Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

değil mi ya karamanlı,insanın sevdiklerinden güzel kelimeler duyması ve en önemlisi kendininde öyle hissetmesi ne kadar güzel değil mi?.bugün çok mutluyum yazmışsın ya inan en az senin kadar mutlu oldum.kadınlar o kadar hassas bir ruha sahipki bazen küçücük bir hediye,basit bir cümle bile ruhlarını okşamaya yetiyor.dilerim hep mutlu olursun ve dilerim hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz sağlıklı ve mutlu bir şekilde.

temam süper 168 boyum kilom 82.400 yaşım 29 paylaşıma gelince zaten sabahtan akşama kadar internet başındayım umarım birlikte başarabiliriz bugünler benim mens dönemim biraz zor bi hafta ama iyi idare ettim öyleyse sabah kahvaltısıyla başlayım
bir çay kaşığı kaymak
bir tatli kaşığı raçel
2 zeytin
2-3 dilim ekmek galiba o kısmını hatırlamıyorum
1 bardak süt
3-4 bardak çay tabiki şekersiz
4 kayısı
4-5 adet badem
birazda sucuk galiba bugün biraz kaçırdım ama akşama telafi edirim diye düşünüyorum

evet ad cim biz kadinlar en ufak seydn mutlu olmasini biliyoruz birde benim esimle bir iddamiz vardi o sen bu kilolari vermezsin demisti haklida aslinda her sefeinde diyete basliyoum ve iki gün sonra bitiyor ama bu sefre daha kararliyim insallah yaza kadar istedigim kilolari veririm daha cok ama ne kadar verbilirsem
melzeyit sende hosgeldin canim insallah hep beraber veririz kilolari

karamanli aynı sorunu bende yaşıyorum ve eşimin artık bu halimleilgili olan sıkıntılarını farkettirmesi artık canımı sıkmaya başladı ama zayıflayacam ve ilk işim dolabı değiştirip istediğim kotları almak olacak çok hırs yaptım ve çok istiyorum

Canım bunu eşinin fark etmesi çok hoş seni kimsedurduramaz artık

Bizleri ne güzel anlatmışsın Seninde söylediğin gibi inşaallah bu yaza istediğimiz kiloda gireriz

Melzeyit aramıza hoşgeldin bazı arkadaşlar bir görünüp kayboluyorlar canım sen devamını getir çok faydasını göreceksin
Aslında yediklerin kahvaltı için abartılı değil bencede akşam daha önemli bu sefer bu yağlardan kurtulacağız

kesinlike katılıyorum bu sefer bu yağlardan tamamen kurtulacağız bi konuda yardımınızı istiyorum bu kilo cetvelini daha öncede denedim ama yapamadım nasıl yapılacağını anlatırsanız sevinirim

michel montignac - yedikçe zayıfla bu kitabı okumanızı tavsiye ederim. Ben bir kere yaptım çok iyi kilo verdim, bıraktığımda kilonun birazını aldım fakat nasıl beslenmem gerektiğini bildiğim için artık kilo almıyorum. Bu diyeti şimdi yapsam 1 ayda hepsini verebilirim ama yapamıyorum işte. Umarım faydasını görürsünüz.
Bu arada ben 62'nin altına düştüm cumaya kadar en az 1 kilo vericem kendimi şartlandırdım:)

melzeyit kilo cetveli nasıl yapılır bölümü var ordan yapabilirsin.buraya kopyalamak için bakındım ama bulamadım aslında geçmiş yazıları bir incelersen oradanda yapabilirsin sanırım kalliste yazmıştı.olmadı kızlar yardımcı olur sana.bu arada anladım ki benim de yardıma ihtiyacım var çünkü benimde kilo çizelgem görünmüyor.ayrıca resmide değiştirdim ama oda eski resmi gösteriyor hala.bacılarım bir el atıverin be.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar eski safalara bakmak çok zor oluyor neyse artık böyle başladık böyle devam etsin bari
neyse biraz önce akşam yemeği faslını kapattım
1 kase yoğurt
5 kaşık pilav
8 kaşık kuru fasulye ve
%100 elma suyu içtim 1 bardak
7-8 adet fıstık ve 3 adet rulokat
sonuncuyu yerken tutamadım kendimi
gece 1saat'e yakın yürüyüş yapıyorum koşu bandında oda 300 kalori ve yaklaşık 4 kmye yakın oluyor aslında siz cumaları tartılıyosunuz ama ben nezaman tartılsam acaba

KİLO ÇİZELGESİNİ NASIL YAPABİLİRSİNİZ?

Arkadaşlar, birkaç yerde kilo çizelgesi yapmak için yardım rica eden arkadaşlara rastladım. Sanırım en iyisi bununla ilgili bir başlık açmak. Hepinize kolay gelsin, dilerim yardımcı olur.

Öncelikle, aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.

1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, KK de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.

İyilikler,

arkadaşlar melis08 2 kişilik boşyer olduğunu söylemişti bu teklif geçerlimi aranıza katılma şansım nedir

Merhaba melzeyit kusura bakma geç cevabım için malum pazar ailecek dışarıdaydık. Arkadaşlar zaten söylenecek şeyleri söylemişler. Aramıza hoşgeldin diyeyim. İlk hafta kurallar gereği deneme haftan bol paylaşımda bulunman esas ama zaten bu konuda bir sıkıntın olmadığını söylemişsin. Biz cumaları tartılıyoruz, sen de önümüzdeki cuma ilk resmi bildirimini yaparsın. Umarım kilo vermiş olursun ve en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşıp eşini utandırırsın.
Yarışma kuralları geçmiş sayfalarda var ama eskilere bakmak zor olur diye senin için yeniden kopyalayacağım. Kilo cetveli ile ilgili mesajı da arayıp bulup buraya eklerim.

Gerek kalmadı Sidanur eklemiş.

iyi akşamlar arkadaşlar,
biraz yoğun bir haftasonu geçirdim, eve yeni geldim. Özlemişim evimi, tüm yorgunluğum gitti bir anda.
Bugün yediklerime pek dikkat edemedim, geç kahvaltı öğlen yemeği yok saat 5 gibi öğlen akşam arası yemek, az su. Neyse şimdi suyumu aldım yudumlamaya başladım. Hafta içi telafi ederim, hafta sonu hep düzenim bozuluyor.

ii geceler arkadaşlar
nasılsınız?
ya sormayın bende haftasonu annemlere gittim uzun zamandır gitmediğim için annem döktürmüş sadece tatlarına baktım ama eminim kilomda değişim olmuştur Çok üzgünüm çoook
bu yüzden tartıya çıkamıyorum
sabah tartılacağım ama bu haftanın daha ii olacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…