Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yaşım 15 ve 1.60 boyum
kızlar size bir haber vereyim.. kendisi gelir yazar diye düşündüm ama bir saat oluyor bekledim gelmedi... sevcanı msnde gördüm, davranışının nedenini sordum neti olmadığını söyledi, isteseydi gelebileceğini takımı çok zor toparladığımızı anlattım ve takımdan çıkartıldığını, kendisi çıkmadığını söylemiş olsada artık geri dönüşü yok kurallarımız gereği bu böyle, haber vermeden çekip giden üye tekrar yarışamaz... gelip sizinle konuşmasını kızgınlık değil şaşkınlık dönemi yaşadığımızı ve anlamadığımızı durumu kavrayamadığımızı söyledim ama malesef gelmemiş haber vereyim dedim....
benim yaşım 15 ve 1.60 boyum
arkadaşlar merhaba sanırım takımda eksik yer varmış.aslında sizin de onayınızla takıma girmek istiyorum ama sizlere öncelikle birşey sormak istiyorum inşallah nisan ayından itibaren hamile kalmak istiyorum.65 kiloyum ve 58e düşmek istiyorum.hamilelik öncesi verilen kilonun faydası olmadığını forumdan okudum.sizin öneriniz nedir?
canım ben de arkadaşlarla aynı fikirdeyim, 50-59 kilo arası guruba girsen senin için daha faydalı olur. Bi de kilon çok az gerçekten, yaşın da çok küçük. Sporla dengelesen daha iyi olur ama tabi karar senin.
meliscim günaydın dün tutamadım kendimi zaten çekirdek yedim ve tost yedim reglda olmuşum dün eve gidince fark ettim haftaya kesinn 1 kilo gitmiş olucak inşallah bu ay sonu hedefime ulaşıcamm
arkadaşlar merhaba sanırım takımda eksik yer varmış.aslında sizin de onayınızla takıma girmek istiyorum ama sizlere öncelikle birşey sormak istiyorum inşallah nisan ayından itibaren hamile kalmak istiyorum.65 kiloyum ve 58e düşmek istiyorum.hamilelik öncesi verilen kilonun faydası olmadığını forumdan okudum.sizin öneriniz nedir?[/QUOT
Canım sen zaten 1 ay sonra hamilelik düşünüyorsun kendini kasmaya gerek yok 1 ayda 7 kilo vermek kolay değil sen kendini diyetten ziyade ölçülü yemeye alıştır.Şimdi diyetle sporla verdin diyelim hamilelikte bırakmak zorunda kaldığın fazlasıyla alıyorsun bende öğle oldu bence sen kendini hamileliğe hazırla
takıl kızz burdada sidanurla ben varımm neler yapıyon nasıl gidiyor rejim yada sağlıklı beslenme :)