- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
öğünlerinin arası çok uzun olması bi de ara öğün yap bence.az az aç kalmadan yemek yersen tasiyonun düşmez diye düşünüyorum.sağlıklı bir menü olunca bu sorunları yaşamazsın ama yediklerinde bir sorun yok ve hala devam ediyosa diyetisyenden ve doktordan yardım alman daha iyi.bugünden itibaren menülerini görücez nasıllar bakalım:))bende kilo vermeye başladığımda senin kilolarındaydım şuan da 64.8 yani senin hedeflediğin kiloyu verebilmiş biriyim seninde yapmaman için hir bir neden yok.
Canım ismimle hitap edebilirsin daha rahat konuşuruz 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay özlemcim çok güzel konuştun canım :) Valla hedeflediğim kilodasın inanıca her şey oluyor canım . tansiyon ve şeker problemim tamamen yediklerimden kaynaklanıyor yani umarım öyledir ben öyle düşünüyorum az ve sık sık yediğimde bir problem yok :) bu önerini kesinlikle değerlendiricem canım;
sabah
bir haşlanmış patates yarım ceviz
saat 10:30
iki haşlanmış patates
ayran
öğle
iki dilim kepek ekmeği ile yapılmış peynirli domatesli sandiviç
bir küçük meyve suyu
ikindi
bir küçük meyve suyu
akşamda (muhtelemelen)
bir tabak nestle gevrek ya da yulaf ezmesi
gece 10:00 (muhtemelen)
gibi iki tane ceviz ve kuru erik
(BİRAZ HAZIRLIKSIZ GELDİM BUGUN İŞE O YÜZDEN İKİ TANE KÜÇÜK MEYVE SUYU TÜKETİMİNİ TANSİYON VE ŞEKERİMİ TOPARLAMAK GEREKLİ OLAN ENERJİYİ ALMAK İÇİN İÇTİM AMA İLK GÜN SENDROMU DİYEBİLİRİZ BUNA HAZIRLIKSIZ GELDİĞİM İÇİN)
ilk başta bu patetesleri bırakıyoruz yemiyoruz.sabah evde kalvaltı yapmaya zamanın var diye düşünüyorum.o yüzden kahvaltıda yumurta peynir zeytin kepekli,çavdar yada tam buğday ekmeği yemeni öneririm yani dolu dolu bi kahvaltı yapki güne enerjin yüksek başla.öğlen sandviç yemişsin gayet güzel ama yanında ayran ya da çay tercih et.hazır meyve suları diyet için hiç uygun değil bunları tercih etmiyoruz.nestle ya da yulaf ezmesi yiyebilirsin bunlarda güzel tercihler.ara öğünlerde ceviz,badem,fındık (kavrulmamış olmalı),leblebi,kuru kayısı,erik olabilir,yanında süt ayran ya da sade türk kahvesi içebilirsin bunlarda açlığını bastırmaya yardımcı olur.mümkünse yeşil çay içmeni tavsiye ederim metabolizmanın hızlanması ve ödem atmak için çok faydalı.
Merhaba sıra kendimi tanıtmakta :) Adım ece. 20 yaşındayım üniversite okuyorum. Daha önce 5. takımda yarışmış, kaptanlık yapmıştım.
Şaşırtıcı bir başarıyla mezun olmuştum. Ancak üniversite sınavlarına hazırlık, tercih dönemi, üniversiteye hazırlık, başlangıç sınavlar yeni arkadaşlar yeni ortam derken üzücü bir şekilde kilolarım geri geldi. Moralimi bozmamak açısından bu konuya girmemeye özen gösteriyorum.Aslında yarışmak için dönmüştüm geri ama bundan vazgeçtim. Bunun yerine ihtiyacı olan takımlara yardım etmek istiyorum. Bu daha iyi geliyor bana.şu an 66.3 kiloyum. Hedefim 48 e inmek..
bende hemşireyimEbrucum sana çok teşekkür ederim canım ya :) Ben biraz aceleci davrandım sanırım hemen vermek istedim 1 ay önce diyete başladım 4 kilo vermiştim sizin gibi arkadaşlarım olmadığından dolayı o kiloyu tekrar aldım yani diyeti bıraktım maalesef. Bir kaç arkadaş daha yardımcı oldu bana şok diyeti bıraktım yapmıyorum sağlıklı kilo vermek istiyorum ben de. Fikirlerin için çok teşekkür ederim canım :) Hemşireyim zaten bu şok diyetlerrin işe yaramayacağını biliyordum ama insan hem kilo vermek istiyor ya o da imkansız ben de takımımın kurallarına uyuyor dediklerine katılıyor bu yöntemi doğru bulmuyorum :) Sadece cuma günleri tartılmak çok mantıklı aksi halde dediğin gibi insanın morali bozuluyor ayrıca adaşım olmasınada çok sevindim canım. Herkese başarılar.
Merhabalar bende araniza katilmak istiyorummmm :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım yeni gördüm teşekkür ederim sana ben bir de şey diyeceğim ki benim hedef kilom 64 orada bahsedilen bensem eğer 60 yazılmış ama hangi hilal bilmiyorum :)) kilom 79 boyum 173 :)
Merhabalar bende araniza katilmak istiyorummmm :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hımmm tmm hatırladım seni bize gel o zman ama 48 çok az değil mi :26:
bende hemşireyim
canım hoşgeldin ben burcu 22 yaşındayım kaptan yardımcısıyım bu takımla yaklaşık 6 ayda 17 kilo verdim kendini tanıtırsan sevinirim aramıza hoşgeldin
yok cnm o hilal saengie olan
Hoş geldin yeniden Ece' cimMerhaba sıra kendimi tanıtmakta :) Adım ece. 20 yaşındayım üniversite okuyorum. Daha önce 5. takımda yarışmış, kaptanlık yapmıştım.
Şaşırtıcı bir başarıyla mezun olmuştum. Ancak üniversite sınavlarına hazırlık, tercih dönemi, üniversiteye hazırlık, başlangıç sınavlar yeni arkadaşlar yeni ortam derken üzücü bir şekilde kilolarım geri geldi. Moralimi bozmamak açısından bu konuya girmemeye özen gösteriyorum.Aslında yarışmak için dönmüştüm geri ama bundan vazgeçtim. Bunun yerine ihtiyacı olan takımlara yardım etmek istiyorum. Bu daha iyi geliyor bana.şu an 66.3 kiloyum. Hedefim 48 e inmek..
Ne demek canım benim rica ederim. İnşallah sende en kısa zamanda bizimle birlikte hedefine ulaşırsın. Yeter ki takımdan ve bizden ayrılmaEbrucum sana çok teşekkür ederim canım ya :) Ben biraz aceleci davrandım sanırım hemen vermek istedim 1 ay önce diyete başladım 4 kilo vermiştim sizin gibi arkadaşlarım olmadığından dolayı o kiloyu tekrar aldım yani diyeti bıraktım maalesef. Bir kaç arkadaş daha yardımcı oldu bana şok diyeti bıraktım yapmıyorum sağlıklı kilo vermek istiyorum ben de. Fikirlerin için çok teşekkür ederim canım :) Hemşireyim zaten bu şok diyetlerrin işe yaramayacağını biliyordum ama insan hem kilo vermek istiyor ya o da imkansız ben de takımımın kurallarına uyuyor dediklerine katılıyor bu yöntemi doğru bulmuyorum :) Sadece cuma günleri tartılmak çok mantıklı aksi halde dediğin gibi insanın morali bozuluyor ayrıca adaşım olmasınada çok sevindim canım. Herkese başarılar.
Ayy canım benim teşekkürlerBen kutlarımmmm :) tebrik ederim canım benim
Süper bir grup ismi olur bravoValla çok iyi bir fikir canım :)) 'Çılgın sağlıkçılar zayıflıyor' :hadi bakalım 4 kişinin meslektaşım olmasına çok sevindim ayrıca :) daha iyi motive olacağımızı düşünüyorum :)
Hadi bakalım inşallah kaçamak yapmamışsındır.Kızlar ben şimdi oturmaya gidiyorum. 2 bardak çay içerim. bir de salata tarzı birşey varsa 4 kaşık ara öğün olarak ondan alırım. hamur işi ve tatlılara dokunmayacağım söz
Teşekkürler Özlem' cimtebrik ederim canım
Yok canım sen değilsin. İki tane Hilal var dedik ya. O diğer Hilalcanım yeni gördüm teşekkür ederim sana ben bir de şey diyeceğim ki benim hedef kilom 64 orada bahsedilen bensem eğer 60 yazılmış ama hangi hilal bilmiyorum :)) kilom 79 boyum 173 :)
Hoş geldin yeniden Ece' cimDediğim gibi seni burda görmek çok mutlu etti beni. Ben senin en kısa zamanda eski kilona döneceğine inanıyorum. Yarışma ama her hafta bildirim yap mutlaka. Hatta sanırım bir kaç kişi olduk liste dışı olan. Grup içi liste hazırlamanın zamanı geldi yine. Haftaya başlayalım. Bizimde bir listemiz olsun
Ne demek canım benim rica ederim. İnşallah sende en kısa zamanda bizimle birlikte hedefine ulaşırsın. Yeter ki takımdan ve bizden ayrılma
Ayy canım benim teşekkürler
Süper bir grup ismi olur bravo
Hadi bakalım inşallah kaçamak yapmamışsındır.
Teşekkürler Özlem' cim
Yok canım sen değilsin. İki tane Hilal var dedik ya. O diğer Hilal
Maşallahın var Özlem' cim. Eğer bu şekilde gidersen yaza bomba gibi bir hatun olacaksın.
Evdeyim derken? Nerdeydin ki daha önce? Bu arada baban için mutlu yıllar
***13. TAKIM 354. ETAP***
Alsimi (70.1/69.5/0.6/%0.86)
gubsej (90/90//%) bildirimde bulunmadı. geri dönmek üzere ayrıldı.
OoOturtleOoO ( 102.4/99.4//3/%2.93)
ozzlleemm (64.8/64.8/0/0) kilo sabit
saengie(78.9/78/0.9/1.14)yeni üye
ssercecik ( 65.5/67.1/-1.6/%-2.44)
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.42
Tatlım herkes sana kendini tanıtmış. Ama sen henüz tanıtmamışsın. Bizde sabırsızlıkla seni tanımayı bekliyoruz. Nerdeyse herkes söylemiş şok diyetler hakkındaki düşüncesini. Takımda hiç kimse şok diyet yapmıyor. Burdaki ilk amacımız kilo vermenin yanında sağlıklı beslenmeyi öğrenebilmek. Öncelikle hayatından şekeri ve beyaz ekmeği tamamen çıkartman lazım. Ayrıca patates diyette yenilmemesi gereken bir yiyecek. Bize çok masum görünüyor ama glisemik indeks oranı yüksek olması sebebiyle kilo verdirmek yerine kilo aldırıyor diyeyim kısaca. Takıma alınma konusuna gelince eğer paylaşımların güzel olur, iyi kilolar verebilirsen bu süre kısalabilir. Yani bu tamamen sana bağlı. Kısalabileceği gibi uzayabilme ihtimalide var. Çünkü listeye her giren çıkan üye takım ortalamasını etkiliyor. O nedenle deneme süresine göre alıyoruz listeye.
Seni izinli yazmadım o zaman Nur. Haftaya çok iyi bir sonuç bekliyorum ona göre hazırla kendini.
Bunu verilmiş bir söz olarak kabul ediyorum Özlem haberin ola
Maşallahın var Özlem' cim. Eğer bu şekilde gidersen yaza bomba gibi bir hatun olacaksın.
Evdeyim derken? Nerdeydin ki daha önce? Bu arada baban için mutlu yıllar
Canlarım benim, ben kaçıyorum şimdilik iş beni bekler. Eve gitmeden yine gelmeye çalışırım. Öpüyorum hepinizi.
Bu arada kimse beni kutlamadı verdiğim kilo için.İki haftada toplam 1.8 kilo verdim.
1.olmuşum kızlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?