Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pek iyi gibi değil canım

günlük içtiğim su miktarı 1 bardakken şimdi 1 lt oldu dün bölgesel hareket yaptımm bu hafta pek ümitli değill ve ayrıca akşam yemek az yememe rağmen 3 bardak kola içtim kızlar ve ayrıca canımda çok sıkkın iş yerinde çok tatsız bir olay yaşadımm kafam karışıkk allah yardımcım oldun dicem ama çok isyankar oldumm ben kısaca berbat haldeyim kızlar :1no2:
nereus üzülme ya bende kötü bir gün geçiriyorum tek yapmamamız gereken şey isyan etmek galiba artık allaha havale ediyorum allah benim canımı sıkanların yollarını açık etsin diyecek başka bişey bulamıyorum ben sende allaha havale et ve hiç bişey için canını sıkma su akar yolunu bulur üzülme:teselli:

arkadaşlar bu akşam ve yarın öğlene kadar giremeyeceğim yine bir partimizin sayın başkanlarından biri geliyor biz mitingdeyiz umarım uzun sürmez sabahtan görev alacam hepinizi öpüyorum

melzeyit çok iyi kilo vermişsin. Bu hafta senden daha çok şey bekliyoruz, yoksa ceza gelir kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5
işyerinde oluyor bazen öyle, hepimiz de sorunlar oluyor, takmamaya çalışıyorum ben de.

iiyim canım ben bu haftasonu kaçamak yapmadım kendimi çok şükür daha ii hissediyorum
artık düzenli su ve yeşil çay içiyorum veeee sporumu yapıyorum...
bu haftadan çok ümitliyim
senin nasıl gidiyor???

hayatını güzel yönde değiştirmişsin, emin ol bu basküle de yansıyacak.

pek iyi gibi değil canım

günlük içtiğim su miktarı 1 bardakken şimdi 1 lt oldu dün bölgesel hareket yaptımm bu hafta pek ümitli değill ve ayrıca akşam yemek az yememe rağmen 3 bardak kola içtim kızlar ve ayrıca canımda çok sıkkın iş yerinde çok tatsız bir olay yaşadımm kafam karışıkk allah yardımcım oldun dicem ama çok isyankar oldumm ben kısaca berbat haldeyim kızlar :1no2:

canını sıkma sen de canım. Boşverin insanları, diyorum da sanki ben yapabiliyorum.

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iileşirsin...
bu arada hep sıvı gıdalarla besleniyorsun bu çok ii

Benim de akllımdan bu geçiyor neredeyse hasta olduğuma sevineceğim ama uykusuz geceler,ateş ve ağrılar fikrimi değiştiriyor .iyi dileklerin için teşekkürler :eek:

kızlar ya ben çok yoğunlaştım, dersler başladı, 1-2 makale yazmaya çalışıyorum vs.
gördüğüm kadarıyla bugün de pek kimse girmemiş, ne oldu hafta sonunun etkisinden kurtulamadık mı?
Cuma da yaklaşıyor, ben henüz sabitim kilomda. Cumaya kadar 62.9'u görsem.

merhaba arkadaşlar arada bakıyorum yazdıklarınıza hasta olan arkadaşımıza geçmiş olsun.

melis canım öğretim görevliisymişin sana çok imrendim şimdi yüksek lisan yapıp üniversitede kalmayı beden çok istemiştim ancak eşim yeter artık okudun dedi ve desteklemedi(ben evliyken okudumda) sen hangi blümde görevlisin merak iştee sakıncası yoksa

Geçmiş olsun canım protein diyeti ile arkadaşım 1 haftada 2 kilo vermişti bende 1 haftalık bir diyet mi uygulasam diyorum karar veremedim protein diyeti nasıl kolay oluyor mu

Canım protein diyetini metabolizmamı şaşırtmak için yaptım.Bu tip karbonhidrat kısıtlı diyetlerle güzel kilo veriliyor ama kısa süreli yapmak lazım.Birde puanlı karbonhidrat diyeti var o proteine göre daha insaflı.İyileşince onu yapmayı düşünüyorum :Saruboceq:

ben bugün neler yediğimi yazayım:
sabah bir milföy börek, çay
öğlen ezogelin çorba, tavuk, salata
akşam türlü, azıcık makarna.
şimdi su yudumluyorum.

merhaba arkadaşlar arada bakıyorum yazdıklarınıza hasta olan arkadaşımıza geçmiş olsun.

melis canım öğretim görevliisymişin sana çok imrendim şimdi yüksek lisan yapıp üniversitede kalmayı beden çok istemiştim ancak eşim yeter artık okudun dedi ve desteklemedi(ben evliyken okudumda) sen hangi blümde görevlisin merak iştee sakıncası yoksa

evet hastalarımız var gerçekten.
evet ben de mesleğimi çok seviyorum, yazıp çizmeyi. Bir de işimi çok sevdiğim için iyiyim de, ama artık kafamı kaşımaya fırsat bulamıyorum. Üniversite içinden ve dışından proje, makale teklifleri, yardım istemeler, tezler vs. uzun zamandır kendim için birşey yapamadım. Zaten biliyorsun doğum iznindeydim, 1 ay oldu başlayalı ancak beni bekleyenlerin sorunlarını çözdüm. Hayır demeyi öğrenip kendim için de birşeyler yapmam lazım. İstatistik branşım.

Canım protein diyetini metabolizmamı şaşırtmak için yaptım.Bu tip karbonhidrat kısıtlı diyetlerle güzel kilo veriliyor ama kısa süreli yapmak lazım.Birde puanlı karbonhidrat diyeti var o proteine göre daha insaflı.İyileşince onu yapmayı düşünüyorum :Saruboceq:

lölizcim şaşırdı mı metobolizman. İşe yaradımı biraz.

ooo melisim bizde senin işine el atmışızya sen istatistiğin alsını yaparsın canım yaa bu arada takımınızda boş yer varmı melis

ooo melisim bizde senin işine el atmışızya sen istatistiğin alsını yaparsın canım yaa bu arada takımınızda boş yer varmı melis

sen de çok iyi yapıyorsun canım. Sen ne öğretmenisin?
şimdilik yok boş yerimiz, bir de bekleyenimiz var, cumaya boş yer olabilir. Birisi mi var?

bende sınıf öğrt .canım evet burdan memleketten bir arkadaşım var kafaya koydumu çok azimlidir.ona yer bakıyordum:)

bende sınıf öğrt .canım evet burdan memleketten bir arkadaşım var kafaya koydumu çok azimlidir.ona yer bakıyordum:)

senin mesleğin de çok güzel, ben de hep ilk öğretmenimin yeri ayrı olmuştur halen yazışırız.
Eğer cumaya boşalırsa yer sana haber veririm. Azimli arkadaş tercihimizdir.a.s.

lölizcim şaşırdı mı metobolizman. İşe yaradımı biraz.

Şok oldu dermişim.Ben çok yavaş kilo veriyorum protein diyetinde kalori kısıtlaması olmadığı için metabolizmam biraz hızlanır diye düşündüm ama sonuçları göremeden bıraktım malum :a015:grip iyileşir iyileşmez devam edeceğim:eek:

iyi aksamlar kizlar nasilsinizbbakalim ben az önce isten geldim ise gitmek zor oluyor ama orada 1.5 lite su icicyorum
kahvaltida
1 dilim ekmek
birkac dilim kasar peyniri
öglen
aslinda oda kahvalti oldu
iki dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin yedim
aksam 3 kasik bulgur pilavi yedim
yaklasik 2 litre su ictim
bakalim cumaya ne olur

saat çok geç oldu farkındayım ama daha yeni oturabildim ilk fırsat bi bakayaım dedidim bu saattede kimse olmaz gerçi hadi bende yediklerimi azayımda bana biraz kızın
sabah:Çok küçük 1 poğaça
2dilim yumurta
çeyrek kibrit kutusu peynir yarım dilim ekmek
ara :Kayısı 3 adet
Öğlen Salata
1 kase mercimek çorbası
2 ekmek dilimdi galiba belki biraz fazla
Akşam: 1 avuçtan daha az tavuk fırında
3-4 kaşık pikav
ve en kötüsü tatlı yedim 4 adet tulumba tatlısı çok sinirliydim acısını çıkardım
1 bardak süt yemekten 2 saat sonra

bu arada sigarayi bırakmaya çalışıyorum üf üf herşey üst üste zayıflamak sigara iş sıkıntısı evdeki yorgunluk ne zaman çıkar acısı bilmiyorum hadi hepinizi çoook

X