Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun yarın senin için zor bir gün olacak anlaşılan Allah kolaylık versin.Su meselesine gelince bildiğimiz su çoğumuz su içemeyenlerden olduğumuz için kendimize yeni yöntemler buluyoruz sıcak su içmemin sebebi sıcak su yağ yakımını kolaylaştırıyormuştamam arkadaşlar motive kısmını hiç düşünmemiştim.aslında böyle düşününce gerçekten mantıklı bende diyetisyene giderken word sayfasında bir çizelge hazırlamıştı pazartesinden pazara kadar sabah ara öğlen ara akşam ara şeklinde 6 öğün inanın yazınca gerçekten faydalı oluyor bu arada benim grip gittikçe kötüye gidiyor ve yarın başbakan gelecek sabahtan akşama kadar dışarda görev alacam durum kötü bide yarın büyük ihtimal yazamam bilginiz olsun yarını atlatırsam rahatlarım bu arada 5 kaşık pilav salata ve 200 gr ızgar tavuk ve minnacık kadayıf öğlen yemeği için nasıl sizce bide sudan bahsetmişsiniz bu bildiğimiz sumu yoksa farklı bi teknikmi çenep düştü neyse
Melis bu hafta senin gibi 2 -3 saatte yarım litresu içiyorum.Evde olduğum zamanlar suyumu ısıtıyorum Sıcak denilebilecek seviyeye geliyor sonrada yudum yudum afiyetle içiyorum
Canım günde ne kadar ve nezaman içiyorsun?Ben 2 günde 1 fincan felan içiyorum
tamam arkadaşlar motive kısmını hiç düşünmemiştim.aslında böyle düşününce gerçekten mantıklı bende diyetisyene giderken word sayfasında bir çizelge hazırlamıştı pazartesinden pazara kadar sabah ara öğlen ara akşam ara şeklinde 6 öğün inanın yazınca gerçekten faydalı oluyor bu arada benim grip gittikçe kötüye gidiyor ve yarın başbakan gelecek sabahtan akşama kadar dışarda görev alacam durum kötü bide yarın büyük ihtimal yazamam bilginiz olsun yarını atlatırsam rahatlarım bu arada 5 kaşık pilav salata ve 200 gr ızgar tavuk ve minnacık kadayıf öğlen yemeği için nasıl sizce bide sudan bahsetmişsiniz bu bildiğimiz sumu yoksa farklı bi teknikmi çenep düştü neyse
benim 1 kilo gitti, regl oldum onun etkisi var tabi. bende karın ağrısı çekiyorum maalesef Şimdi bu kiloyu cumaya kadar korumalıyım kendimi mecbur hissediyorumkaydirigubbakcemile3
allahım o kadar çok açım ki herşeyi ben yiyecekmişim gibi geliyor immmmmmmmmmmmmddddddddddaaaaaaaaaaaatttttttt
allahım o kadar çok açım ki herşeyi ben yiyecekmişim gibi geliyor immmmmmmmmmmmmddddddddddaaaaaaaaaaaatttttttt
ya arkadaşlar vallahi çok duygulandım hepinize teşekkürler sidanur tam söylediğin gibi form çayı ve su içtim ama 1 adet biskrem yedim bide şuan kuru kaysı yiyorum kan şekerim düştü galiba takviye bide ben su konusunda şanslılar grubundayım günde 3lt su içmezsem hayatımda çok büyük bi eksiklik hissediyorum su olmadan benim günüm boşa geçmiş oluyor of of ama kendimde birazda olsa incelme hissediyorum bakalım cuma ne olacak
akşam neden katılımlar bu kadar azalıyor
benim bu saatlerde size olan ihtiyacım daha çok artıyor çünküüü çooook acıkıyorummm
arkadaşlar nerdesiniz???
iyi aksamlar arkadaslar ben dah yeni oturdum inaninki sabah ise gittim sonra kizimin okulunda gösteri vardi oraya gittim ordan ciktim tekrar ise sonra eve geldim ev isi offfffffffffffffff hep is valla (gerci bu krizde bu söylenmez ama) yoruldum gercekten ben sabah kalinca
bir bardak ilik limonlu su ictim
birkac bisküvi yedim bir bardak kahve ictim
öglen biraz cok oldu ama
3 dilim pizza yedim
arada elma
aksam birsey yemedim simdi meyve yiyecegim
1.5 litre su ictim
ve su sisesi yanimda duruyor artik biraz daha cok icmeye basladim sidanurun yöntemi ise yaradi ara ara iciyorum
bakalim cumaya ne olacak
şuan burun akıntısı ve baş ağrısı ilr uğraşıyorum hiçbişey yemeği düşünmüyorum sadece kuru kaysı yakında varsa böyle bişey içimde kuru kayısı ağacı çıkacak biraz yürüyüş yapayım diyorum terlersem belki hastalığımıda atlatırım
bişey daha yarın yokum sakın kadro dışı bırakmayın beni darılırım :)
akşam neden katılımlar bu kadar azalıyor
benim bu saatlerde size olan ihtiyacım daha çok artıyor çünküüü çooook acıkıyorummm
arkadaşlar nerdesiniz???
ya gözümün önünden yemekler geçiosenağlama