13 yaş farkı ile ilgili fikirleriniz?

neden tanışmadan böyle bir şeye karar verdin. Benim benden 13 yaş büyük bir tanıdığım var kendisi 37 yasında ama gören herkes 27 den büyük olmadığını söylüyor spor yapar kendine bakar ayrıca yerinde durmaz sürekli gezer değişik aktivitelere katılır yani benim böyle bir durumum olsa adamla direk evlenirim o derece 26 yaşındaki bir kızı 39 yaşında birine yakıştırdılarsa muhtemelen oda yaşını göstermiyordur belki huylarınızıda yakıştırmışlardır aile bakımından bir sorunda yoksa onlarda karşı çıkmıyorlarsa eğer bence tanışmanızda bir sıkıntı yok

yani şu an için çok değil ama siz 40 yaşınızda gücünüzün ve tecrübenizin zirvesinde bir kadınken o 53 yaşında tükenmeye başlamış bir adam olacak. bunun cinsel boyutuda var tabi.. olmaz diye bir şey yok. her ihtimali ve ileriyi düşünüp tamam diyebiliyorsanız neden olmasın.

Cnm mrhb sana bızzat kendımden ornek verıcem bende 26 yaşındayım ve esım 39 :)4,5yıllık evlıyım genelde kafa olarak yasımdan Olgun olduğumu söyler herkes esımde bunu farketmıstı esım 39 yasında ama yasını gostermıyo tam bu yaslarda karızması oturmuş erkek derler ya o tıp geleyım konuyo baslarda sureklı herseyde kafamız uyuyordu cunku esım gezmeyı hayat yasamayı sever fakat özgürce bazen cok düşünürüm acaba yasıda oturmuş evlı olmak ıcınmı evlendı benımle dıye mesela ornek verıyım onun onceden yaşadığı bıseyı yapmak ısteyebılırsın oda cocuk ca bulabılır suan benım daha büyük sorunlarım oldugundan cok hatırlamıyorum ama cok kırıldığım zamanlar olmuştur ağladığım zamanlar oda derdı herhangı bı konuda ben bunu cok onceden tecrübe ettıgım ıcın senınde bılmen gerektıgını dusunuyorum gıbı bende derdım yaşamadığım bıseyı berden bılıyım dıye zor oluyo yanı su an zamanımı gerı verseler aslaaa...ama senıde olumsuz etkılemek ıstemem benım cok daha büyük sorunlarım var aldatmak şiddet kaynana gıbı saygısızlık gıbı:))hepsı ortaya karışık bı sekılde ustesınden gelıyorum cok şükür ama Cook yoruldum..en kötüsü bu ara cok bunalımdayım 1,5yıldır ama bı okadarda gucluyum bınlerce sukurler olsun aslında tek ıstegım gercek bı ask ortamı ama yas farkı bıraz rahatsız edıyo bı yandan bakıyorum aldattıgı kısıyle 20 lık delıkanlı gıbı ask yasıyo (du) bana gelınce anac kadın goruyo yazsam roman olucak konunu dağıtmak ıstemıyorum ınsallahh anlatabılmısımdır denemekte yarar var fakat ben olsam su ankı aklımla kesınlıkle ıstemezdım aramızdakı olaylar olmasaydı ve ıkımızınde sevgısı güçlü olsaydı belkı daha farklı olurdu dıye düşünüyorum ama nasıp Allah gönlüne gore versın bahtını açık etsın ınsallahh tatlım :))

..Canım benim bi kaç yıl sonra bu adamın sükunet istediği dönemler senin kanının kaynadığı dönemler olacak, tam kendinden emin olduğun kadınlığın zirvesindeki yaşlarında affedersin ama cinselliğinizi de mi düşünmüyorsun ? Evlilik seksten ibaret olmasa da büyük ve önemli bir kısmını oluşturuyor bu ..sen tatile çıktığınızda gece dışarı çıkalım canlı müzik dinleyip bir şeyler içelim dediğinde bu adam yok ben yoruldum uyuyalım diyecek.. Ne bileyim , bir tamam 2 tamam da hep böyle gitmez bence yaşı yaşına uygun başkaları çıkar karşına

13 yaş büyük bir fark . Eğer evlilik düşünürsen ola ki,
Siz evlenene dek en az 40 olacak.
Hemen çocuk sahibi olmak istemezsen baba olduğunda 45 olacak. Dolu dizgin bir hayat beklerken sen o dingin şeyler isteyecek. Yok olmaz gibi geldi bana. Baştan uyar sana ama evlenince yani köprüyü geçiverince değişir. Kocam çok değişti benimle ilgilenmiyor Dersin. Hayalimde bile olmadı. 32 Yaşındayım. Eşim 35. 3-5 yaş fark iyidir. Aynı yaş da olur. Hatta eşinden sen bir iki yaş büyük olsan bile olur. Bu olmaz.

kararınızı zaten vermişsiniz ancak yine de yazayım,
aşık oldum deseniz bile "ne yapsam acaba?" diye enine boyuna düsünmeniz gerekecek bir konu, sonucta zaman her daim bulundugumuz yaşta sabitlenmiyor.

bir de gorucu usulunden bahsediyorsunuz,
tanışmaya hic luzum yok bence,
40 yasında olursunuz da 55 yasındaki insana bir sans versem mi dersiniz...
yahu daha genceciksiniz,
ustelik bu yaşlarda hevesleriniz, hayalleriniz -karakterlerinize baglı olsa da- ister istemez fazlasıyla ayrışıyor.

Severek evlendim eşimle aramda 10 yaş var.Hiç sıkıntı yaşamadım yeri geldi o bana ayak uydurdu.Yeri geldi ben ona ayak uydurdum.Sevip geçinmeye gönlü olduktan sonra yaş maş farketceğini sanmıyorum.Seçim tamamen size kalmış görüşüp konuşmanızda fayda var hemen nikah basacak haliniz yok ya gerçi evlilik nasip işidir.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben de 26 yaşındayım 39 yaşında biriyle evlenmek amacı ile görüşmezdim benim için uçurum bir fark.

Aynı yaştayız seninle. 40 yaşında bir adam öh... Şahsen ben istemezdim, tamam huy görgü kültür ruh güzelliği falan önemli ama Recep İvediğin film de dediği gibi ruhlar aleminde yaşamıyoruz, genç olması gözüme hitap etmesi de önemli. 10 sene sonra sen 36 olcaksın adam 50 olcak. Bence görüşme bile.

Benim arkadaşım 23yaşında evlendi eşi ondan tam 19yaş büyük. Bir senedir evli bi sıkıntı çıkmadı zaten severek evlendiler.
Ama ben yapamazdim şahsen en fazla olsun olsun 3 5yaş büyük yeter. Benim eşim benden 8ay büyük. Ben olsam kabul edemezdim. Ama ne biliyim belki için ısınır şöyle uzaktan filan bi gözleme imkanın olsa keşke yaşam şeklini.

Yaşın daha çok genç karşı taraf da senden baya büyük iç sesin ne diyorsa onu yap bence

yakın bir arkadaşımla eşi arasında 13 yaş var arkadaşım gezmek ister eşi evde oturmak arkadaşım tv bakmak ister birlikte o uyur bunlar birazda karakterle alakalı ama uyumsuzlar birazdaha fazla oluyor ve eşi arkadaşıma sürekli çocuk muamelesi yapıyor fikirlerini önemsemiyor

Kusura bakmayın ama bu çok çirkin bir düşünce değil mi? Herkes belli yaşta evlenmek zorunda mı ve evlenmeyenler çürük elma mı yani? Sınıflandırmayın insanları şöyle.

Erkekler belli bir konumda ve yaşta ise eş bulmaları çok kolaydır, yani o yaşta ve konumda bir erkeğin evlenmeme sebebi eş adayı bulamaması değildir. Nasip deyip geçiliyor ama mutlaka bir sebebi vardır yani.
Ya gezmiş tozmuş gününü gün etmiş bir yaştan sonra da bari evleneyim demiştir ya da falsosu vardır illaki.
İstisna durumlar hariç tabi.
Kadınlar için tam tersi yaş ve konum kariyer arttıkça eş bulma ihtimali düşer, o yüzden evlenmemiş kadın için öyle düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…