- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.323
Kafa yapisinin dusuncelerin ayni olmasiyla alakali tamamen.. Kendisinden 20 yas buyukle de mutlu olup anlasabilen var.. Yaslari yakin olmasina rağmen anlasamayan da..
Egitim duzeyimiz,ailelerimiz uygun gibi demissin.. Düşünebilirsin bence.. Bir kac konusmada bile anlasilabilir zaten sana uygun olup olmadigi..
Arkadaşlar merhaba. Özellikle evli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Yakınlarda bir aile dostumuz tanıdığı biri ile bizi tanıştırmayı önerdi. Ahlaklı çok düzgün biri olduğunu filan söylediler, öve öve bitiremediler. Eğitim düzeylerimiz de ailelerimiz de birbirine çok uygun gibi. Ancak ben 26 yaşındayım bahsettikleri kişi 39. Ne düşünür diye anneme sormuşlar o da biraz büyükmüş demiş sadece. Bana da fikrimi sordu. Gözüm korktu biraz ama sizce çok büyük problem midir bu kadar yaş farkı? Bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı kafaları çok uydu birbirlerine aslında oldukça mutlulular. Kafalar uyduktan sonra bu büyük bir fark mıdır?
Yani sizce bir görüşmeli miyim?
Arkadaşlar merhaba. Özellikle evli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Yakınlarda bir aile dostumuz tanıdığı biri ile bizi tanıştırmayı önerdi. Ahlaklı çok düzgün biri olduğunu filan söylediler, öve öve bitiremediler. Eğitim düzeylerimiz de ailelerimiz de birbirine çok uygun gibi. Ancak ben 26 yaşındayım bahsettikleri kişi 39. Ne düşünür diye anneme sormuşlar o da biraz büyükmüş demiş sadece. Bana da fikrimi sordu. Gözüm korktu biraz ama sizce çok büyük problem midir bu kadar yaş farkı? Bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı kafaları çok uydu birbirlerine aslında oldukça mutlulular. Kafalar uyduktan sonra bu büyük bir fark mıdır?
Bu zamana kadar neden evlenmemiş o kadar düzgünse? Eğitimli düzgün vs ise kapanın elinde kalması gerekirdi.Hem neden kendisi bulmuyor?
Onu sana itelemeye çalışıyor olmasınlar?
Bu zamana kadar neden evlenmemiş o kadar düzgünse? Eğitimli düzgün vs ise kapanın elinde kalması gerekirdi.Hem neden kendisi bulmuyor?
Bence sevmediğin biriyle evlenme çünkü evlilik tozpembe değil ve sevmediğin bir insanın yeri gelecek kahrını çekeceksin biz sevdiğimiz halde bazen çekemiyoruz şahsen ben bir gün bile çekmem aynı yastığa baş koymam vs vs vsArkadaşlar merhaba. Özellikle evli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Yakınlarda bir aile dostumuz tanıdığı biri ile bizi tanıştırmayı önerdi. Ahlaklı çok düzgün biri olduğunu filan söylediler, öve öve bitiremediler. Eğitim düzeylerimiz de ailelerimiz de birbirine çok uygun gibi. Ancak ben 26 yaşındayım bahsettikleri kişi 39. Ne düşünür diye anneme sormuşlar o da biraz büyükmüş demiş sadece. Bana da fikrimi sordu. Gözüm korktu biraz ama sizce çok büyük problem midir bu kadar yaş farkı? Bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı kafaları çok uydu birbirlerine aslında oldukça mutlulular. Kafalar uyduktan sonra bu büyük bir fark mıdır?
evlilik kader kısmettir belki başarısız ilişkiler yaşadı. evlenmeyen insanlar illa kötü evlenen insanlar mükemmel mi oluyor.Bu zamana kadar neden evlenmemiş o kadar düzgünse? Eğitimli düzgün vs ise kapanın elinde kalması gerekirdi.Hem neden kendisi bulmuyor?
bence görüş ilk buluşmada anlarsın zaten kafana uygun mu degıl mı dıyeArkadaşlar merhaba. Özellikle evli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Yakınlarda bir aile dostumuz tanıdığı biri ile bizi tanıştırmayı önerdi. Ahlaklı çok düzgün biri olduğunu filan söylediler, öve öve bitiremediler. Eğitim düzeylerimiz de ailelerimiz de birbirine çok uygun gibi. Ancak ben 26 yaşındayım bahsettikleri kişi 39. Ne düşünür diye anneme sormuşlar o da biraz büyükmüş demiş sadece. Bana da fikrimi sordu. Gözüm korktu biraz ama sizce çok büyük problem midir bu kadar yaş farkı? Bir arkadaşım böyle bir evlilik yaptı kafaları çok uydu birbirlerine aslında oldukça mutlulular. Kafalar uyduktan sonra bu büyük bir fark mıdır?
ben 30 yaşındaki kadına 42 yaşında ki adamın tanıştırılmasına karşı çıktım burada kadın daha da gençBir de tanıştırmayı teklif edenleri de ben çözemedim, 40 yaşındaki adama 26 yaşında kız bakmak neyin kafası? O yaştaki bir adam 30lu yaşlarında uygun düşer, utanmasa 18lik kıza bakacak mübarek. 40lık haliyle 20lik kıza bakan kızdan korkarım ben arkadaş.