Hosgeldin cnm.ben iyiyim sen nasilsin?
Hosgeldin cnm.ben iyiyim sen nasilsin?
bugün ne kadar durgunuz böyle.
12.30da
3 uno glisin 1 mandalina
""14:15 de
yarım kepçe tarhna çorbası
2 yemek kaşıgı türlü
2.5 kepçe yağsız tuzsuz az haşlanmış sarımsaklı yoğurtlu patatesli mantı
14:40 da
biberiyeli zeytinli çayımıda içtim
kahvaltıda yaptım kiçok kötü bi menü değil ama patatesi çok fazla tercih etme diyet için uygun bi sebze değil.bence güne yumurtalı peynirli zeytinli bir kahvaltıyla başlarsan daha iyi olur.forumda görüp biberiye ve zeytin yaprağını bende almıştım ama hiç kullanmadım paketi bile açmadım.bi etkisini gördünmü ve tadı nasıl :):)
kahvaltıda yaptım kiayrı ayrı yazdığım için öyle oldu sanırım :)
çayın tadını sevdim ben içiyorum bugün başladım zaten:) sindirimi hızlandırıyor ve tok tutuyor sanki bana öyle de gelmiş olabilir
aslında tesadüfen çok patates oldu bende şimdi fark ettim aslında aç bile değildim de öğün atlamamk için birde gece çok acıksam diye yedim
bu gün pc başında daha çok kaldığım için yedikçe yazdım:)) evet patates biraz fazla oldu fark etmedim bile sen diyene kadar fark etsem yemezdim :)kahvaltıyı görmeyince yapmadın sandım canım:))o zaman problem yokbütün günün menüsünü akşam bi kerede paylaşırsan daha iyi olur gözden kaçan bişey olmaz.bugünlük patates biraz fazla kaçmış bazen olabiliyor bu şeyler hepimizde var bu sorunlar:):).bundan sonra daha dikkatli olursun
kızlar merhaba nasılsınız? bugün hiç giremedim.açıköğretim bütünleme sınavlarım vardı.sonrada kuzenime gittim anca eve geldim.önce menümü paylaşayım sonra geçmişi okuyacağım
sabah(9.30)
sahanda yumurta(1 taneye)
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
biraz beyaz peynir
yeşil çay
öğle(12.30 gibi)
1 simit ayran
sınavdan önce bişeyler yiyeyim dedim bulunduğum yerde en mantıklı tercih buydu
akşam(17.30)
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı ıspanak
yarım kase yoğurt
gün içinde 3 bardak sade nescafe biraz öncede 10 çiğ badem yedim
bugün çok fazla su içemedim 1 buçuk litre bile olmamıştır
sporda yapamadım
bazen mecburen yiyoruz dışarda simit falan. menün güzel afiyet olsun.
sağol canım haklısın mecburen yedim ya hamburger dürüm falan yicektim yada simit tost :)bu arada seninde adın özlemmiş ben bunu yeni farkettim :)))
kızlar selam
sabahtan buyana internet yoktu
ancak geldi
geçmişe bakayım
seninle konuşmamış mıydık biz? "daha önce bulunduğum hiçbir ortamda benden başka özlem olmadı, burda 3 tane demiştim" sen de "benim bulunduğum her yerde özlem oldu. ev arkadaşımın adı bile özlemdi." demiştin. yoksa o sen değil miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?