- 5 Nisan 2012
- 1.391
- 124
- 113
ne kadar artıdasın umarım çok değildir![]()
1 kilonun altında bir artım var burcu ama net bir sayı veremem sana çünkü bende yarın görücem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar artıdasın umarım çok değildir![]()
burcu bu konuda haklısın (tartılma konusunda) ben zaten haksızsın demiyorum. fakat bir süredir sürekli gözünüzde hergün tartılıormuşum gibi bir izlenim var. bugün perşembe ve sabah ne durumdayım diye baktım. ben her gün tartılmıyorum haftada 2-3 kere cuma da dahil olmak üzere ancak bakıyorum. oradan bakınca ne göründüğünü bilmiyorum ama benim açımdan olay bu.
1 kilonun altında bir artım var burcu ama net bir sayı veremem sana çünkü bende yarın görücem.
tatlım bu konu sadece seniniçin geçerli değil sadece sen yazdıgın için aklıma gelip herkesi uyardıgım bi konu sadece genel olrak yazmak istedim ama haftada 2 3 bile çok fazla her sadece cuma tartılırsan emin ol kafan daha rahat olur. öyle bir izlenimde yok canım bnm sadece sen dile getirdiğin için öyleymiş gibi geliyor sana fakat herkes tartılıyor bunuda biliyorum ama bunu sölemen senin samimiyetini de gösterir teşekkür ederim canım![]()
yok burcu ne alınması sadece bir yanlış anlaşılmaya karşı gerçekte olanı söyledim yoksa tabii ki sertliğine falan kızmam. başladığımda bu sertlikte olmasaydınız ben bu kadar kilo bile veremezdim.1 kilonun altındaysan skıntı olmaz ama tabi listenin durumuna bağlı canım ama gerçekten bana alınmanı istemem çünkü sert bi şekilde dile getirmeyince bazen anlaşılmıyo diye düşünmüştüm. k.bakma![]()
bundan sonra cumaya kadar sabretmeye çalışıcam emin olabilirsin.
yok burcu ne alınması sadece bir yanlış anlaşılmaya karşı gerçekte olanı söyledim yoksa tabii ki sertliğine falan kızmam. başladığımda bu sertlikte olmasaydınız ben bu kadar kilo bile veremezdim.![]()
buda ebrunun taktiğidir canım ve daha serttir ben yine yumuşak yüzlüyüm ilk kilo vermeye başladıgımda 1 tane bisküvi yedim diye neler yazmıştı ya bak hüzünlendim şimdi![]()
![]()
buda ebrunun taktiğidir canım ve daha serttir ben yine yumuşak yüzlüyüm ilk kilo vermeye başladıgımda 1 tane bisküvi yedim diye neler yazmıştı ya bak hüzünlendim şimdi![]()
![]()
Ayyy Burcu yaaaaaa ilk geldiğini bende hatırladım şimdiSenden hiç ama hiç umudum yoktu. Uçarı uçarı bir halin vardı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam seni listeye almak için de bekledim biraz. Ama gerçekten düşüncelerimi tersine çıkartın. Seni bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyorum. Harikasın maşallah
![]()
10:00 domates yesillik közlenmiş biber peynir şekersiz çay
11:00 sekersiz çay
13:00 1 etimek kk köy peyniri
Yarım domates
15:30 1 etimek kk köy peyniri
domatesin kalan yarısı :))
18:00 sezar salata
18:30 (suan) şekersiz kahve
90 dk tempolu yürüyüş+50 dk pilates+2 lt su
*yeme içme işi su ve yesil çay dışında kapanmıştır :)
merhaba arkadaşlarben yeniyim
![]()
Tamam canım şimdi anladım neden tanıdık geldiğini. Geçmişteki mesajlarına baktım giderken de haber vermemişsinBen sana yeniden kuralları yazıyorum. Deneme süremiz eskiden 2 haftaydı şuan 3 hafta.
Seni ekstradan deneyeceğim haberi olsunKendini yeniden tanıtırsan sevinirim. Boyun, şuanki kilon ve hedef kilonu not almam lazım.
geçmişe yolculuk yaptım bi.![]()
Tesekkur ederim..aslında hepsini zorla yedim hiç iştahım yoktu stresten:)pek kalabalık olmuş ama hafif olmus canım afiyet olsun![]()
Tesekkur ederim..aslında hepsini zorla yedim hiç iştahım yoktu stresten:)
kesinlikle:) bide aynı zamanda diyet ve sporla ilk ayım dün doldu tartılma işini yarına bıraktım..bi yandan merak bi yandan acaba hayal kırıklığı yaşar mıyım falan karışık duygular içindeyim :)yarın kaç kilo çıkcam stresi sanırım![]()