- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
memnun oldum tatlım bnde o gazla başladım geçen sene ama hala tombik oldugumu düşünüyorum nişanlımda zayıflayım mı diyorum zayıfla diyo adam zayıf seviomuş megersem
Evet aynen öyle beyefendi beni tanıdığında 90 larda geziyodum meger oda zayıf istiyomuş. :)
Nasıl oluyo ki arkadaşlık istegi falan valla ben çok cahilim ya :)gönül hilal ve eda arkadaşlık istegi yollsadım kbl edip fotolarıma bakabilirsinizzz
Nasıl oluyo ki arkadaşlık istegi falan valla ben çok cahilim ya :)
hayır bide kendisi şişman biliyo musun bana dio ki sen daha hamile kalcn ne kaa zayıf olsan o kadar iyi diyo
Benimkide tam tersi nişanlıyken diyet yaptırmamıştı böyle güzelsin diye. Şimdi de şişmanken hamile kalamam dediğim için sesini çıkarmıyorinş. hilalcim ya iradem çok düşük çünkü herkes zayıflama dio ama acı gerçek banyoda çıkıyo çatlaklar basenler filan
memnun oldum tatlım bnde o gazla başladım geçen sene ama hala tombik oldugumu düşünüyorum nişanlımda zayıflayım mı diyorum zayıfla diyo adam zayıf seviomuş megersem
Bizim ki bi zamanlar Şişmanmış gayret edip 5 ayda 17 kilo vermiş ya bendende beklentisi büyük bilmiyo ki kadınlar be erkeklerin metobolizması farklı :)
Benimkide tam tersi nişanlıyken diyet yaptırmamıştı böyle güzelsin diye. Şimdi de şişmanken hamile kalamam dediğim için sesini çıkarmıyorama çok zayıf olmamı istemiyor nedense :)
valla bn verdiremiyorum ya hoş geçen seneye göre iyibn verdim 5 ayda 17 cnm bnce sen suan diyete asıl hazıran basına kadar 69 u filan rahat görürsün
Öyle demek kiaz ele avuca gelen hatun seviyo demek kiben 17 kilodan sonra kayboldum iyice minnacık oldum kedi kadar kaldın dio dalga geçiyo bnde darısı sana diyorum kızıyo
Kaçamak hemen hemen hiç yapmamaya çalışıyorum çünkü o zaman moralim bozuluyo..gerci bugün evde olmamın şerefine güzel bi kahvaltı yaptım :))
Canım 60 lı rakamlar çok uzak geliyo çünkü 9 yıldır 78 in üstündeyim...
Öyle demek kibenimki kendi de şişman benimle birlikte o da diyete başladı 10 kilo verdi şimdiye kadar :) adam kendini şişman görüyor beni zayıf :44:
Benim hedefimde 60 -63 Allah ne verdiyse:) ilk kez böyle bi foruma üyeyim..çabuk pes ettiğim için yol arkadasları lazımdı banada :) evlilik konusundaysa rabbim karşına hayırlı insanlar çıkarsın yoksa çok zor..bunun için 28 yaşıma kadar bekledim :)
Bu topikte yediklerimizi mi yazıyoruz nasıl oluyo tam olarak cuma günleri mi kilo bildirimi yapıyoruz
Acaba telefondan girdiğim için mi göremiyorum ki
Normal düzenim bu degil ama bugün yediklerimi yazarak başlayayım :)
10 da kalktım büyük bi bardak sirkeli su içtim yarım saat sonra
1 domates
2 tam bugday ekmegi
4 zeytin
2 yumurta çok az tereyagıyla yapılmış
1 tk tulum peyniri
1 tk acı sos
*uzun zamandır böyle yemiyodum acayip doydum muhtemelen akşamüstü hafif bişeyler yiyip günü kapatırım..bide pilates hocama sözüm var 3 lt suyu zorda olsa tamamlamaya çalışıyorum :))
Acaba telefondan girdiğim için mi göremiyorum ki
Normal düzenim bu degil ama bugün yediklerimi yazarak başlayayım :)
10 da kalktım büyük bi bardak sirkeli su içtim yarım saat sonra
1 domates
2 tam bugday ekmegi
4 zeytin
2 yumurta çok az tereyagıyla yapılmış
1 tk tulum peyniri
1 tk acı sos
*uzun zamandır böyle yemiyodum acayip doydum muhtemelen akşamüstü hafif bişeyler yiyip günü kapatırım..bide pilates hocama sözüm var 3 lt suyu zorda olsa tamamlamaya çalışıyorum :))
Benim hedefimde 60 -63 Allah ne verdiyse:) ilk kez böyle bi foruma üyeyim..çabuk pes ettiğim için yol arkadasları lazımdı banada :) evlilik konusundaysa rabbim karşına hayırlı insanlar çıkarsın yoksa çok zor..bunun için 28 yaşıma kadar bekledim :)
Bu topikte yediklerimizi mi yazıyoruz nasıl oluyo tam olarak cuma günleri mi kilo bildirimi yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?