13 yaş farkı ile ilgili fikirleriniz?

Bence çok çok fazla. İstediği kadar enerjik dinç yakisikli olsun sonucta 40 yasinda olduğu gerçeğini değiştiremez.

Ayrıca bu yaştaki bir adam kisa sure içinde bebek isteyebilir yasindan dolayı siz biri için koştur koştur yaşamaya hazir misiniz?
Ve mantik evliliği yapmak için çok mantikli bir durum gibi gelmedi bana..

Son düzenleme:
Hadi kendin bulup aşık olsan neyse de,ne gerek var.Yaşın da daha genç.Akranını bul ve şu an yaşının güzelliğini yaşa.

Bence bi tanışın görüşün belki beyefendinin hayat enerjisi sizinkinden daha fazladır kendine bakıyordur sağlığını sporuna dikkat ediyordur..ben eşimle aynı yaştayım eşimin ruh hali 80 yaşındaki adamla aynıdır :)) bence yaş değilde karakter daha önemli bi şans verin derim

Bende bu tarz seylerı demeye çalıştım cnm bekleme sebebı olarak ımkamsızlıktan degıl Ztn cok kötü bı hamle daha kaldıramam ama su anlık eşımde coookk degısım. Var açıkça düzelme ımkanı varken kolayı secmek ıstemıyorum ve cocuğunda asırı babaya düşkün ama desıklerıne katılıyorum dedıgım gıbı sadece ıkı satır la anlatılamıyor yoksa sızde alnarsınız benım ne yapmak ıstedıgımı ayrıca yazdıklarınızı aşağılama yada ezıklık olarak gormedım ıyı nıyetınızden şüphem yok :))

deli kız :) öbür başlıktaki yazını gördüm konularına bakayım dedim bu konu çıktı karşıma.. iyikide çıkmış...

ben 27 yaşındayım şuan ayrı olduğum sevgilim 33... arada 6 yaş fark var ama 6 yaş bile yetti bana... ne dışarıda gezme hevesi var ne bir romantizim ne birşey.... çok olgun çok güzel idare edip ilgilenir bu yaşını almış erkekler.. ama seninde yaşın itibariyle taşıdığın bir enerji var... ve onun hayali emin ol bir an evvel söz nişan evlilik çocuk akşam eve gelip maç izlemek....

30undan sonra erkekler gençliklerini doya doya yaşadıkları için artık dinlenmek istiyorlar.. ama biz bayanlarda 25 civarı ancak gözümüzü açıyoruz ve asıl bu yaştan sonra hayatın tadını çıkartmak istiyoruz....

toparlıyorum kısaca yanlış zaman, yanlış insan... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…