- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Geçmiş olsun Burcu' cum. Annenin iyi olmasına çok sevindim.yok canımm ya ilaçlardan dolayı çocugun yarısına giden damarlarda tıkanma olup ölmüş bugün kürtajı var
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı, babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün.günaydın herkese
kızlar an itibari ile hala oldum yeğenim doğdu 11 de
ayyyy çok heyecanlıyım
Tatlım havalar çok erken kararıyor yani gün çok kısa sürüyor. 19:45 te yediğin yemek sana zarar verir. Bir de arkasından spora gidiyormuşsun. O hiç olmaz. Günler uzayana kadar akşam yemeğini iş yerinde ye. Yani saat 18:00 den önce. Ayrıca akşam ilerleyen saatlerde acıkırsan elma yemen olmaz. Yoğurt yemen daha uygun.Şimdi ben size bir şey danışayım o zaman akşam ofisten 18.00 da çıkıyorum eve gidişim 19.30 nerdeyse 20.30 da hocayla fatburn dersimiz var ben akşam yemeği olayını nasılll yapsammmm ?:44::44:
Geçmiş olsun Funda' cım. Umarım düzelir bir an önce bütün olumsuzluklar. Ama boş vaktinde mutlaka bekliyorum menüleri.Merhaba canlar...Çok berbat haldeyim ben ya kazık yutmuş gibiyim boynum hala geçmedi tüm vucudu çevirmek çok zor oluyor acı çekiyorum.krem masaj sıcak tampon bi işe yaramadı çok ağrıyorEbrucum menuyu takip edemiyorum iş yerimde çok yoğun akşamda acıdan kıvranıyorum zaten.cumaya kadar fırsatım olursa tek tek bakacam hepsine.
Öncelikle öğün atlaman olmamış. Mümkün olduğu kadar 3 ana öğün yapıyoruz. Velibak ne? İlk defa duyuyorum. Akşamın çok güzel olmuş. Su çok az.sabah öğle birlikte 11:30 da
8de kalkmış olmama rağmen temizlik yaptım
yumurta
kk peynir
1 domates
yarım kırmızı biber
3 dilim velibak bu biraz fazla oldu(( ( ama çok acıkmıştım)
akşam 18:00
tavuk şiş
salata yağsız tuzsuz
soda
çok suda içemedim sanırım bu gün 1.5 lt falandır ama sağlam yürüdüm
Yolun açık olsun canım. Eşinle aranı açmak hiç iyi olmaz zaten ama umarım kendi başına da istediğin kiloya ulaşırsın. Ama bu cuma senden mutlaka bildirim bekliyorum. Listeyi giderken kötü etkileme lütfen. Ayrıldım diye de uğramamazlık etme arada uğra takıma haber ver kendinden.kızlar herkese iyi akşamlar
eşimle burası yüzünden tartıştık
azıcık vakit bulunca kadınlar kulübüne kaçıyosun diyo benimle vakit geçirmiyosun diye kızıyo
malum 2 çocukla ev eş çok zor oluyo kızlar şu an için
izniniz olursa ben ayrılmak istiyorum
hepinize sonsuz teşekkürler
özellikle ebru ve burcu sana
hakkınızı helal edin
Bu renkte mi aldın montu? Güle güle giy. Hatta üzerindeyken resmini çeksen daha iyi olurdu. 38 beden pantolona da çok sevindim.Yok canm baska bi mont aldm du bak atiyim Eki Görüntüle 965019
Bi kac dugmesi dha fazla cnm bundan. Bu arada pantolon denedim kizlar 38 bdn oldu