Kızlar geçmişi okuyamadım. Saatte geç oldu. Yarın için bilmem gereken önemli bişey var mıydı? Haberdar ederseniz sevinirim.
Burcu duydun mu bu arada spora başlıyorum
var var varrben kilo bildirimi yaptımmm 71.9 dan 70.5 e düştümm
Tebrik ediyorum Başak' cım seni süper bir sonuçBen senin takıma başlangıç tarihini not almamıştım. Burcu almıştır büyük ihtimal. Bu arada geçen haftadan itibaren mesajlarını sayıp yazar mısın? Eğer katılımın ve paylaşımın yeterli olursa yarın için seni listeye alabilirim.
teşekkür ederümm teşekkür ederimmmmm. beni sizler yarattınızzzzzz 08.01.2014 te geldim aranıza listeye girebilcem mi yani
ben o kadar sayfadan nasıl buulcam mesajlarımı :44: geçen hafta derken hangi günden başlıcam
selam kızlaaryarın şu bildirim işi yüzünden erken kalkıcam ve tam anlamıyla güzel bir menü yapıcam. geç kalktığım için düzensizdim artık bi düzene sokmam gerekiyor.
bir de evde spor yapan varsa neler yaptığını söyleyebilir mi? spor konusunda pek iyi değilim.
Kızlar geçmişi okuyamadım. Saatte geç oldu. Yarın için bilmem gereken önemli bişey var mıydı? Haberdar ederseniz sevinirim.
Burcu duydun mu bu arada spora başlıyorum
Erken kalkmak cok önenli cnm benimde bugün gec oldu.selam kızlaaryarın şu bildirim işi yüzünden erken kalkıcam ve tam anlamıyla güzel bir menü yapıcam. geç kalktığım için düzensizdim artık bi düzene sokmam gerekiyor.
bir de evde spor yapan varsa neler yaptığını söyleyebilir mi? spor konusunda pek iyi değilim.
Canim profiline gir senin adin yazdigi yere tikla orada yazdigin messjlar cikiyorteşekkür ederümm teşekkür ederimmmmm. beni sizler yarattınızzzzzz 08.01.2014 te geldim aranıza listeye girebilcem mi yani
ben o kadar sayfadan nasıl buulcam mesajlarımı :44: geçen hafta derken hangi günden başlıcam
17 ocaktan itibaren bugün de dahil olmak üzere yazmış ebru. profilden yazdığım mesajlar kısmından bulucaz sanırım mesajlarımızı. 1.5 kilo için de tebrik ederim ayrıca.
ben bi hareket deniyorum karın ve bacak için çok güzel anlatmaya çalışayım anlatabilirsem
yere sırt üstü yatıyosun bacaklarını biraz kaldırıp pedal çevirir gibi yapıyosun ( nasıl desemm ımmmm :44: anladın bence sen o hareketi) elini ensenin arkasında birleştiriyosun sonra mekik çeker gibi kalkıyosun amaa sağ dirseğini sol bacağına doğru itiyosun çapraz mekik çeker gibi bir şey bi sağa bi solaa
anlatabildim mi
Erken kalkmak cok önenli cnm benimde bugün gec oldu.
Ben arada youtubedan walk at home videosuyla evde yürüyorum normal halida :)
evet evet zaten biliyordum bu hareketleri birincisi bacakları ikincisi karnı çalıştırıyor sanırım. teşekkür ettim.
Rica ederim cnmo videoya da bi bakayım çok teşekkürler.
ama çok yapma :44: benim karnımın acısı 3 gün geçmemişti
saydım mesajlarımı 17.01.2014 (cuma) dan itibaren 60 tane mesaj atmışım biide bu var 61 oldu galiba doğru saydıysamgrüca girebildim mi? :44:
ne zamandır yapıyorsun? ben spora alışık değilim zaten birden yüklenirsem kötü olur benim de.
1 2 hafta falan oldu sanırım :) ben de spora alışık değilim aslında ben hareket etmeye alışık değilim annemler sabah evden çıkarken bıraktıkları yerde buluyolardı beni döndüklerindeşimdi kafama ne eserse yapmaya çalışıyorum kendi kendime hareket uyduruyorum gece yattığımda uyuyana kadar kollarımı calıştırıyorum sağa sola savuruyorum sarkmasınlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?