kızlar ben 2 gün boyunca akşamları sadece müsli yicem bakalım nasıl bir değişiklik olucak şimdide çok açımm kahvaltımı yapaıym bari hepinize kolay gelsinn görüşürz öptüümm hepinizi tek tekk
günaydın
ya regl dönemim başladı...
umarım cuma günü tartıya yansımaz
yoksa yarın şu lapa diyetini mi yapsam ???:uhm:
bu ara iştahım azaldı dün eşimlede konuştuk benim kafama takılan ni kou var bana yardım edin şu meşhur bir zayıflama ürünü varya H.......E olan herkesin sattığı eşim onu kullan diyor akşam birazda ısrar etti sizce ne yapmalıyım benim aklımda kayıyor bazen o tarafa doğru
bende kendimle savaşıyorum ama gram gram gidiyor...
şöyle hafta da 1 kilo ne zaman vereceğim bilmiyorum
bundan daha az yiyemem
sporda yapıyorum
troid hormanlarımı ölçtürmeyi düşünüyorum
bencede bi baktırmalısın ben baktırdığımda bütün sonuçlarım normal çıkıyor ama yinede gram gram gidiyor cumaya 2 gün var üf üf vermem gereken 600 gr umutsuzum ve mutsuz
arkadaşlar bu hafta acayip bir sessizlik var akşamlarıda ben çok geç açıyorum ortak bi saate açsak nasıl olur
bu arada sabah yarım simit 1ykdan az krem peynir
1tk reçel
ara:kuru üzüm kayısı
öğle:1 karnıyarık
pilav az az salata
1 dilim ekmek yedim yedimde sporsuz olmayacak bu iş
lölizcim ne güzel büyütmüşsün. Benim kızım 7 aylık, görüyorum i sorunlar da büyüdükçe büyüyor :)
Kızım çok gazlıydı, ek gıdalara geçtik şimdi yeniden eski gazlı günlere döndük, uyku hak getire. Benim de şu an hiç cesaretim yok 2. yi düşünmeye bile.
adcım inşallah iyi geçmiştir oğluşunun 1. doğumgünü, adam oldu artık. Çok kaçırmamana sevindim. Su çok önemli dediğin gibi.
7. lik te fena değil ama birçok kez ilk üçe girmiş takımız insan bozuluyor haliyle
Ben de kimseye rastlayamıyorum canım yaa. Psaylaşım azaldı mı ne oldu yine, hadi kızlar gayret biraz, paylaşım azalması demek motivasyonun azalması demek, motivasyonumuzu kaybetmeyelim.
Selam arkadaşlar ben gündüzleri bütün gün okuldayım öğleden sonraları br kaç gün de halk oyunları çalışmalarım var o yüzden ancak akşamları girebiliyorum.Boğazım biraz daha iyi(ad1 iyi dileklerin için teşekkürler ) iştahım hala yok:lepi: bütün günü 2 kase tavuk suyu çorba, portakal suyu, bir bardak süt içerek geçirdim:sm_confused: hiç iyileşmesem mi acaba:roflol:
melzeyitcim sanırım çizelgede yazı meselesini unutmuşum sana yeni çizelge oluşturacağım.hani bizim çizelgelerin altında kısa yazılar var ve kalan kiloyu gösteriyor.sen hangi yazıyı yazmamı istersin.mesela bende''aslında çok uzak değil'' yazıyor.ayrıca çizelgeyi beğendinmi yine aynı çizelgemi olsun yada istediğin farklı birşey var mı?kilon değiştikçe profiline girip takip çizelgene yapıştırdığın yazıda şuanki kilon yazar.he he oldu süpersin süpersin süpersin peki kilo değişiminde nasıl yapacam bunu onuda bi anlatırmısınız bu arda yine buzgibi güneş bile olsa görevimi hakkıyla bitirmenin gururunu yaşıyorum ve bu sefer çikolataya hayır dedim kendime şaştım ya süperim
teşekkürederim melis çok şükür iyi geçti.kalabalıkta yalnız pek bişey anlamadım desem yeridir.kimseyi çağırmayayım dedim ama bizde akrabalar birbirine bağlı şekilde sadece hala tarafı 15 kişi,öyle olunca haliyle epey kalabalık olduk.bu paylaşım meselesini aslında halletsek fena olmaz.ama nasıl? benim uygun saatimde sen meşgul oluyorsun diğer arkadaşlarımız meşgul yada tam tersi ,sanırım biraz zor olacak ama en azından hafta sonları daha aktif olabiliriz diye düşünüyorum.a.s.
canım bebişini allah uzun ömürler versin bahtını açık etsin kesinlikle saatlerimiz birbirine uymuyor buna bir günde olsa çözüm bulalım derim
melzeyitcim sanırım çizelgede yazı meselesini unutmuşum sana yeni çizelge oluşturacağım.hani bizim çizelgelerin altında kısa yazılar var ve kalan kiloyu gösteriyor.sen hangi yazıyı yazmamı istersin.mesela bende''aslında çok uzak değil'' yazıyor.ayrıca çizelgeyi beğendinmi yine aynı çizelgemi olsun yada istediğin farklı birşey var mı?kilon değiştikçe profiline girip takip çizelgene yapıştırdığın yazıda şuanki kilon yazar.
http://ticker.7910.org/wg__82__021600000g41MDAwNDc1MWp8MDAwMTEwOGxkfHlvdX IgdGV4dA.gif[/img][/url]
kaç kilo olduysan siyahla belirttiğim yeri düzelteceksin o kadar.
a.s.
günaydııın
bende bu hafta elimden geleni yaptım arkadaşlar ama yine gramlarla uğraşıyorum
bu gramlar bana H......E kullanmam için ısrar ediyor sanki.
ne dersiniz bu ürüne başlayacağım sanırım
hayatta en karşı olduğum şeyleri de yapıyorum ya sanırım psikolojik desteğe ihtiyacım var senağlama