siz ne kadar dik durdugunuzu, cocugunuza belli etmediginizi soyleseniz de egoist, bencil, dünyanın onun etrafında döndügünü sanan, tabiri caizse agzından tükürükler sacarak konusan kisinin iyi bir rol model olmayacagından bahsediyorum.
yurtdısı oldugu icin devletin sundugu imkanlar sanırım daha iyi olabilir,
fakat aynen dediginiz gibi dimdik durmanız gerek kendini, cocugunuz ve geleceginiz icin...
birseyler yazdıysam sizi ezmek asagılamak icin degil, bir evlilikte olabilecek tüm olumsuzlukları yaşamanıza uzuldugum icin yazıyordum.
planlar yaptıgınızı söylüyorsunuz... neler oldugunu elbette siz açmadıkca bilemeyiz,
fakat her ne düsünüyorsanız bunları intikam icin bekletmemenizi tavsiye ederim,
siz o evden basıp gittiginizde ve yeni bir hayata adım attıgınızda da onun o şaşkın hali içinizi daha cok sogutur bence.
neyse, delil topluyormussunuz, dilerim her sey sizin ve cocugunuz icin güzel olur...
son olarak 2 uyarım olacak;
ogrenilmiş caresizlige dönüşmeden olaylar tekrarlandıgı an o evden anında gidebilecek konumda olmaya özen gosterin her zaman,
bir de madem planlarınız var internet gecmisinizi silmeyi unutmayın, eşinizin görmesi siz delillerden bahsederken pek iyi sonuclar dogurmayabilir.