Sabah 9.00
2 dilim kemekli ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 kuru incir
Öğlen 13.00
Izgara tavuklu salata
2 çatal tiramisu (Tutamadım kendimi tatlı krizleri bilirsiniz )
Akşam 19.30
Mercimek çorbası
yoğurt
1 dilim tussuz tam tahıllı ekmek
1 saattee sporum var :)
2 litreye yakın su içtimm fakat hastalık dönemim yaklaştığı için şişkinlik söz konusuu
kendine hakim olmalısın canım eve dönüp aldığın kiloları görünce çok üzüleceksin.sadece tatlarına bak abartma
canım menün çok iyi tiramisuda nazarlık olsun :))
tarçın falan at güzel olur bakalım ben bgn içtim bi tane aslında onu yemekten 30 dk önce içmek gerekiyormuş ben merak ettim içtim hemenkarışıksa tadı güzeldir canım ben sadece beyaz çay aldım çok kötü hiç elim gitmiyo ona içine bişeyler karıştırcam canım onu bile istemiyor :))
ayy cnm yaa yeme o kadar fazla dikkat et biraz sonra vercem diye daha çook uğraşcannn:18::18::18::18::18:selam kizlarr mersine geldim benburda kuzenlerim halam neler yediriyolar bi bilseniz :'(
beynim yemee durr napiyosun kizim sre delirdin mi diyo ama ellerim ve agzim beynime hic itaat etmiyoacilen donmem lazim evime
ayy cnm yaa yeme o kadar fazla dikkat et biraz sonra vercem diye daha çook uğraşcannn:18::18::18::18::18:
Umarım biran önce düzelirsin Funda :26:Merhaba kizlarr ise gidemeyecek kadar kotu durumdayim doktora gittim igne vurdu krem aldim su torbasi vs hala kazik gibiyim 2 saat oldu igneyi yiyeli ama banamisin demiyor iki tane daha vurulacam yarin ise gitmicem umarim toparlarim.
Menün bal ve bitter haricinde gayet güzel. Su ve sporda öyle. Afiyet olsun.bugünün ilk menüsünü ben paylaşayım
sabah(10.00)
4 yk menemen
çok az çeçil peyniri
1.5 dilim kepekli ekmek
1 çay kaşığı bal
yeşil çay
ara(12.00)
sade türk kahvesi
küçük bir parça bitter çikolata
öğle(15.00)
1 bardak süt
4 yk yulaf
biraz kuru elma
biraz kuru üzüm
10 çiğ badem
akşam(18.30)
1 porsiyon domates soslu tavuk sote
1 kase brokoli(2 yk yoğurt,yarım tatlı kaşığı hardal ve limonla sos)
2 litreden biraz fazla su içtim
1 saat fitness
Menün poğaça haricinde süper olmuş Burcu. Tebrik ederim. Bakalım yarın kaç göreceksin tartıda.sabah11:30
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilm kizarmis tam bugday
Yesillik
Ogle15:30
2 kepce yayla corba
Salata
Aksam18:15
5 yk pirasa
Salata
Yarim pogaca kucuk ama
2.5 litre su
Sabahtan beri ayaktayim canlar
Özlem bu nasıl bir menü allah aşkınaBugünkü menüm
08:00
1 kuru incir
Sabah 10:30
1 kase nesfit+süt
Ara 12:00 Sade kahve
Ara 13:30 1 galeta+çay
Akşam 16:00
Yarım porsiyon iskender
Salata
Azcık kola:-/
2L su
Birazdan sade kahve içecem
Spor
Ögleden sonra 45dk dısarıda yürüyüş
19:00
30dk kosu bandında yürüyüş+koşu 200cal
15dk k.bisikleti 85cal
Tatlım öncelikle o sabah ki içtiğin sirkeli suyu hemen bırak ve bir daha içme. Mideni delmeyi mi düşünüyorsun. Onun yerine oda sıcaklığında ılık su iç yeterli. Ayrıca kilona göre yediklerin çok az. Menün makarna dışında güzel ama daha doyurucu protein ağırlıklı beslen ki sağlıklı bir şekilde kilo ver. Ayrıca en az 2,5 litre su içmeye çalış. Yürüyüşün çok güzel olmuş.uyanınca
1 kupa sirkeli su
kahvaltı 9:30 da
1 tane uno premium çok tahıllı (sandevic ekmegi)
kk peynir
1 yaprak marul
çay (şekersiz)
öğlen 12:15de
1 kase arapaşı çorbası
3 tane izmir köfte (sadece köftesini yedim)
4 çatal makarna (peynirli)
1 tatlı kaşığı sup
17:00de
3 adet uno grissuno
akşam 19:30da
1 kase tarhana çorba
1 porsiyon karnabahar yemeği
brokoli salatası
2 lt ye yakın su içtim bolca merdiven kullandım bu gün birde klinikte işim erken bitince 1.5-2 saat yürüdüm (tempolu)
Özlem' cim öğün atlamışsın. O hiç olmamış. Hiç bir öğünü geçiştirme lütfen. Patates ve öğün atlaman dışında menün gayet güzel. Afiyet olsun.Sabah (11:40)
Sahanda yumurta
3 siyah zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 dilim peynir
Biraz yeşil biber
15:50
4 yk. yoğurt
17:10
Yeşilçay
Akşam (19:30)
Yumurtalı ıspanak kavurma
Birazcık patates yemeği
Az yoğurt
1 dilim ekmek
1 bardak çay
2 litre civarı su
Tiramusu olmamış. Tutamadım kendimi bilirsiniz tatlı krizlerini hiç olmamış. Çünkü artık kendini tutmayı öğrenmen lazım. Bugün tiramisu yarın başka bişey. Onun haricinde menün gayet güzel. Sporunda öyle. Ama kendini tutmayıp böyle azar azar kaçamak yaparsan kilo vermek yerine yerinde sayarsın.Sabah 9.00
2 dilim kemekli ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 kuru incir
Öğlen 13.00
Izgara tavuklu salata
2 çatal tiramisu (Tutamadım kendimi tatlı krizleri bilirsiniz )
Akşam 19.30
Mercimek çorbası
yoğurt
1 dilim tussuz tam tahıllı ekmek
1 saattee sporum var :)
2 litreye yakın su içtimm fakat hastalık dönemim yaklaştığı için şişkinlik söz konusuu
Başak listede değil misin sen? Nasıl olur da kendini bırak takımı düşünmezsin. Yarın kilo bildirimi var. Ne yapmayı düşünüyorsun? Şimdi sana da çok kızdım.selam kizlarr mersine geldim benburda kuzenlerim halam neler yediriyolar bi bilseniz :'(
beynim yemee durr napiyosun kizim sre delirdin mi diyo ama ellerim ve agzim beynime hic itaat etmiyoacilen donmem lazim evime
Oooo Burcu bir sen kalmıştın kaçamak yapmayan. Sende uçmuşsun. Hem de geç vakit yedin anlaşılan. Umarım yarın kötü bir sonuç almazsın tartıda.Kizlar yedim yedim baya yedim teyzem cok guzel baklava yapar kendi almis gelmis bni sever diye yedim valla 4 tane filan az da patates piyazi yedim
Özlem' cim öğün atlamışsın. O hiç olmamış. Hiç bir öğünü geçiştirme lütfen. Patates ve öğün atlaman dışında menün gayet güzel. Afiyet olsun.
canım öğle yemeğini atlamışsın 4 kaşık yoğurt yeterli değil bence
Burcu' cum yarın çok yakın bir arkadaşım doğum yapıyor. Onu ziyarete gitmem lazım. Sabah listeyle ilgilenemem. Ancak öğleden sonra bakabilirim diye düşünüyorum. Sen buralarda mısın? Eğer gelemezsem merak etmeyin mutlaka öğleden sonra gelirim. Sen hazırlayabilirsen eğer listeyi hazırla. Ama ben gelmeden paylaşma. Sorun olursa mesajlaşırız cepten. Şimdilik kaçıyorum. İnşallah yarın herkes tartıda istediği sonucu görür. Bu arada yeni gelen arkadaşlarda lütfen yarın en geç saat 11:30 a kadar bildirimlerinizi yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?