Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saat çok geç oldu farkındayım ama daha yeni oturabildim ilk fırsat bi bakayaım dedidim bu saattede kimse olmaz gerçi hadi bende yediklerimi azayımda bana biraz kızın
sabah:Çok küçük 1 poğaça
2dilim yumurta
çeyrek kibrit kutusu peynir yarım dilim ekmek
ara :Kayısı 3 adet
Öğlen Salata
1 kase mercimek çorbası
2 ekmek dilimdi galiba belki biraz fazla
Akşam: 1 avuçtan daha az tavuk fırında
3-4 kaşık pikav
ve en kötüsü tatlı yedim 4 adet tulumba tatlısı çok sinirliydim acısını çıkardım
1 bardak süt yemekten 2 saat sonra

bu arada sigarayi bırakmaya çalışıyorum üf üf herşey üst üste zayıflamak sigara iş sıkıntısı evdeki yorgunluk ne zaman çıkar acısı bilmiyorum hadi hepinizi çoook öptüüüüüüüüüüüüüümmmmm

ii geceler kızlar...
benim akşam misafirim vardı
şimdi yatağa zor düşeceğim
bu arada misafire rağmen hiç bişey yemedim bu hafta kendimden çok ümitliyim...
hepinize ii geceler

günaydınlar,
nasılsınız kızlar, ben güne iyi başladım, kızım iyi uyudu gece uyukumu aldım çok mutluyum. Bugün işe biraz geç gideceğim 12 gibi çıkarım evden.
Kahvaltı yapmayı planlıyorum.
Birkaç gündür suyu aksattım daha doğrusu sadece dün. Farkettim ki işe gittiğim günler suyu az içiyorum. Bu işe çözüm bulmalıyım, yarım litrelik bardağım var onu götüreyim yanımda en iyisi.

günaydın meliscim
güne ii başlamak demek o günün ii geçmesi demektir
umarım herşey gönlünce olur
ben kahvaltımı yaptım kendimi çok hafif hissediyorum

selam biricik takım arkadaşlarım.umarım herhes iyidir diyecem ama hasta olanlarımız varmış hepsini okudum.malum geçen hafta doğumgünleri vardı o yüzden çok sık paylaşım yapamadım.bir köle gibi çalıştım, koşturdum.bu kadar koşturmaya kilo vermişimdir inşallah dicem ama vermemişsem de sinir olurum kesin. ben bu doğumgünlerinde fazla kaçamak yapmadım arkadaşlar herşeyde ölçülü gittim ama suda içmedim.şu su meselesini gerçekten halletmem gerekiyor.benim tek ilacım sanırım yaz ayı.yazın bende çok terleme olur ve çok susarım.hatta evlenmeden önce içtiğim bol su sayesinde 4 kilo verdiğimi bilirim.tabi şimdi bu çok zor ama tekrar bol su içebilirsem daha kolay kilo veririm.

meliscim hazırladığın listeler için seni tebrikederim çok başarılı bence.kallisteyede çok teşekkürler.bu arada 7.olmuşuz buda fena değil 10.luğu gördükten sonra 7.lik iyi.artık dicek birşey yok ama ,çünkü bizler 1.ve 2. de görmüş bir takımız.ama bu hafta düzelmek zorundayız.inşallah düzeliriz.
kadişcim oğlum 1 yaşına girdi bu arada senin oğlunun bugün doğum günü Allah sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin yavruna.çok tebrik ediyorum.mutlu yıllar.kaydirigubbakcemile3:teytey:
kalliste 32.5 kg ne demek ya.vallahi bravo kutluyorum seni.darısı başımıza inşallah.
melzeyit kıyafetler olmuyor diye çok canın sıkılmış.aynı şeyleri sanırım hepimiz yaşıyoruz yada yaşadık.burada inşallah azimle o kiloları vereceksin ve bu seferde ''ay bu çok bol biraz daha küçük bedeni yokmu'' derken mutlu olacaksın belkide bu zamanları düşünüp güleceksin.lahana diyetini ben yaptım 1 hafta devam edersen çok güzel kilo verdiriyor.ama az ve sık yemem lazım.ben 3 gün yaptım 1.5 kilo kadar vermiştim sanırım ama tadından bıktığım için devam ettirmedim.hatta tekrar deneyim dedim ama olmadı.belki sen yapabilirsin.
sidanur mideyi üşütmüşsün çok geçmişolsun , toparlandığına sevindim.
nereus sanırım lapayı çok fazla yemişsin ondan olacakki ters etki yaptı.:roflol:işyerinde yaşadığın tatsız olay ne bilmiyorum ama umarım halolmuştur ve de keyfin yerine gelmiştir.
yeni üyemiz löliz aramıza hoşgeldin.umarım burada istediğin kiloya gelirsin.bu arada boğazağrın varmış çok geçmişolsun.umarım şimdi iyisindir.kaydirigubbakcemile3
melzeyit çok güzel kilo verdiğini düşünüyorum.bu haftaki hedefine az kalmış inşallah olur.ve de inşallah sigarayı bırakırsın.ve sigaraya ayırdığın zamanı spora ayırabilirsin.hihoyyyt
ay çok yazdım kızlar zaten oğlum da uyandı şimdi mama zamanı hepinizi öpüyorum fırsat bulursam yine gelirim.

adcım başda ters tepdi gibi gözükdü ama 400 gr vermişimm

meliscim takmamaya çalışıyorum ama sorunlar bitmiyor iş hayat herşey biranda üst üste geliyor

sevindim nereusum vermiş olmana ilk başlarda olmıcak gibi göründü yani sen hep olumsuz yazmıştın kendini ama maşallah isteyince anında toparlıyorsun.aslında iraden kuvvetli ve isteyince başarıyorsun ama istemek gerekiyor tabiki.
bu arada ben bir türlü burada kimseye rastlayamıyorum.:1no2:hep kendim oluyorum.hepimizin zamanları farklı tabi.yerimseniben

http://ticker.7910.org/wg__82__021600000g41MDAwNDc1MWp8MDAwMTEwOGxkfHlvdXIgdGV4dA.gif[/img][/url]
melzeyit ben böyle bir kilo çizelgesi hazırladım sana umarım olur ve umarım beğenirsin bir dene istersen olsunda şekilleri değiştirmek kolay.ayrıca bu çizelgeyi yaparken insanı yanıltan en başında url ile başlayan bir kelime daha var.

url=http://ticker.7910.org/eng][img
http://ticker.7910.org/wg__82__021600000g41MDAwNDc1MWp8MDAwMTEwOGxkfHlvdXIgdGV4dA.gif[/img][/url]
yukarıda işaretlediğim kelime orda olmıcak bende yanılıyordum onu çıkarınca gösteriyor çizelgeyi senin profiline baktım sende öyle kopyalamışsın.en başta yaptığımı kilo takip çizelgene bir kopyala hayatım inşallah olur.

Son düzenleme:
he he oldu süpersin süpersin süpersin peki kilo değişiminde nasıl yapacam bunu onuda bi anlatırmısınız bu arda yine buzgibi güneş bile olsa görevimi hakkıyla bitirmenin gururunu yaşıyorum ve bu sefer çikolataya hayır dedim kendime şaştım ya süperim

merhaba arkadaşlar,162 boyunda,82 kilodayım.7 ay önce doğum yaptım doğum sonrası kilom 87 di.bu zamana kadar ancak 5 kilo verebildim.sizlerinde yardımıyla eski kilom olan 65 e geri dönmek istiyorum.beni aranıza kabul ederseniz sevinirim.::

Bende sabah yazdım ama malesef yer yokmus bende bos yer arıyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ara herkes çok yoğun galiba akşamlarıda doğal olarak işten güçten vakit kalmıyor neyse bugün yine öğün kaçırdım akşam çorbayla kapatmayı palnlıyorum ama bakalım

Gruba katılmak isteyenler sadece paylaşımda bulunsalar, kilo bildirimine katılmasalar nasıl olur? şeklinde bir düşüncem vardı, fakat sonra karışıklık olabileceğini düşündüm. Sizler ne dersiniz arkadaşlar.
halimesaka ve destina kilo vermeye çalışan 80, 70, 60 kilolular için ayrı ayrı başlıklar var, onlara da yazabilirsiniz.

Benim bu hafta hedifim 60 idi , fakat 61'i koruyabilirsem ne ala. İştahımda azıcık artış var. Geçen hafta çok hareketliydim bu hafta biraz hantalım:tomato: Cuma'ya da az kaldı günler ne çabuk geçiyor.

ii akşamlar kızlar
bugün ankara çok soğuk bende hep dışardaydım
bişeycikler de yemedim
eşim akşam geç gelecekmiş sen de dışarda yemeğini ye, yemek yapmakla uğraşma dedi.. teklif çok cazip geldi ama kendimi tuttum kendimle gurur duyuyorum
şimdi eve geldim bakalım ne yapabilirim

Ah ANKARA ah bir özledim ki sorma gitsin dosba
bende bugün sabah 1 dilim ekmek 1-2 dilim yumurta ve-4-5 adet yeşil zeyti

öğlene dogru çeyrek pide
öğleden sonra 3 gibi kuru kayısı kuru üzüm ve 6-7 tane susamlı bisküvi yedim
ve 1 bardak süt içtim
şuanda aslında karnım aç ama bakalım

bu arada vermem gereken 1 kilo vaaar ama çok yorgunum aslında güzel bir nescafe süper olurdu:a015:bide sigara

sigarayı boşver yerimseniben nescafe yi de kremasız olursa pek bi sorun teşkil etmez
bugün ii gitmişsin
ben bugün pek bişi yemedim yani kahvaltıyı az yaptım öğleni de çubuk kraker ile atlattım
akşam salata yaptım peynir ile süsledim
biraz sonrada yeşil çayımı içeceğim
ilerleyen saatlerde meyve olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…