1 2 hafta falan oldu sanırım :) ben de spora alışık değilim aslında ben hareket etmeye alışık değilim annemler sabah evden çıkarken bıraktıkları yerde buluyolardı beni döndüklerindeşimdi kafama ne eserse yapmaya çalışıyorum kendi kendime hareket uyduruyorum gece yattığımda uyuyana kadar kollarımı calıştırıyorum sağa sola savuruyorum sarkmasınlar diye
bende aynı böyleyim işteama bak sercecik in söylediği video güzelmiş bunu da düşünebiliriz.
[video=youtube;xRScb2l4Z4g]http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g[/video]
Ben bir tartilayim korkuyorumda bugün 2 dglde 3 ögün yedigim icin bide kahvalti gectitartilmazsam da catlarim meraktan :S
Sporu sevmeyen biri olarak walk at home iyidiryürümek en iyi spor kilo verirken. Istedgb kiloya yaklasinca sporu artirip artik kas yapmak gerekiyor :)
Kendimi bu sekil hayal ettimde sey
Ama sanirim yatmadan önce egzersiz yapmak iyi dgl vucut dinlenme moduna gecerken harekete gecince uykumuzun kalitesini etkiler.
Sabah kalktigimizda 10-15 dakika kadar ufak hareketler bile yapsak metabolizma hizlaniyor ve daha canli oluyorsun o gün, buda kücük bir anektodum bir yazidan
bende aynı böyleyim işteama bak sercecik in söylediği video güzelmiş bunu da düşünebiliriz.
[video=youtube;xRScb2l4Z4g]http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g[/video]
bu da güzelmişher harekete açığım ben bunu da yaparım ama uunuturum hareketleri yarınn indiririm tvde açarım oyle daha güzel olur
şimdi mi tartılacaksın? ama fazla çıkmaz mısın? :26:
evet ben yapıcam bunu yarından itibaren
ama sabah zamanım olmuyo ki koştura koştura gidiyorum dershaneye :/
bu da güzelmişher harekete açığım ben bunu da yaparım ama uunuturum hareketleri yarınn indiririm tvde açarım oyle daha güzel olur
Cnm ben her sabah aksam tartiliyorum bu bana daha cok gaz veriyor
Takim olaraktA cuma günleri kalkip wcye gittikten sonra tartilip bildirim yapiyoruz
Kolay gelsin :)
Günaydın kızlarKimse bildirim yapmamış henüz.
Ben yapayım bari. Bu haftaki sonucum çok kötü. Bunun büyük bir kısmı reglden kaynaklanıyor galiba ama tartıda ki rakam dehşet
Geçen hafta : 62.2
Bu hafta : 63.2
Fark : -1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?