adcım inşallah iyi geçmiştir oğluşunun 1. doğumgünü, adam oldu artık. Çok kaçırmamana sevindim. Su çok önemli dediğin gibi.
7. lik te fena değil ama birçok kez ilk üçe girmiş takımız insan bozuluyor haliyle
Ben de kimseye rastlayamıyorum canım yaa. Psaylaşım azaldı mı ne oldu yine, hadi kızlar gayret biraz, paylaşım azalması demek motivasyonun azalması demek, motivasyonumuzu kaybetmeyelim.
olmuşşşkaydirigubbakcemile5
çikolataya hayır demen süper olmuş a.s.
canım dikkat et bence, ipin ucu kaçınca gerisi geliyor.
a.s. sebze süper olur.
7. lik te fena değil ama birçok kez ilk üçe girmiş takımız insan bozuluyor haliyle
Ben de kimseye rastlayamıyorum canım yaa. Psaylaşım azaldı mı ne oldu yine, hadi kızlar gayret biraz, paylaşım azalması demek motivasyonun azalması demek, motivasyonumuzu kaybetmeyelim.
uğraştığın için teşekkür ediyorum bakalım oldumu
olmuşşşkaydirigubbakcemile5
çikolataya hayır demen süper olmuş a.s.
Benim bu hafta hedifim 60 idi , fakat 61'i koruyabilirsem ne ala. İştahımda azıcık artış var. Geçen hafta çok hareketliydim bu hafta biraz hantalım:tomato: Cuma'ya da az kaldı günler ne çabuk geçiyor.
canım dikkat et bence, ipin ucu kaçınca gerisi geliyor.
ii akşamlar kızlar
bugün ankara çok soğuk bende hep dışardaydım
bişeycikler de yemedim
eşim akşam geç gelecekmiş sen de dışarda yemeğini ye, yemek yapmakla uğraşma dedi.. teklif çok cazip geldi ama kendimi tuttum kendimle gurur duyuyorum
şimdi eve geldim bakalım ne yapabilirim
a.s. sebze süper olur.