Bugün menüm
11
1kase nesfit ve süt
15
1tabak kavrulmus ve yumurtali ispanak
2kk beyaz peynir
3 kücük lokma beyaz ekmek
19
1kase nesfit ve süt
Bol hareket disaridaydim cok merdiven ciktin :)
Bol su ama saymadim
he pardonn bu aksam kafam hic yerinde degil kusura bakma :-D algilamafa sorun yasiyorum
normalde olculerin nasil olmasi gerekiyo? benim olculer kaca inse iyi olurr?
Onu bende bilmiyorum ama sanirim banu ablanin 90-60-90 dedigine yakin gzl olur
Canim 90 60 90 dogrudur ama bel 70 de olur yani ama oda cok cop oluyo ben suan belimden memnunum ama iste 53 filan olursam iyice incelir diuorum ama bekleyip gorcez
Menun guzel gorunuyor cnm.afiyet olsun..
Tsk ederim cnm benimde yedigim halde yarin bile istiorum yineBen begendin cnm afiyet olsun canin ispanakli yumurra cekti
Yok canim okadarda dglbenim boy kisa ya 85 55 85 olmam lazim o zaman :-D 20 kilo vermem lazim zaten onlari da verince 15 20 cm arasi incelirim heralde insallah yani :-D
20 cm mi dedin? Insallah cnm ya insallah. Super olurCanim 90 60 90 dogrudur ama bel 70 de olur yani ama oda cok cop oluyo ben suan belimden memnunum ama iste 53 filan olursam iyice incelir diuorum ama bekleyip gorcez
insallahhhh incelirsin canimm :-D :-D 13. takim olarak incecik oluruz :-D
simdi ben 20ser cm incelirsem 91 64 93 olurum ideale yakin yani vucudumda dengesizlik yok degil mi? kalcalarin sorun olacagini sanmiyorum cunku ben kilo verdigimde direk bacak kalca ve yuz gidiyo
Bizim cogumuz evde videolarla spor yapiyor
Hizli etki beklemek biraz zor canim üstelik sen zaten zayifsin sncak spor yaparak etkisini görürsün senin en fazla 2aylik isin vAr, oda en fazla yaniCanım ama şöyle ya ben hızlıca etkisini göstersin istiyoruumEvdeki videolarla olacagından pek ümidim yok sizde işe yarıyor mu bilgi almak isterim
20 cm mi dedin? Insallah cnm ya insallah. Super olur
Hizli etki beklemek biraz zor canim üstelik sen zaten zayifsin sncak spor yaparak etkisini görürsün senin en fazla 2aylik isin vAr, oda en fazla yaniben videolarin etkisini diyetimle birlestirdigimde gördüm diye düsünüyorum
Kizlar ama her yerden ayni oranda incelmiyoruz kilo verince :) baya inceliriz fakat vücut ölcülerimiz kilo verince söyle olcak dememiz mümkün dgl bildgm kadariyla. Kendimden lrnek verecek olursam. 1yil önceki ve bugünki ölcüm aradinda cok fark var fakat her yerden ayni oranda incelmedim
evvettt 20 cm :-D kilo cok olunca hedef te buyuk oluyo ama basarcammm insallahh
Denemekte fayda var site ve ya dvd öneriminiz varsa cok mutlu olurumölçülerimi yazmamısım onuda belirteyim
Bel:65
Göğüs:75
Boy:170
Kilo:62
kalça:92 36-38-39 arası degisiyor pantolanlar tshirtler S-M arası değişiyor:)
kızlar merhaba bugün hiç yazamadım fırsatım olmadı.öğlene kadar dışardaydım sonrada misafirlerimiz geldi falan anca girebildim.menümü paylaşıyorum
öğle(6.30)
biraz beyaz peynir
biraz çeçil peyniri
5 zeytin
2 etimek
1 çay(yeşil çayım kalmamış:)
ara
15 çiğ badem
1 kupa sade nescafe
öğle(13.30)
1 porsiyon portakallı kereviz
2 yk yoğurt
akşam(19.00)
1 kase mercimek çorbası
1 etimek
1 kase yoğurtlu pancar salatası az zeytinyağlı
sayamadım ama bol bol su içtim
spor yok ama gün içinde baya yürüdüm dışarda
Canım ama şöyle ya ben hızlıca etkisini göstersin istiyoruumEvdeki videolarla olacagından pek ümidim yok sizde işe yarıyor mu bilgi almak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?