Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım kesinlike katılıyorum ama ilk önce kendimle savaşmalıyım kendim yapmalıyım diyorum yinede amadan kurtulamıyorum

bende kendimle savaşıyorum ama gram gram gidiyor...
şöyle hafta da 1 kilo ne zaman vereceğim bilmiyorum
bundan daha az yiyemem
sporda yapıyorum
troid hormanlarımı ölçtürmeyi düşünüyorum

bence baya farkeder.

günaydın
ya regl dönemim başladı...
umarım cuma günü tartıya yansımaz
yoksa yarın şu lapa diyetini mi yapsam ???:uhm:

yansımaz inşallah a.s. regkl dönemi daha çok işe yarıyor diyorlar, zorlanmazsan bi dene istersen, sonucu görelim hep beraber.

canım bu konu hakkında bilgim yok ama bizim kardeş takımdan (5.takım) mehalim zayıflama ürünleri ile ilgili çalışma-araştırma yapıyordu, herkesten bilgi topluyordu. 5. takıma bir yaz istersen, cevap verecektir sana.

arkadaşlar en önemli kilo verme daha doğrusu en kolay kilo verme yöntemi akşam 7'den sonra birşey yememek. Ben gün içinde rejim yapamıyorum, sadece akşam bu dediğimi yaptım, ilk hafta 1100 vermiştim. Siz rejim yapabilir ya da yediklerinize dikkat ederseniz daha iyi olacaktır. Bi deneyin derim, sadece su, yeşil çay vs. için 7'den sonra farkı göreceksiniz.

bende kendimle savaşıyorum ama gram gram gidiyor...
şöyle hafta da 1 kilo ne zaman vereceğim bilmiyorum
bundan daha az yiyemem
sporda yapıyorum
troid hormanlarımı ölçtürmeyi düşünüyorum

bencede bi baktırmalısın ben baktırdığımda bütün sonuçlarım normal çıkıyor ama yinede gram gram gidiyor cumaya 2 gün var üf üf vermem gereken 600 gr umutsuzum ve mutsuz

bencede bi baktırmalısın ben baktırdığımda bütün sonuçlarım normal çıkıyor ama yinede gram gram gidiyor cumaya 2 gün var üf üf vermem gereken 600 gr umutsuzum ve mutsuz

spor yapabiliyor musunn ??
spor yaparsan verebilrisin 600 gramı
bakalım ben bu hafta sporda yaptım ne olacak durum ??

3 gündür yapamıyorum hafta sonu temizlik canımı çıkardı pazarteside devam temizliğe salı görev anlayacağın bahanem çok uf uf birazz sabır inşallah olacak

arkadaşlar bu hafta acayip bir sessizlik var akşamlarıda ben çok geç açıyorum ortak bi saate açsak nasıl olur
bu arada sabah yarım simit 1ykdan az krem peynir
1tk reçel
ara:kuru üzüm kayısı
öğle:1 karnıyarık
pilav az az salata
1 dilim ekmek yedim yedimde sporsuz olmayacak bu iş

gayet ii gidiyorsun
bende sabah 2 dilim ekmek
1 dilim peynir domates

öğle
1 porsiyon ıspanak ve yoğurt

aralarda yeşil çay
evet bu hafta çok sessiz
kimsecikler uğramıyooo:sm_confused:

selam kardes takimim nerdeyse 2 hafta olcak sizlere ugramayali bizim burda okullar tatil 2 hafta cocuklar evde olunca is bitmiyo istekleride bitmiyo bu yuzden ugrayamadim
nassiniz nasil gidiyo bakalim yeni gelen erkadaslar var onlarda hosgeldiler
benim bu ara duzenli olan birtek yuruyus var yemeler icmeler biraz karisik ya az yiyorum yada duzensz iste boyle kizlar
okullar baslayinca daha cok ugrarim hadi kolay gelsin herkeze gorusuruz

meliscim sende en zor kısmını atlatmışsın bence ayrıca şimdi en sevimli dönemidir onun oy yerim ben onukaydirigubbakcemile3
Ben bu gün yine bol sıvı alarak beslendim sabah çorba içerek güne başladım öğlen okulda tostumu bitiremedim meyve ve bitki çayı ile günü geçirdim akşamda az önce bir kase çorba içtim ve bir dilim ekmek günü meyveyle kapatmayı düşünüyorum.Özellikle tartılmıyorum ama eğer bu hafta kilo veremezsem pes derim başka bir şey dememlaelaelaelaelae

teşekkürederim melis çok şükür iyi geçti.kalabalıkta yalnız pek bişey anlamadım desem yeridir.kimseyi çağırmayayım dedim ama bizde akrabalar birbirine bağlı şekilde sadece hala tarafı 15 kişi,öyle olunca haliyle epey kalabalık olduk.bu paylaşım meselesini aslında halletsek fena olmaz.ama nasıl? benim uygun saatimde sen meşgul oluyorsun diğer arkadaşlarımız meşgul yada tam tersi ,sanırım biraz zor olacak ama en azından hafta sonları daha aktif olabiliriz diye düşünüyorum.a.s.

kendini daha iyi hissetmene çok sevindim.sıvı gıdalar seni tok tutuyorsa ne ala.umarım kısa sürede daha iyi olursun.bu arada halk oyunları öğretmeni olman çok ilgimi çekti.halk oyunları doyamadığım bir uktedir içimde.zonguldak kız ve dinar yöresi ekiplerinde 5 sene geçirdim. adıyaman yöresi eğitimi verilirken ayrılmak zorunda kaldım hiç istemeden.ama o günlerimi unutamam desem yeridir çok severek oynuyordum.çalışmalarında kolay gelsin dilerim.
melzeyitcim sanırım çizelgede yazı meselesini unutmuşum sana yeni çizelge oluşturacağım.hani bizim çizelgelerin altında kısa yazılar var ve kalan kiloyu gösteriyor.sen hangi yazıyı yazmamı istersin.mesela bende''aslında çok uzak değil'' yazıyor.ayrıca çizelgeyi beğendinmi yine aynı çizelgemi olsun yada istediğin farklı birşey var mı?kilon değiştikçe profiline girip takip çizelgene yapıştırdığın yazıda şuanki kilon yazar.
http://ticker.7910.org/wg__82__021600000g41MDAwNDc1MWp8MDAwMTEwOGxkfHlvdX IgdGV4dA.gif[/img][/url]
kaç kilo olduysan siyahla belirttiğim yeri düzelteceksin o kadar.

a.s.

ben bugün biraz kaçırdım desem yeridir,ayrıca regl oldum ve sıkıntısı içindeyim.sanırım önümüzdeki hafta spora başlıyorum havalar bozulmazsa tabii.spor sayesinde daha iyi olaca ğımı düşünüyorum umarım düşündüğüm gibi olur.kendimi balon gibi hissediyorum .yarın lapa yapsam mı diyorum ama oda kalıcı olmuyormuş ki.ne bileyim ama yarın kesinlikle sıkmam lazım kendimi.haydi hoşçakalın

ad1 sen zonguldak lı mısın?çünkü zonguldak kız sadece orada oynanır bende zonguldak ta bulundum ilkokulu orada okudum hiç unutamıyorum zonguldağı muhteşem bir şehir

iyi aksamlar kizlar son zamanlarda fazla giremiyoum kusura bakmayin cunku cok calisiyorum cok is var evde durdugum saat gündüz sadece ögle yemegi ikindi gelip gei gidiyorum aslinda aksam calismak iyi oluyor cünkü oada 3 saatte 1.5 lite suyu bitiiyoum
ben kahvalti yapmiyorum ama isyerinde bir fincan kahve ve bisküvi yiyorum sabah kalkinca ilacla beraber bir bardak su icicyorum tabiki
öglen firinda tavuk vardi aksam birsey yemedim
spor yapamiyorum cok yoruluyorum sizlein nasil gidiyo ben tatilmadim bu hafta hic yarin tatilirim

bilmiyorum ne yazsak kilolarıma yol verdim gramlarıyla hiç uğraşamam mı desem evet öyle diyelim sana çok zahmet veriyorum kusura bakma lütfen çok teşekkür ederim
dün akşam misafirrliğe gitmek zorunda kaldım o yüzden evde sadece kabak yemeği yedim içine de hiçbişey koymadım gittiğim yerdede
2 kaşık kereviz salatası
1dilim küçük su böreği ve
2 kaşık patates salatası yedim ve ne zamandır ilk defa misafirlikte hayır dedim çok güzel tatlılar kurabiyeler poğaçalar salatalar böreklerhımmmmmmmhımmmm ama ben hehe hayırdedim ya ben obur ben en çok sevdiğim şeylere yok dedim
bugün sabahta 40 dakika 3.15 km.yürüdüm yaklaşık 220 kalori bu arada herkeslere GÜNAYDINNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNN GÜNAYDIIINNNNNNNNNN:enbuyukkk::teytey:

bu arada allahım yarın tartı günü ben sözümde duramadım galiba elimden geleni yaptım arkadaşlarn çok üzgünüm
KİLOLARIMA YOL VERDİM GRAMLARIYLA HİÇ UĞRAŞAMAM
(Kralına yol verdim soytarısıyla hiç uğraşamam)hehedelikafadulden:sm_cool::enbuyukkk:

günaydııın
bende bu hafta elimden geleni yaptım arkadaşlar ama yine gramlarla uğraşıyorum
bu gramlar bana H......E kullanmam için ısrar ediyor sanki.
ne dersiniz bu ürüne başlayacağım sanırım
hayatta en karşı olduğum şeyleri de yapıyorum ya sanırım psikolojik desteğe ihtiyacım var senağlama

ah be canım kaç günlerdir araştırmadığım internet sitesi kalmadı çevremde bu ürünün satışını yapan insanlar var çocuklarına bile kullanıyolar ama ben yine de ama diyorum korkuyorum ben daha öncede kullandım ama fayydasını göremeden bayılıp kaldım gerçi eşim istiyor ama ben sabredelim derim ama çok istiyosan çayını alabilirsinben 1 aya yakındır kullanıyorum toksin attırıyor zayıflama konusunda bişey diyemem ama boşver ya ne olursa olsun savaşalım kiloları biz çağırdık kendimize şimdide onları göndermek bize kalıyor istersek olur dün akşam bütün komşularım zayıflamışsın dediğinde çok mutlu oldum
aynaya bak ne kadar güzel olduğunu gör gözlerindeki mutluluk eğer kaybolursa insanın özgüveni gidiyor ama bugün yine zayıflama yolunda bir adım daha atıyor demelisin ben her sabah bunu yapıyorum inat ettim kesinlikle başaracam benim yapanlardan hiçbir eksiğim yok seninde olduğunu zannetmiyorum BİZ YAPARIZ::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…