- 27 Mart 2015
- 501
- 327
Benim eşimle aramda 10 yaş var ama biz birbirimizi görüp beğenip evlendik. Sizinki görücü usulü. Bu durumu değiştirir.Arkadaşlar merhaba. Özellikle evli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Yakınlarda bir aile dostumuz tanıdığı biri ile bizi tanıştırmayı önerdi. Ahlaklı çok düzgün biri olduğunu filan söylediler, öve öve bitiremediler. Eğitim düzeylerimiz de ailelerimiz de birbirine çok uygun gibi. Ancak ben 26 yaşındayım bahsettikleri kişi 39. Ne düşünür diye anneme sormuşlar o da biraz büyükmüş demiş sadece. Bana da fikrimi sordu. Gözüm korktu biraz ama sizce çok büyük problem midir bu kadar yaş farkı? Bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı kafaları çok uydu birbirlerine aslında oldukça mutlulular. Kafalar uyduktan sonra bu büyük bir fark mıdır?
Yani sizce bir görüşmeli miyim?
ahlaklı, çok düzgün, öve öve bitiremedikleri kadar varsa niye bu yaşına kadar evlenememiş ozaman??Arkadaşlar merhaba. Özellikle evli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Yakınlarda bir aile dostumuz tanıdığı biri ile bizi tanıştırmayı önerdi. Ahlaklı çok düzgün biri olduğunu filan söylediler, öve öve bitiremediler. Eğitim düzeylerimiz de ailelerimiz de birbirine çok uygun gibi. Ancak ben 26 yaşındayım bahsettikleri kişi 39. Ne düşünür diye anneme sormuşlar o da biraz büyükmüş demiş sadece. Bana da fikrimi sordu. Gözüm korktu biraz ama sizce çok büyük problem midir bu kadar yaş farkı? Bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı kafaları çok uydu birbirlerine aslında oldukça mutlulular. Kafalar uyduktan sonra bu büyük bir fark mıdır?
bi de ne cesaretle kendisinden bu kadar küçük bi kıza talip olabiliyo ki bu adam? özgüvene bak! gitsin yaşına yakın birini bulsun!!Arkadaşlar merhaba. Özellikle evli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Yakınlarda bir aile dostumuz tanıdığı biri ile bizi tanıştırmayı önerdi. Ahlaklı çok düzgün biri olduğunu filan söylediler, öve öve bitiremediler. Eğitim düzeylerimiz de ailelerimiz de birbirine çok uygun gibi. Ancak ben 26 yaşındayım bahsettikleri kişi 39. Ne düşünür diye anneme sormuşlar o da biraz büyükmüş demiş sadece. Bana da fikrimi sordu. Gözüm korktu biraz ama sizce çok büyük problem midir bu kadar yaş farkı? Bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı kafaları çok uydu birbirlerine aslında oldukça mutlulular. Kafalar uyduktan sonra bu büyük bir fark mıdır?
bi de ne cesaretle kendisinden bu kadar küçük bi kıza talip olabiliyo ki bu adam? özgüvene bak! gitsin yaşına yakın birini bulsun!!
40 yaşında bir adamla 26 yaşında bir genç kız kulağa bile hoş gelmiyor