sabah(10.00)
biraz beyaz peynir
az çok çeçil peyniri
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
5 zeytin
yeşil çay
öğle(13.00)
4 yk yulaf
10 çiğ badem
biraz elma kurusu
2 yk yoğurt
akşam(17.30)
1 posiyon tavuk sote
biraz brokoli
3 yk yoğurt
biraz önce sade nescafe ile herkesin çok kızacağı 2 tane bademli kurabiye yedim
1 saat yüzme
sayamadım ama bol bol su içtim
kestane yiyebiliyor muyuuuuuuum?
kestane kebap acele cevap!
sen ne kaa güzel bi menü yapmısın öle yaaaa
5 tneden fazla yeme canm oda cuma oldugu için normalde yasak
hee sey unutmusum :-D sporr mmm 40 dk dershaneye gidis gelis 30 dk da carsida gezdim yemek saatlerini bilmiyorumm ama genelde ayni olur ogunlerim sabah 8 oglen 1 aksam 6 7 arasi suya gelince de 500 le 1lt arasinda birazdan icerim yine ^_^
peynirle sutu sevmiyorum ben :/ belki birazdan yogurt yerim
Bugün menüm
10:30
1kase nesfit ve süt
13
3kayisi
10findik
15:30
1,5tabak isoanak yenegi
18
1tabak ispanak ve 1kase yogurt
Icecegim suyla birlikte 2,1l su
Bol hareketli bir gün
ahahah sağol canım bunu 13. takımla başardım onlar olmasa hala şişmandım. canım gencayın kıskanmadığını kim söyledi ben gencayla çıktıgımdan beri zayıfladığım halde tayt etek v taka devrik yaka seyler giyemiyorum çok dar giyemem açık renk giyemem yani gencayla alışverişe çıkınca beğendiğin şeyleri almak çok zorcanım benm elbiselerim genelde batik yada mangodur. o mvi elbisede batikten almıştım 70 liraya mı ne öyle bişiydi o gömlekli olanda derste sunum yapmıştık ordan kalma canım mutasyon kısmı doğrudur canım 44 ten 40 a düştüm üstüm 38 medium giyiyorum
o kurabiyeri yiyene kadar her şey çok güzeldi ama dayanamadım:)
Bugün menüm
10:30
1kase nesfit ve süt
13
3kayisi
10findik
15:30
1,5tabak isoanak yenegi
18
1tabak ispanak ve 1kase yogurt
Icecegim suyla birlikte 2,1l su
Bol hareketli bir gün
bugün cuma nazarlık olsun cnm görmezden geldim
cuma ve haftasonu nazarlıklar nedense çoğalıyor:)
ahahaha yarın görürsem kızarım ama
2 kibrit kutusu kadar var tabagimda pasta ye dersen yicem.yeme dersen yemicem cnm
çok güzel afiyet olsun2 gündür ıspanaklı menüler görüyorum çok canım çekti yarın bende ıspanak yicem :)
Tsk ederim cnm benim o ispanakcihem doyuruyor hem lezzetli :)
bende katılabilir miyim bu gruba?
Okudum anladım:)
bugunku menum
11:00
1,5 haslanmis yumurta
2 yk cökelek
5 zeytin,1 biber
1 kibrit kutusu ekmek
14:00
1 yesil elma
18:00
4 yk patatesli yumurta
Az ekmek
2 tane cilek(recelin icinden)
2L su
Spor
08:00
30 dakika k.bisikleti+30 dakika dans
2 kibrit kutusu kadar var tabagimda pasta ye dersen yicem.yeme dersen yemicem cnm)
Canim hosgeldin ben burcu kaptan yardimcisiyin bu takimla 17 kilo verdim suan biraz aldim vermeye calisiyorum aramiza hosg3ldin kendini boy kilo ve hedef kilo seklinde isim is guc seklinde tanitirsan sevinirim
hoşbuldum:))
boyum 178 kilom 115.5 ankarada yaşıyorum öğrenciyim 25 yaşındayım bu pazartesi başladım diyete 4günde 2.2 kg verdim daha önceleri bakıyordum bu siteye diyet yapmaya karar verince üye oldum :))
evet sen ıspanak çok seviyorsun sanırım. bende sana özendim dün şu çok yaptığın yumurtalı ıspanaktan yaptım yedim. müthiş oldu.
Evet cnm cok seviyorum afiyet olsun. Yumurtali ve bol soganli yapiyorum cok gzl oluyor. Bugün annem yemegini yaptinevde kalabaligiz yemegi daha bereketlinoluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?