Cnm pilates yapan var ben ebru sallinin 15dklik videosunu yapiodum. Bide leslie walk at home var. Kac mil istiyorsan yürümek o videoyu aciosun. Youtubeda var hepsi
çook sağol canım leslie at home güzele benziyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm pilates yapan var ben ebru sallinin 15dklik videosunu yapiodum. Bide leslie walk at home var. Kac mil istiyorsan yürümek o videoyu aciosun. Youtubeda var hepsi
Afiyet olsun canim disardasin ama iyi bi menu olmis
Ben sende bi fazlalik gormedim 170 boyundasin ve yeterince zayifsin bence jillian yaparsan skilasirsin bnce arastir
hadi ya :-\ kotu haber oldu bu
Guzel gorunuyor menun cnm afiyet olsum.:))
Guzel gorunuyor menun cnm afiyet olsum.:))
Ay ben cok severim firinda karnabahariya menu okudikca cnm bisiler cekio menun guzel cnmUyanınca (08:10)
1 bardak ılık su
3 kuru kayısı
Kahvaltı(09:15)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 siyah zeytin
1 bardak çay
1 dilim kaşar peynir
Biraz yeşil biber
Öğle(15:00)
Haşlanmış tavuk göğsü
3 yk yoğurt
Akşam (19:45)
Biraz fırında karnabahar
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay
su çok az içebildim.
akşam yemeği için fırında karnabahar yaptım. ama fazla yiyemedim. yiyebilirim belki diye düşündüm olmadı. karnabaharla aram pek iyi değil. fazla yiyemeyince biraz zeytin, peynir, ekmek falan yedim. annem bayıldı ama yemeğe.
Afiyet olsun canim disardasin ama iyi bi menu olmis
Ben sende bi fazlalik gormedim 170 boyundasin ve yeterince zayifsin bence jillian yaparsan skilasirsin bnce arastir
Uyanınca (08:10)
1 bardak ılık su
3 kuru kayısı
Kahvaltı(09:15)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 siyah zeytin
1 bardak çay
1 dilim kaşar peynir
Biraz yeşil biber
Öğle(15:00)
Haşlanmış tavuk göğsü
3 yk yoğurt
Akşam (19:45)
Biraz fırında karnabahar
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay
su çok az içebildim.
akşam yemeği için fırında karnabahar yaptım. ama fazla yiyemedim. yiyebilirim belki diye düşündüm olmadı. karnabaharla aram pek iyi değil. fazla yiyemeyince biraz zeytin, peynir, ekmek falan yedim. annem bayıldı ama yemeğe.
teşekkür ederim. ben karnabaharı çiğ seviyorum ya. kıtır kıtır yiyorum. bi de haşlayıp yumurtaya bulayıp kızartılınca güzel oluyor.Ay ben cok severim firinda karnabahariya menu okudikca cnm bisiler cekio menun guzel cnm
az su içmen dışında çok güzel menü canım.
teşekkür ederim. ben karnabaharı çiğ seviyorum ya. kıtır kıtır yiyorum. bi de haşlayıp yumurtaya bulayıp kızartılınca güzel oluyor.
O firindada oluuo canim sanirim bol yagda kizartamaya gerek yok sanirim ama oda kasarli okuyo yne kalorisi yuksek oluyo
İncir yeme canım gece gece. Yarın sabah kalkar kalkmaz bir bardak normal ısıda suyu ayakta iç. Ama mutlaka ayakta iç çünkü ancak o zaman işe yarıyor. Arkasından biraz bekle sonra tuvalete git otur ve bekle. Ben yıllardır süren kabızlığımdan böyle kurtuldum.Kızlar yatmadan önce 1-2 tane incir yiyim diyorum.kabızlıgım icin.;-/
benim yaptığımda da kaşar vardı. rendeledim bugün üstüne. benimkinin de kalorisi tavan o zaman. aslında daha çok graten oluyo benim bugünkü yaptığım. kaşarlı falan...