13 yaş farkı ile ilgili fikirleriniz?

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.672
5.299
Arkadaşlar merhaba. Özellikle evli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Yakınlarda bir aile dostumuz tanıdığı biri ile bizi tanıştırmayı önerdi. Ahlaklı çok düzgün biri olduğunu filan söylediler, öve öve bitiremediler. Eğitim düzeylerimiz de ailelerimiz de birbirine çok uygun gibi. Ancak ben 26 yaşındayım bahsettikleri kişi 39. Ne düşünür diye anneme sormuşlar o da biraz büyükmüş demiş sadece. Bana da fikrimi sordu. Gözüm korktu biraz ama sizce çok büyük problem midir bu kadar yaş farkı? Bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı kafaları çok uydu birbirlerine aslında oldukça mutlulular. Kafalar uyduktan sonra bu büyük bir fark mıdır?

Yani sizce bir görüşmeli miyim?

Kişiye kişiliğe göre değişir o sizden erken yaşlanacak ve bu durum ileride hem sizi hem çocuğunuz olursa onu etkileyebilir bir de kuşak farkı var kafa dengi rahat birş değilse fikir çatışması çok olabilir yani önemli olan biraz da onun karakteri gibi

bi gormekte fayda var aslında kalbin ısınırsa neden olmasın

Kafa yapisinin dusuncelerin ayni olmasiyla alakali tamamen.. Kendisinden 20 yas buyukle de mutlu olup anlasabilen var.. Yaslari yakin olmasina rağmen anlasamayan da..

Egitim duzeyimiz,ailelerimiz uygun gibi demissin.. Düşünebilirsin bence.. Bir kac konusmada bile anlasilabilir zaten sana uygun olup olmadigi..

Hayirrrr

bence cok buyuk bir yas farki enerjileriniz tutmaz birbirini bocalarsin ilerisini dusun sen 35 yasinda kadinliginin en guzel olgun verimli doneminde iken o 50 ye merdiven dayamis olacak yanina yakismayacak belki de ha belli de olmaz yillar gectikce daha yakisikli olan adamlar da var David Beckham gibi mesela

Kisiye gore degisir yaa
Sonucta daha gorusmedin tanimiyosun belki iyi anlasirsin icin isinir allah yazar olur belkide yas probleminden once begenmezsin kafan uymaz falan filan..yani icinde aklinda soru isareti kalmasin bi gorus bence sonucta gorusunce hemen evlenmeniz gerekmiyor degil mi

karakter olarak nasıl tip i falan nasıl ben bilemiyorum ama ablacım siz 40 olunca o 53 olacak bide böyle düşünün . bence 13 yaş biraz fazla geldi bana ben evli değilim sizden de küçücüğüm ama benim nacizane fikrim bu

13 yaş çok değil mi yaa??? hadi şimdi iyi güzel de adam 20li hatta 30lu yaşlarını devirmiş 40ına gelmiş gençliğinin en hareketli zamanları geçmiş sen ise daha 26 yaşındasın. bi 5 sene sonra sen bişey yapmak istesen belki adam daha dingin bi hayat isteyecek. sen dışarı çıkalım diyeceksin o da evde oturalım diyecek belki.
ben bu kadar yaş farkını normal bulmuyorum. yine de hayırlısı olsun.

Sanırım haklısınız. Ben de aynı soru işaretlerini yaşıyorum aslında. Ama şu 5 yıl sonra siz gezmek isteyeceksiniz o dinlenmek isteyecek kısmı sanırım çok çok çok doğru... Ben daha herşeyi yeni yaşıyorum...

Aynısı başıma geldi üstelik talip olan kişi çok ısrarcıydı. Her tekliflerinde kesip attım yaş farkı çok olduğu için. Pişman değilim.
Belki görüştüğünde fikrin değişir ama yaş farkı önemli gerçekten.

Yani bence biraz fazla yas farki var, simdi problem olmazda sen 36 esin 49 yasina gelince sorun olabilir.
Yani genc kadin olacaksin esin yaslanmis olacak. Gezip tozmak istersin esinin enerjisi olmaz filan, ne bilim, imkansiz da degil de iste sanki biraz daha genc biri olsa daha iyi olur gibi.

benimle yaşıtsınız ve ben yerinizde olsaydım görüşmezdim. 39 demek 40 demek.
Kendiniz tanışıp aşık olsaydınız belki ama görücü usulünde önce mantık geliyor sanki.
sizin heves ettiğiniz şeylerden o elini ayağını çekmiş olacak. siz gezmek isteyeceksiniz o oturMak. makam mevkii eğitim uyuşması da bir yere kadar

Ya canım bu senin kişiliğine bağlı. Ben mesela yapamam. Arkadaşım var o çok olgun birisi, sakin yaşamayı seviyor. Biraz hızlı yaşamış ve durulmuş. :) O anlaşıyor eşi ile 12 yaş var aralarında. Ama ben yapamam. Benden 13 yaş büyük birisinin enerjisi yetmez bana. Hayata bakış açımız bile farklı olur. O herşeyi görmüş geçirmiş ben ohoo yerinde duramayan birşeyim zaten benim için imkansız. Ben çıtır seviyorum zaten şansıma hep çıtır denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…