13 yaş farkı ile ilgili fikirleriniz?

Ben yasıtlarıma göre daha olgun sakin yapıdayım eşimle üniversite ortamında tanıstık yasını hiç göstermiyor gayet uyumluyuz hatta o benden daha hareketli kendine bakıyor spor yapıyor ben yasını sonradan öğrendim sorunda etmedim çünkü gayet iyi anlaşıyoruz belki yasıtım biri olsa bu kadar denk olamazdık 11 yas fark var

Tanışmadan bilemezsin. Belki senden çok daha enerjik, neşeli yaşamayı seven biri çıkacak, belki çok ciddi, hayatta yaşayabileceği bir çok şeyi çoktan yaşayıp tüketmiş bitmiş bir tip olacak.

Ayrıca kendine bakan ve genetik alt yapısı sağlam bir 39 ile, kendine hiç bakmayan göbekli hımbıl saçları dökülmüş bir 39 arasında dünya kadar fark var.

Bilemedim yani...

Benim eşimle aramda 10 yaş var ama biz birbirimizi görüp beğenip evlendik. Sizinki görücü usulü. Bu durumu değiştirir.
Ayrıca yaş farkından dolayı sizi hep kıskanacak. Bu büyük sıkıntı yaratır. Bende yaratıyor.

ahlaklı, çok düzgün, öve öve bitiremedikleri kadar varsa niye bu yaşına kadar evlenememiş ozaman??

bi de ne cesaretle kendisinden bu kadar küçük bi kıza talip olabiliyo ki bu adam? özgüvene bak! gitsin yaşına yakın birini bulsun!!

bi de ne cesaretle kendisinden bu kadar küçük bi kıza talip olabiliyo ki bu adam? özgüvene bak! gitsin yaşına yakın birini bulsun!!

Sübyancılık dizboyu gerçekten. 40 yaşındaki adam neyine güvenip 20lik bir genç kıza talip olur çözemedim. O kart herifi bu kıza münasip görenlerin de kafasına ayrıca tüküreyim.

yorumlra bakmadım ama herkes kesinlikle aynı düşüncededir

cnm belkide çok mutlu olursunuz ama ihtimalleride söylemeden geçemiycem..
eşin olacak insan biraz daha olgun olacagı için yaşam aktiviteleriniz ters düşebilir. yani o biraz daha agır olmayı tercih edercektir.(istisna beyler dışında)
ikincisi 10 yıl sonra sen 36 olucaksın belkide çocugun olacak ama o 49 50 yaş olcak.cocukla arasında çok büyük yaş farkı olacak.
üçüncüsü yine 10 yıl sonra cinsel yaşam etkilenecek falan böyle uzayıp gider.
baştada belirttigim gibi istisna beyler hariç.bazı erkekler yaşından çok daha genç ruha ve görünüşe sahiptirler.

Son düzenleme:
Görüp konuşmadan bişey denemz aslında ama çokta zotlamamak lazım belli olur zaten ya çekim olurya itici gelir anlarsin birak beynin kalbin biraz iş yapsin bi görüş derim..

bence çok canım ilerde sorun olur adam 10-11 yıl sonra 49-50 olcak sen 36.

bi kadın için genç bir yaş

bence olmamalı bu kadar fark

Olmaz.. görmüs gecirmis cogu seyi o adam.. ilk zamanlar hayranlikla dinlersin ne cok bilgiye sahip dersin..sonra bunalirsin..
en iyisi yasitinla beraber ögrenmek yasamak hayati..beraber büyümek.
Zaten adam 10 yil sonra 50 yasina girecek..cöküs o cöküs.. hevesin kursaginda kalir en civil civil yillarinda gezmek eglenmek vs..

Tanımadan görmeden bilemezsin canım.
Kimi insan 20'li yaslarında evde oturmayı sever kimi insan 50 yaşına gelse de çok enerjiktir gezmeyi tozmayı, aktivitelerde bulunmayı sever.
Mesela benim nişanlımla aramda aramda 11.5 yaş var ama o benden daha enerjik.
Kuzenimle eşi arasında 11 yaş var çok mutlular.
Yani bi görüşüp konuşabilirsiniz bir şey kaybetmezsiniz. Olursa olur olmazsa olmaz kısmet bu işler.

Hiç zorlama olmuyor benımde başımdan gecti 9 yaş fark onun ıstekleri farklı , senın isteklerin farklı oluyor bırbırınıze uyuşmazsınız !

erkegin olgun olmasi bana daha olumlu geliyor ama 13 fazla geldi bana. dusununce siz 40 o 53 ...bilmedim...

Kızlar ya yazdıklarınız çok mantıklı geliyor bana da, ben reddedeceğim görüşmeyeceğim ya.. Bir sürü sıkıntı var en baştan kabullenmemi gerektirecek... Yok ben daha çok başındayım herşeyin, o ise herşeyi yaşamış olacak... Vazgeçtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…