Cnm elim titrer gibi oldu bilmemCanim hosgeldin ben burcu kaptan yardimcisiyin bu takimla 17 kilo verdim suan biraz aldim vermeye calisiyorum aramiza hosg3ldin kendini boy kilo ve hedef kilo seklinde isim is guc seklinde tanitirsan sevinirim
Patatesli yumirta disinda iyi cnm bide recel tabi
Ben cevap atana kadr yemissindir bencr
teşekküler hoşbuldum:))
Bende coooook severim.ama cok oldu yapmiyorum yemeyim diye.canım valla görünce nevrim döndü ya yıllardır görmemiş gibiydim ya yarım kaseyle kurtulduguma sükşediyorum yaklaşık 4 kaşık kadar
Kizlar bugün pantolon baktim kendime Dedimki bana 42olurmu olmasi lazim aslinda. Lanine giderken her aldigim pantolonun birde 44ünü aldim. Hani gözüm alismisya genia pantolona bu 42lere ben sigmam. Elimde ama hayal korikligina ugricam, 44 alayimda kabinden cikip bidaha büyük bedenöere bakmiyayim dedim. 44pantoloblarin biriyla basladim bi baktim bol hangisini giydimse bol oldu42deniyim ama ara bedendeyim belkide kesin olmicak dedim ama rahatlikla sigdim. Öyle mutlu eden biseyki kizlar hepiniz ayni seyi tadarsiniz bende yine kücük bedenöerle ayni seyi tadrim insallah :)
bugunku menum
11:00
1,5 haslanmis yumurta
2 yk cökelek
5 zeytin,1 biber
1 kibrit kutusu ekmek
14:00
1 yesil elma
18:00
4 yk patatesli yumurta
Az ekmek
2 tane cilek(recelin icinden)
2L su
Spor
08:00
30 dakika k.bisikleti+30 dakika dans
Kizlar bugün pantolon baktim kendime. Dedimki bana 42olurmu olmasi lazim aslinda. Lanine giderken her aldigim pantolonun birde 44ünü aldim. Hani gözüm alismisya genia pantolona bu 42lere ben sigmam. Elimde ama hayal korikligina ugricam, 44 alayimda kabinden cikip bidaha büyük bedenöere bakmiyayim dedim. 44pantoloblarin biriyla basladim bi baktim bol hangisini giydimse bol oldu42deniyim ama ara bedendeyim belkide kesin olmicak dedim ama rahatlikla sigdim. Öyle mutlu eden biseyki kizlar hepiniz ayni seyi tadarsiniz bende yine kücük bedenöerle ayni seyi tadrim insallah :)
sevindim senin adına. :) sen yazınca hatırladım yazın 42 beden bir pantolon almıştım kendime denemeden. dar gelmişti. bende kilo vereyim de bi, onun içine girmeye çalışayım. inşallah bende görürüm o günleri ve daha ilerisini. :)
Cnm elim titrer gibi oldu bilmem
niye.ondan recel yeme ihtiyaci duydum.
Yok cnm cvp vermeni biraz bekledim.sonra oynamaya kalktim.geldigmde tabagim yoktu,toplamislar.catalin ucuyla tadina bakmistim sadece..:))
hosgeldin cnm)
Bende coooook severim.ama cok oldu yapmiyorum yemeyim diye.
Aslinda doktorlar haftada bir sutlu tatli ya izin veriyolar diye biliyordum.
Bir ara diyetisyene gitmistim.oda oyle demisti.
Cok guzel bir duygu cnm tebrikler.)
Bende eski fotograflarima bakiyodum bundan yarim saat once falan orda giydigim bi gomlegin önu kapanmiyodu usenmedim bu saatte kalktim denedim kapanmayi birak suan bol bile duruyo.sonra dar gelen bi kac kiyafetimi daha denedim cogu cok rahat oldu.cok cok cok sevindim :)) .seninde mesajini gorunce bende paylasmk istedim Hedefim 60 kiloyken giydigim kotumu yeniden giyebilmk:)))
Aman dikkat midenivdelersin cnmbu gün erken kalktım sirkeli suya başladım birazdan çıkıp yürüyüş yapıcam
Insallah :)Gunaydin kizlarr..insallah bu hafta daha cok kilo veririz...
Aman dikkat midenivdelersin cnm
çok değil 1 bardak sıcak suya 2 tatlı kaşığı koydum zaten asidik bi tadı bile yoktu bu gün başladım zaten :)
Cnm elim titrer gibi oldu bilmem
niye.ondan recel yeme ihtiyaci duydum.
Yok cnm cvp vermeni biraz bekledim.sonra oynamaya kalktim.geldigmde tabagim yoktu,toplamislar.catalin ucuyla tadina bakmistim sadece..:))
hosgeldin cnm)
Bende coooook severim.ama cok oldu yapmiyorum yemeyim diye.
Aslinda doktorlar haftada bir sutlu tatli ya izin veriyolar diye biliyordum.
Bir ara diyetisyene gitmistim.oda oyle demisti.
Cok guzel bir duygu cnm tebrikler.)
bu gün erken kalktım sirkeli suya başladım birazdan çıkıp yürüyüş yapıcam
Gunaydin kizlarr..insallah bu hafta daha cok kilo veririz...
Afiyet olsun cnm.
teşekkürler :)) acaba işe yarıyor mu ki benim özellikle göbeğimde çok problem var da denesem mi diye düşünüyorumAfiyet olsun cnm.
Titresimli kemerden bende var ama duzenli kullanmadim ben.
Sen saglikli beslen,spor yap..Hop gitsin kilocuklar..
inan devamli kullanmadigim icin bilmiyorum.ama hic bir çaba sarfetmeden bir tek onu kullanarak bir seyler beklemek yanlis olur cnm.
Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
bizimd egidiyor sürekli uydunet de hep sorun çıkıyorKizlar yine net yok rezalet ya koslova sirket ufak bir sorunu bile cöuemiyor biktim artik servisi aramaktannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?