- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
Cnm elim titrer gibi oldu bilmemCanim hosgeldin ben burcu kaptan yardimcisiyin bu takimla 17 kilo verdim suan biraz aldim vermeye calisiyorum aramiza hosg3ldin kendini boy kilo ve hedef kilo seklinde isim is guc seklinde tanitirsan sevinirim
Patatesli yumirta disinda iyi cnm bide recel tabi
Ben cevap atana kadr yemissindir bencr
niye.ondan recel yeme ihtiyaci duydum.
Yok cnm cvp vermeni biraz bekledim.sonra oynamaya kalktim.geldigmde tabagim yoktu,toplamislar. catalin ucuyla tadina bakmistim sadece..:))
teşekküler hoşbuldum:))
hosgeldin cnm)
Bende coooook severim.ama cok oldu yapmiyorum yemeyim diye.canım valla görünce nevrim döndü ya yıllardır görmemiş gibiydim ya yarım kaseyle kurtulduguma sükşediyorum yaklaşık 4 kaşık kadar
Aslinda doktorlar haftada bir sutlu tatli ya izin veriyolar diye biliyordum.
Bir ara diyetisyene gitmistim.oda oyle demisti.
Kizlar bugün pantolon baktim kendime Dedimki bana 42olurmu olmasi lazim aslinda. Lanine giderken her aldigim pantolonun birde 44ünü aldim. Hani gözüm alismisya genia pantolona bu 42lere ben sigmam. Elimde ama hayal korikligina ugricam, 44 alayimda kabinden cikip bidaha büyük bedenöere bakmiyayim dedim. 44pantoloblarin biriyla basladim bi baktim bol hangisini giydimse bol oldu 42deniyim ama ara bedendeyim belkide kesin olmicak dedim ama rahatlikla sigdim. Öyle mutlu eden biseyki kizlar hepiniz ayni seyi tadarsiniz bende yine kücük bedenöerle ayni seyi tadrim insallah :)
Cok guzel bir duygu cnm tebrikler.)
Son düzenleme: