Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım inşallah iyi geçmiştir oğluşunun 1. doğumgünü, adam oldu artık. Çok kaçırmamana sevindim. Su çok önemli dediğin gibi.
7. lik te fena değil ama birçok kez ilk üçe girmiş takımız insan bozuluyor haliyle :KK43:
Ben de kimseye rastlayamıyorum canım yaa. Psaylaşım azaldı mı ne oldu yine, hadi kızlar gayret biraz, paylaşım azalması demek motivasyonun azalması demek, motivasyonumuzu kaybetmeyelim.

uğraştığın için teşekkür ediyorum bakalım oldumu

olmuşşşkaydirigubbakcemile5
çikolataya hayır demen süper olmuş a.s.

Benim bu hafta hedifim 60 idi , fakat 61'i koruyabilirsem ne ala. İştahımda azıcık artış var. Geçen hafta çok hareketliydim bu hafta biraz hantalım:tomato: Cuma'ya da az kaldı günler ne çabuk geçiyor.

canım dikkat et bence, ipin ucu kaçınca gerisi geliyor.

ii akşamlar kızlar
bugün ankara çok soğuk bende hep dışardaydım
bişeycikler de yemedim
eşim akşam geç gelecekmiş sen de dışarda yemeğini ye, yemek yapmakla uğraşma dedi.. teklif çok cazip geldi ama kendimi tuttum kendimle gurur duyuyorum
şimdi eve geldim bakalım ne yapabilirim

a.s. sebze süper olur.

merhaba arkadaşlar,162 boyunda,82 kilodayım.7 ay önce doğum yaptım doğum sonrası kilom 87 di.bu zamana kadar ancak 5 kilo verebildim.sizlerinde yardımıyla eski kilom olan 65 e geri dönmek istiyorum.beni aranıza kabul ederseniz sevinirim.::

Bende sabah yazdım ama malesef yer yokmus bende bos yer arıyorum

arkadaşlar boş yerimiz yok bu ara. Ama olabilir yakında, siz özel mesajlarınızı kontrol edin sık sık bir boşlukta dönerim, ama 2 bekleyen var sizden önce. Bu arada kendi kilo aralığınız olan guruba takılabilirsiniz aspettaminin dediği gibi. Ya da cuma zayıflama yarışmasında bu hafta neler oldu başlığı altında boş kontenjanı olan gurupları göreceksiniz. Birisini almamış olabilirler, sorun isterseniz. Size özetliyeyim:

2. Takım 1; 3. Takım 2; 7. Takım 3; 9. Takım 2; 12. Takım 1; 14. Takım 1 kişi boş kontenjanı görünüyor.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar ben gündüzleri bütün gün okuldayım öğleden sonraları br kaç gün de halk oyunları çalışmalarım var o yüzden ancak akşamları girebiliyorum.Boğazım biraz daha iyi(ad1 iyi dileklerin için teşekkürler ) iştahım hala yok:lepi: bütün günü 2 kase tavuk suyu çorba, portakal suyu, bir bardak süt içerek geçirdim:sm_confused: hiç iyileşmesem mi acaba:roflol:

Selam arkadaşlar ben gündüzleri bütün gün okuldayım öğleden sonraları br kaç gün de halk oyunları çalışmalarım var o yüzden ancak akşamları girebiliyorum.Boğazım biraz daha iyi(ad1 iyi dileklerin için teşekkürler ) iştahım hala yok:lepi: bütün günü 2 kase tavuk suyu çorba, portakal suyu, bir bardak süt içerek geçirdim:sm_confused: hiç iyileşmesem mi acaba:roflol:

Allah acil şifa versin :teytey:
sen iileşince de iradeni korursun kaydirigubbakcemile5

Geçmiş olsun löliz. Benimde geçen hafta iştahım yoktu, şimdi bir açıldı ki sormacokacimcoook Halk oyunlarında hangi yöreyi oynuyorsun. Eğer karadenizse horon iyi kilo verdirir :KK70:

Teşekkürler aspettami o yüzden hiç iyileşmesem mi acaba diyorumya .Ben halk oyunları hocalığı yapıyorum horon dahil pek çok yöre var repertuarımda ama kilo aldım yine işte zayıflamak için gelen öğrenciler var gülüyorum onlara bana bakın işe yarasa ben veririm diye:))

Teşekkürler aspettami o yüzden hiç iyileşmesem mi acaba diyorumya .Ben halk oyunları hocalığı yapıyorum horon dahil pek çok yöre var repertuarımda ama kilo aldım yine işte zayıflamak için gelen öğrenciler var gülüyorum onlara bana bakın işe yarasa ben veririm diye:))

canım hep sıvı almışsın. Bünyen zayıf düşmesin.
Bu gidişle bu hafta bayaa kilo verirsin.
Halk oyunları çok güzel, ben lisedeyken kafkas oynamıştım 1 yıl. Vücudum estetik kazandı, insanın hareketleri bile değişiyor.
Vücud alışınca zayıflatmıyordur tabi. Spor da öyle, sürekli değiştirmek lazım rutin iyi olmuyor.

Haklısın ben haftanın en az üç günü dans ediyorum ama vücut alışmış onu spordan saymıyor.Ben Kafkas erkek oynadım uzun yıllar içimde uktedir kız oynamak istiyorum.Sıvı alıyorum Melis ciğim çünkü boğazımdan katı bir şey geçmiyor o derece şişmiş oğluma bulaştırmadım en çok ona seviniyorum hasarsız atlatacağız galiba

Haklısın ben haftanın en az üç günü dans ediyorum ama vücut alışmış onu spordan saymıyor.Ben Kafkas erkek oynadım uzun yıllar içimde uktedir kız oynamak istiyorum.Sıvı alıyorum Melis ciğim çünkü boğazımdan katı bir şey geçmiyor o derece şişmiş oğluma bulaştırmadım en çok ona seviniyorum hasarsız atlatacağız galiba

kız da çok güzel, güzel oynarım ben de.
Atlatırsın canım. Oğlun ne kadar, tek çocuk mu?

Ne yediğimi yazmamışım,
sabah klasik kahvaltımı
öğlen tost
akşam patates püresi köfte.

Oğlum 4 yaşında tek çocuk evet ona kardeş yapacak ne cesaret ne de zaman varsositososito sanırım seninde bir çocuğun var :ecrin_bebek:

lölizcim ne güzel büyütmüşsün. Benim kızım 7 aylık, görüyorum i sorunlar da büyüdükçe büyüyor :)
Kızım çok gazlıydı, ek gıdalara geçtik şimdi yeniden eski gazlı günlere döndük, uyku hak getire. Benim de şu an hiç cesaretim yok 2. yi düşünmeye bile.

günaydın kızlar

geçmiş olsun lölliz a.s.

kızlar ben 2 gün boyunca akşamları sadece müsli yicem bakalım nasıl bir değişiklik olucak şimdide çok açımm kahvaltımı yapaıym bari hepinize kolay gelsinn görüşürz öptüümm hepinizi tek tekk

günaydın
ya regl dönemim başladı...
umarım cuma günü tartıya yansımaz
yoksa yarın şu lapa diyetini mi yapsam ???:uhm:

arkadaşlar katılım neden bu kadar azaldı???
toparlayalım kendimizi...motivasyonumuz düşüyor?? iddiamız azalıyor...
haksız mıyım ??
hadii hareketlenin lütfeeennnn :bbo:

bu ara iştahım azaldı dün eşimlede konuştuk benim kafama takılan ni kou var bana yardım edin şu meşhur bir zayıflama ürünü varya H.......E olan herkesin sattığı eşim onu kullan diyor akşam birazda ısrar etti sizce ne yapmalıyım benim aklımda kayıyor bazen o tarafa doğru

bu ara iştahım azaldı dün eşimlede konuştuk benim kafama takılan ni kou var bana yardım edin şu meşhur bir zayıflama ürünü varya H.......E olan herkesin sattığı eşim onu kullan diyor akşam birazda ısrar etti sizce ne yapmalıyım benim aklımda kayıyor bazen o tarafa doğru

iştahının azalması çok ii
benimde artık iştahım yok
ama sanırım benim ki 3 haftadır aynı diyeti uyguladığım için vücut alıştı
o ürüne gelince diğer ürünlere göre bana çok daha sağlıklı geliyor
çünkü biliyorsun şimdi bi çok kapsül çıktı ve hiç birine inanmıyorum yan etkileri var
eğer deneyecek olursan bilgilendir
çünkü bende düşünüyorum
ama melyezit unutma ki bu ürünü kullanırsan kilo verdikten sonra kendine çok dikkat etmelisin çünkü verilen kilolar çok çabuk geri dönebiliyor
kısacası yemeyi kesmeden mucize beklememeliyiz...

X