Selam arkadaşlar ben bir kaç gündür protein diyeti yapmaya çalışıyordum ama bu gün bozdum çünkü bu gün feci bir boğaz ağrısı ile uyandım sadece çorba ıhlamur ve meyve suyu ile besleniyorum antibiyotiğe de başladım kısa sürede düzelmek istiyorum
Selam arkadaşlar ben bir kaç gündür protein diyeti yapmaya çalışıyordum ama bu gün bozdum çünkü bu gün feci bir boğaz ağrısı ile uyandım sadece çorba ıhlamur ve meyve suyu ile besleniyorum antibiyotiğe de başladım kısa sürede düzelmek istiyorum
günaydıııınnn
kızlar ben gram gram vermeye başladım
Selam kardeş takımım nasılsınız gördüğüm kadarı ile gayet iyi gidiyorsunuz.artık önümüzdeki hafta yeni arkadaşlarla beraber derece yaparsınız sanırım
günaydın ballı bisküvilerr nasılsınııızz biliyorum kismecikler yok ancak öğlenden sonra geliyonuuzz ben yarından itibaren hareketlerimi yapmaya başlicam bu 1 haftada kilomda far edilcekmi bakalım zaten hedefime ulaşamadımm o ayrıı moralim bozuk mart ayındayız ben bu hızla kilo verirsem istediğim kiloya ulaşamicam sanırımm ooff yaaa
günaydın arkadaşlar hafta sonu olunca kimsecikler olmuyor bu haftaki hedefimi belirtiyorum bir kenara yazıla 80.800 toplamda 1.5 kilo hedefim bu bakalım ne kadar başarabilecem
günaydıııınnn
kızlar ben gram gram vermeye başladım
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben sabah kalkinca bir dilim ekmek yadim beyaz peynir iki bardak su
tam bir saat ütü yaptim ögleden sonra ise gidecem kendinize iyi bakin fazla kacirmayin
inşaallah hafta sonunuz iyi geçmiştir bende kendimi toparladım tam gaz kaldığım yerden devam etmek istiyorum bakalım bu hafta ne olacak
günaydıın kızlar löliz geçmiş olsun
ben iyiyim dosba sen nasılsınn :)
iyisin değil mi artık. Biraz kendini toparlamadan sıkı diyete girme istersen, bünyenyeniden zayıf düşmesin.
iiyim canım ben bu haftasonu kaçamak yapmadım kendimi çok şükür daha ii hissediyorum
artık düzenli su ve yeşil çay içiyorum veeee sporumu yapıyorum...
bu haftadan çok ümitliyim
senin nasıl gidiyor???