neden tanışmadan böyle bir şeye karar verdin. Benim benden 13 yaş büyük bir tanıdığım var kendisi 37 yasında ama gören herkes 27 den büyük olmadığını söylüyor spor yapar kendine bakar ayrıca yerinde durmaz sürekli gezer değişik aktivitelere katılır yani benim böyle bir durumum olsa adamla direk evlenirim o dereceKızlar ya yazdıklarınız çok mantıklı geliyor bana da, ben reddedeceğim görüşmeyeceğim ya.. Bir sürü sıkıntı var en baştan kabullenmemi gerektirecek... Yok ben daha çok başındayım herşeyin, o ise herşeyi yaşamış olacak... Vazgeçtim..
Cnm mrhb sana bızzat kendımden ornek verıcem bende 26 yaşındayım ve esım 39 :)4,5yıllık evlıyım genelde kafa olarak yasımdan Olgun olduğumu söyler herkes esımde bunu farketmıstı esım 39 yasında ama yasını gostermıyo tam bu yaslarda karızması oturmuş erkek derler ya o tıp geleyım konuyo baslarda sureklı herseyde kafamız uyuyordu cunku esım gezmeyı hayat yasamayı sever fakat özgürce bazen cok düşünürüm acaba yasıda oturmuş evlı olmak ıcınmı evlendı benımle dıye mesela ornek verıyım onun onceden yaşadığı bıseyı yapmak ısteyebılırsın oda cocuk ca bulabılır suan benım daha büyük sorunlarım oldugundan cok hatırlamıyorum ama cok kırıldığım zamanlar olmuştur ağladığım zamanlar oda derdı herhangı bı konuda ben bunu cok onceden tecrübe ettıgım ıcın senınde bılmen gerektıgını dusunuyorum gıbı bende derdım yaşamadığım bıseyı berden bılıyım dıye zor oluyo yanı su an zamanımı gerı verseler aslaaa...ama senıde olumsuz etkılemek ıstemem benım cok daha büyük sorunlarım var aldatmak şiddet kaynana gıbı saygısızlık gıbı:))hepsı ortaya karışık bı sekılde ustesınden gelıyorum cok şükür ama Cook yoruldum..en kötüsü bu ara cok bunalımdayım 1,5yıldır ama bı okadarda gucluyum bınlerce sukurler olsun aslında tek ıstegım gercek bı ask ortamı ama yas farkı bıraz rahatsız edıyo bı yandan bakıyorum aldattıgı kısıyle 20 lık delıkanlı gıbı ask yasıyo (du) bana gelınce anac kadın goruyo yazsam roman olucak konunu dağıtmak ıstemıyorum ınsallahh anlatabılmısımdır denemekte yarar var fakat ben olsam su ankı aklımla kesınlıkle ıstemezdım aramızdakı olaylar olmasaydı ve ıkımızınde sevgısı güçlü olsaydı belkı daha farklı olurdu dıye düşünüyorum ama nasıp Allah gönlüne gore versın bahtını açık etsın ınsallahh tatlım :))Arkadaşlar merhaba. Özellikle evli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Yakınlarda bir aile dostumuz tanıdığı biri ile bizi tanıştırmayı önerdi. Ahlaklı çok düzgün biri olduğunu filan söylediler, öve öve bitiremediler. Eğitim düzeylerimiz de ailelerimiz de birbirine çok uygun gibi. Ancak ben 26 yaşındayım bahsettikleri kişi 39. Ne düşünür diye anneme sormuşlar o da biraz büyükmüş demiş sadece. Bana da fikrimi sordu. Gözüm korktu biraz ama sizce çok büyük problem midir bu kadar yaş farkı? Bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı kafaları çok uydu birbirlerine aslında oldukça mutlulular. Kafalar uyduktan sonra bu büyük bir fark mıdır?
Yani sizce bir görüşmeli miyim?
Arkadaşlar merhaba. Özellikle evli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Yakınlarda bir aile dostumuz tanıdığı biri ile bizi tanıştırmayı önerdi. Ahlaklı çok düzgün biri olduğunu filan söylediler, öve öve bitiremediler. Eğitim düzeylerimiz de ailelerimiz de birbirine çok uygun gibi. Ancak ben 26 yaşındayım bahsettikleri kişi 39. Ne düşünür diye anneme sormuşlar o da biraz büyükmüş demiş sadece. Bana da fikrimi sordu. Gözüm korktu biraz ama sizce çok büyük problem midir bu kadar yaş farkı? Bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı kafaları çok uydu birbirlerine aslında oldukça mutlulular. Kafalar uyduktan sonra bu büyük bir fark mıdır?
Arkadaşlar merhaba. Özellikle evli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Yakınlarda bir aile dostumuz tanıdığı biri ile bizi tanıştırmayı önerdi. Ahlaklı çok düzgün biri olduğunu filan söylediler, öve öve bitiremediler. Eğitim düzeylerimiz de ailelerimiz de birbirine çok uygun gibi. Ancak ben 26 yaşındayım bahsettikleri kişi 39. Ne düşünür diye anneme sormuşlar o da biraz büyükmüş demiş sadece. Bana da fikrimi sordu. Gözüm korktu biraz ama sizce çok büyük problem midir bu kadar yaş farkı? Bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı kafaları çok uydu birbirlerine aslında oldukça mutlulular. Kafalar uyduktan sonra bu büyük bir fark mıdır?
Kızlar 9-10 yaş da da sorun oluyo mu korktum şimdi
Kusura bakmayın ama bu çok çirkin bir düşünce değil mi? Herkes belli yaşta evlenmek zorunda mı ve evlenmeyenler çürük elma mı yani? Sınıflandırmayın insanları şöyle.
Kadınlar için tam tersi yaş ve konum kariyer arttıkça eş bulma ihtimali düşer, o yüzden evlenmemiş kadın için öyle düşünmüyorum.