bat 1 şubat ama hiç belirtim yok :))) aksine yumurtlama günümden birgün sonra hafif idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. Ara ara idrarımı yaparken çok hafif yanma oluyor. Yumurtlama dahil 5 gün batma ve kasıklarda ağrım olmuştu. Ama tutmadı sanırım. Hiç belirtim yok malesef.gonca1907 senin de cok az kalmis cnm
Orası hiç belli olmaz cnm inş güzel haberler alırsın cnmBat 1 şubat ama hiç belirtim yok :))) aksine yumurtlama günümden birgün sonra hafif idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. Ara ara idrarımı yaparken çok hafif yanma oluyor. Yumurtlama dahil 5 gün batma ve kasıklarda ağrım olmuştu. Ama tutmadı sanırım. Hiç belirtim yok malesef.
Amin canım. Kendimi de hiç dinlemiyorum. Ama belirti yok biliyorum. Kısmet :)Orası hiç belli olmaz cnm inş güzel haberler alırsın cnm
Dinleme sonra hüsran oluyor zaten bakarsın belirtisiz gelir bebis inş. Olmazsa da nasip bi daha ki ayAmin canım. Kendimi de hiç dinlemiyorum. Ama belirti yok biliyorum. Kısmet :)
Ben 2 ay dinledim her türlü belirtim vardı ama adet oldum. Bu ay hiç dinlemedim.Dinleme sonra hüsran oluyor zaten bakarsın belirtisiz gelir bebis inş. Olmazsa da nasip bi daha ki ay
RABBİM dualarıni geri cevirmesin tez vakitte gelir bebeginKızlar az önce hamile kalmak için duaları okudum. Bu forumdaki gebe kalmak isteyen her kadın en yakın zamanda hayırlısıyla gebe kalsın bebişleri olsun dedim :)
Rabbim kabul etsin inşallah.
Yeni baslamissin zaten en kisa zamanda hayırlı haberler alırsin herkes gibi sendeBen 2 ay dinledim her türlü belirtim vardı ama adet oldum. Bu ay hiç dinlemedim.
Amin canımRABBİM dualarıni geri cevirmesin tez vakitte gelir bebegin
Anladim cnmBenimde 4 yaşında bi oqlum var. 2 düşük var bende de oğlumdan önce de boş gebelik Dr gittik genetik v.s test yapıldı Hamdolsun temiz.
eşimde vardı biraz oda duzelmis.
Suan Dr gidiyoruz hormon vs bakıldı iğne yazdı yum. İçin gonal-F ve bi omega yazdı onu kullanıyorum
Ben gebe degilsem bile kullanmam gerekiyo doktor bu ilaci omrun boyunca kullanacaksin dedi baska caresi yokmusTroid bnm de gebelikte çıkıyor 5.5 yıllık evliyim cnm
Belirtilere cok takilma cnm ins vardirBat 1 şubat ama hiç belirtim yok :))) aksine yumurtlama günümden birgün sonra hafif idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. Ara ara idrarımı yaparken çok hafif yanma oluyor. Yumurtlama dahil 5 gün batma ve kasıklarda ağrım olmuştu. Ama tutmadı sanırım. Hiç belirtim yok malesef.
Rabbim şifa versinAnladim cnm
Ben gebe degilsem bile kullanmam gerekiyo doktor bu ilaci omrun boyunca kullanacaksin dedi baska caresi yokmus
Amin cnm cumlemize insRabbim şifa versin
belirtilere takılmadığım için bu ay hiç belirtim yok :)))Belirtilere cok takilma cnm ins vardir
5 fun kalmış hayırlısı olsunbelirtilere takılmadığım için bu ay hiç belirtim yok :)))
belirtileri takıldığım aylar sonsuz belirtilerim oldu ama adet olmuştum. o yüzden bu ay belirti aramıyorum rahatım :))
Canım merhabalar acaba tiroid in ne kadar yüksek benimde 4 küsürlerde. Bu arada tiroid e dere otu çok iyi geliyormuş kısmetse bende yarın başlıcamAnladim cnm
Ben gebe degilsem bile kullanmam gerekiyo doktor bu ilaci omrun boyunca kullanacaksin dedi baska caresi yokmus
Dere otu ve iyotlu tuz iyi geliyorCanım merhabalar acaba tiroid in ne kadar yüksek benimde 4 küsürlerde. Bu arada tiroid e dere otu çok iyi geliyormuş kısmetse bende yarın başlıcam
Dere otu ve iyotlu tuz iyi geliyor kuzumCanım merhabalar acaba tiroid in ne kadar yüksek benimde 4 küsürlerde. Bu arada tiroid e dere otu çok iyi geliyormuş kısmetse bende yarın başlıcam
Yemeklere iyotlu tuz hep koyarım ama bir faydası olmuyor düşmedi bir türlü ilaçta kullandım fayda etmedi canım yaDere otu ve iyotlu tuz iyi geliyor
Dere otu ve iyotlu tuz iyi geliyor kuzum
Malesef etkiliyor gebeliği de bebegide benim gebelikte coook yüksek çıkmıştı hamileligim boyunca endokrine gittim ilaç kullandım dikkat gerektiriyor ihmal etme zaten var olduğunu biliyorsan gebelikte istiyorsun muhakkak git tekrar baksınlarYemeklere iyotlu tuz hep koyarım ama bir faydası olmuyor düşmedi bir türlü ilaçta kullandım fayda etmedi canım yabu gebeliği de çok etkiliyormuş boş gebeliğim bundan kaynaklı olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?