13 yaş farkı ile ilgili fikirleriniz?

Şimdilik sıkıntı olmasa bile sonradan olur gibi geliyor sen baharındayken o yaşlanacak

Şu an pek sorun olmasada bir on sene sonra uçurum olabilir.sen geliceksin 36yaşına o olucak 49yaşında..

Gezip tozup gününü gün etmesi yanlış bir şey mi yani? Böyle bir adamla evlenmenin nesi yanlış?
Ya da karşısına evlenmek isteyebileceği bir kadın çıkmamış olamaz mı? Eş adayı bulmak mesele değil ki evlenmek isteyeceğin insanı bulmak mesele.
Evlenmek için evlenecek olan insanın (kadın erkek ayırmıyorum) her ne yaşta ve konumda olursa olsun eş bulması kolaydır. Kriter nefes alsın yeter ise zaten yüzlerce aday çıkar insanın karşısına. Ama başka detaylara da bakıyorsa eğer orda işler karmaşıklaşır. Yani yaş ve konum ne olursa olsun eş bulmak bu düşüncedeki insan için kolay değildir.

Genc adamlarda sanki cok atraksiyonlar var da :)
Hayir yani adamlarin ne yapmasini bekliyorsunuz?
Ucsun mu? Yamac parasutu mu yapsin? Trekking mi yapsin? Ralli mi yapsin? Rafting mi yapsin? Yoksa ustun cinsel performans mi bekliyorsunuz?
Gelir duzeyi cok yuksek olmadigi surece,ben genclerimizde iki kurus icin geberene kadar calisip,haftasonlarini avmde gecirmekten baska bir atraksiyon goremiyorum da..

çok doğru yazmışsın,kızkardeşimden 2 yaş büyük eşi,adam uyumayı okadar seviyorki,birde karbonhitrat bağımlısı 1.60 90 kg oldu

Haha benim morukcan beyim yapıyor ayol bunları. Bi ralli eksik, onun yerine bisiklet koysak olur mu?

Çok sevdiğim bir dostum var.20 yaşındayken tanımıstim onu 20 yaş büyükbenden 12 sene geçti aradan ben yaşlandım o hala genç.Ruhu genç ise kişinin yaş önemli değil bence

Kardeşimde kendinden 20 yas büyük biriyle evli ama ben ne kadar mutlu görünselerde oldugunu düşünmüyorum.çocukları var.buarada annem 43 kardeşimin eşi 40yaşinda:-(
Sana gelince eğer ki anlasırsan max 15 yasa kadar normal olmasada cok göze batmaz kı sende artık yetişkin bir bayansın.

Enişteniz annenize ne diye hitap ediyor merak ettim arada 3 yaş var.

Benim görümcemle eşi arasında da 13 yaş var.Ancak kız 25 eşi 38 yaşında.4 yıllık evliler ve 3 yaşında çocukları var.Her ikisi de çalışıyor ve görümcem çocuğuna annelik yapamadı hep kayınvalidem baktı.Çünkü gezmek hayatı yaşamak istiyormuş sadece çalışmaktan değil.Çocuk herkese anne baba diyodu.Eşinin yaşında dolayı erken çocuk istedi ve şu an ikinciyi düşünüyor üstelik.Ben 2,5 yıllık evliyim ben bildim bileli kavga ederler ayrılcaz diye hepimizi toplarlar.Bakış açıları farklı hayata ve eşinin yaşından dolayı da sıkıntı yaşıyorlar.O daha olgun ve görümcemin yaşamak istediği çoğu şeyi yaşamış bir insan.Her şeyi düşünüp tartmak gerekir ben sadece en yakınlarımdan örnek vereyim dedim.Annemle babam arasında da 9 yaş var benim sorun yaşamamışlar mı yaşamışlar ama iyiler..

Tanışın isterseniz olmazsa olmaz..Belki bir arkadaş edinmiş olursunuz kim bilir..

Bana kalirsa cok fazla.Ben en fazla 6 yas diyorum.Yine de senin kararin senin yasamin.

ilk okudugumda hızlıca baktıgım icin yorumunuzu farketmemiştim,
konuyu dagıtmak istemiyorum demissiniz fakat yazmadan gecemeyecegim,
diger konularınıza da baktım, neyse ki evet şu an hamile degilmişsiniz fakat bir cocugunuz varmıs zaten.

sorunların üstesinden nasıl geldiniz bilmiyorum fakat siddet, aldatma ne ararsanız varmıs evliliginizde.

belli ki ayrılmayı düsünmüyorsunuz su an,
en azından her şeye hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim, hem kendiniz hem de cocugunuz icin.
gecmiste yasadıgınız seyler tekrarlandıgı an cekip gidebilmeli, bunu da ona hissettirebilmelisiniz.

ayrıca bir süre işinizi şansa bırakmadan hamile kalmamaya özen gostermenizin sizin icin daha iyi olacagına inanıyorum.

Bence coook fazla, ama onemli olan sizin beklentiniz. 32 yaşındayım, 45 yasinda biriyle dusunemem bile kendimi, istedigi kadar genc gorunsun, genc hissetsin, olmaz, kusak farki var arada.
ama boyle olup mutlu gorunen ciftler de taniyorum, bilemem tabi iclerini. Ben eşimle birlikte olgunlasmak, birlikte yaslanmak isterim, onun yaşlanmasini izlemek degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…