13 yaş farkı ile ilgili fikirleriniz?

Hakikaten çok fazla yas farki ama Bakarsiniz adam enerjik cikar.
Tanisin derim belli olmaz.
Benim exle aramda 5 yas gibi bir fark vardi ben ona gore daha olgun düşünürdum o daha çocuk akilliydi.
Sansinizi geri tepmeyin en azından bir kahve için bence

Eşimin annesinin dedesine ikinci kadın aldılar. Kadın 50 yaşındaydı adam 85. Ölünce maaşı kalır falan dediler, tamamiyle bakıcı olsun diye evlendirildi.. Kadın 63 yaşında öldü bizim dede maşallah, 100 yaşında düşüp beyin kanaması geçirmese hala yerinde duramıyor kıpır kıpırdı.. Belli mi olur belki adam sizden daha şen şakrak çıkar.

Aynı fikirdeyim. Anlaşıp anlaşamamak sadece yaşa bağlı bir faktör değil.

Eski eşimle aramda 11.5 yaş fark vardı, şu anda kendisi 50 yaşında ama görseniz 40'ın üstü olamaz bu adam dersiniz.

Herkes bi sure sonra ici gecer senle birlikte eglenmek istemez yazmis.. Ama yasi genc olup da hic bisi yapmak istemeyen insanlar daa var.. Ornek benim kendi abilerim :) Tamamen kisilikle alakali diye dusunuyorum ben..

Kişiye göre değişir. Eşimle aramızda 15 yaşa yakın bir fark var, ilk başta ikimiz de ürksek de sonrasında hiç sıkıntı yaşamadık yaşla ilgili. 8 senedir birlikte yaklaşık 3 yıldır da evliyiz. Yaşıtım bir adamla evlensem muhtemelen bu kadar mutlu olmazdım. Enerjiniz uymaz diyenler olmuş, gayet de uyuyor enerjimiz. Eşim hiç bir zaman evde oturup göbeğini kaşıyan bir adam olmadı, kişiliğine aykırı. Her türlü zevkimiz uyuyor, hayattan beklentilerimiz, sanatsal zevklerimiz benzeşiyor. Tek sıkıntımız o biraz daha aceleci bazı konularda. Bunu da yaşına bağlıyorum, bazı şeyler için beklemek istemiyor, hemen olsun istiyor. Ben de tam tersi bir süre daha beklenebilir modundayım.

Tanımadan iyi ya da kötü olur diyemezsin. Belki çok iyi anlaşacaksınız yaş umurunuzda olmayacak. Belki de hoşlanmayacak ve görüşmeyeceksiniz. Şu an için görmeden tanımadan karar vermeyin diyebilirim ancak.

Dış görünüşü nasıl? hareketleri vs. Kendine bakıyorsa aktif sosyal bir insansa ve siz anlaşabilirseniz olur.

Bu zamana kadar neden evlenmemiş o kadar düzgünse? Eğitimli düzgün vs ise kapanın elinde kalması gerekirdi.Hem neden kendisi bulmuyor?
Onu sana itelemeye çalışıyor olmasınlar?

Bu zamana kadar neden evlenmemiş o kadar düzgünse? Eğitimli düzgün vs ise kapanın elinde kalması gerekirdi.Hem neden kendisi bulmuyor?

Kusura bakmayın ama bu çok çirkin bir düşünce değil mi? Herkes belli yaşta evlenmek zorunda mı ve evlenmeyenler çürük elma mı yani? Sınıflandırmayın insanları şöyle.

aslında bu benim de kafamı kurcaladı son cümlene güldüm :)
ama sordum, biraz fazla seçici davranıyor sanırım inançlarına uygun bir eş istediğini ısrarla belirtmiş. sanırım hem bu sebepten hem de biraz nasip bu işler..

benim eşimle aramda 8 yaş var. bugun düşünüyordum işte oğlum 7 yaşına kızım 5 yaşına falan gelse avrupa turu yapsak ailecek. sonra aklıma oğlum 7 yaşına geldiğinde eşimin 40 yaşında olacağı geldi. oyle bir gözüm korktu. dedim bu adam şimdiden böyle ölgünse 40lı yaşlarda bir ayağı çukurda gibi davranır

Bence sevmediğin biriyle evlenme çünkü evlilik tozpembe değil ve sevmediğin bir insanın yeri gelecek kahrını çekeceksin biz sevdiğimiz halde bazen çekemiyoruz şahsen ben bir gün bile çekmem aynı yastığa baş koymam vs vs vs ayrıca adam bu yaşa kadar neden beklemiş ohhh ne ala bu zamana dek gününü gün et sonra tövbe et kendinden bir kuşak küçük gül gibi kızı kap evlen mantık evliliği dersen de bu en büyük mantıksızlık olur

evlilik kader kısmettir belki başarısız ilişkiler yaşadı. evlenmeyen insanlar illa kötü evlenen insanlar mükemmel mi oluyor.

bence görüş ilk buluşmada anlarsın zaten kafana uygun mu degıl mı dıye

ben 30 yaşındaki kadına 42 yaşında ki adamın tanıştırılmasına karşı çıktım burada kadın daha da genç
kırkıma kadar iyice çapkın olup gezip tozayım 40 dan sonra da kendimi yirmilik kız bulayım diyenlerden olabilir

Olabilir.
Olmaz diye bir şey yok. Bu yaş aralığı eskiden de varmış hala var. Anlaştıktan sonra gerisi hikaye.

Ama olumsuz olarak şöyle bakılır; Siz gençsiniz onun yaşı biraz daha oturmuş. Siz gezip eğlenmek isteyen bir tipteyseniz o da eve bağlı biriyse biraz sıkıntı yaşarsınız. Tamamiyle karakterlerinizin uyumu ile alakalı.

Benim 40 yaşında tanıdığım abilerim var 25 yaşındaki gençlerden daha enerjikler kültür gezilerini severler farklı yemek farklı tat farklı mekan sever araştırırlar.
Yaşının büyüklüğü gezmeye sıkıntı yaratmaz, zevkler yaratır ki 20 -25 yaş aralığında ki çiftlerin bile birbirine zıt zevkleri olduğunu görüyoruz. Burda bir dünya konuda eşim benimle ilgilenmiyor gezmiyor yemeğe çıkarmıyor diye yazanlar 40 yaşında değiller heralde.

Sadece çocuk konusunda sıkıntıyı yaşarsınız. Bir de aile çok önemli. Sizinde aileniz pek sorun yaratmamış.
Benim bir tanıdğım lisede hocasına aşık oldu adam bekardı lise bitince evlendiler. Şimdi bir de çocukları var. Gayet mutlular. Bu dediğim kişiler de aile konusunda sıkıntı yaşadılar sadece.

Olamaz diye bir şey yok.
Siz kendi kararınızı kendiniz verin kafanıza uyduysa geri kalanı boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…