Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizim takımın durumu da şöyle:

sidanur (70.5 / 68.6 / 1.9 / 2.70%) birinci :hooray:
karamanli (78.0 / 77.3 / 0.7 / 0.90% ) ikinci :teytey:
dosba (72.3 / 71.8 / 0.5 / 0.69%) üçüncü :lepi:

tebrikler...

Son düzenleme:
kızlar size bir haber vereyim.. kendisi gelir yazar diye düşündüm ama bir saat oluyor bekledim gelmedi... sevcanı msnde gördüm, davranışının nedenini sordum neti olmadığını söyledi, isteseydi gelebileceğini takımı çok zor toparladığımızı anlattım ve takımdan çıkartıldığını, kendisi çıkmadığını söylemiş olsada artık geri dönüşü yok kurallarımız gereği bu böyle, haber vermeden çekip giden üye tekrar yarışamaz... gelip sizinle konuşmasını kızgınlık değil şaşkınlık dönemi yaşadığımızı ve anlamadığımızı durumu kavrayamadığımızı söyledim ama malesef gelmemiş haber vereyim dedim....

canım sen takıma girmekmi istiyorsun yoksa takıma alındın mı?

eğer takıma girmek için geldiysen kilon cidden yok denecek kadar az ve kilona uygun bir takımda paylaşım yapabilirsin....50 - 59 arası takımımız var orada paylaşım yapmak için başvurdunmu arkadaşlarımız seve seve kabul edeceklerdir..

arkadaşlar merhaba sanırım takımda eksik yer varmış.aslında sizin de onayınızla takıma girmek istiyorum ama sizlere öncelikle birşey sormak istiyorum inşallah nisan ayından itibaren hamile kalmak istiyorum.65 kiloyum ve 58e düşmek istiyorum.hamilelik öncesi verilen kilonun faydası olmadığını forumdan okudum.sizin öneriniz nedir?

kızlar size bir haber vereyim.. kendisi gelir yazar diye düşündüm ama bir saat oluyor bekledim gelmedi... sevcanı msnde gördüm, davranışının nedenini sordum neti olmadığını söyledi, isteseydi gelebileceğini takımı çok zor toparladığımızı anlattım ve takımdan çıkartıldığını, kendisi çıkmadığını söylemiş olsada artık geri dönüşü yok kurallarımız gereği bu böyle, haber vermeden çekip giden üye tekrar yarışamaz... gelip sizinle konuşmasını kızgınlık değil şaşkınlık dönemi yaşadığımızı ve anlamadığımızı durumu kavrayamadığımızı söyledim ama malesef gelmemiş haber vereyim dedim....

Canım günaydın,
Dediğin gibi aslında kızgınlık değil meraktı bizimkisi, 2 hafta hiç haber alamadık ondan önceki hafta da sadece cuma girmişti. Başına birşey gelmediğine sevindim. Zaten hedefine çok az kalmıştı.

arkadaşlar merhaba sanırım takımda eksik yer varmış.aslında sizin de onayınızla takıma girmek istiyorum ama sizlere öncelikle birşey sormak istiyorum inşallah nisan ayından itibaren hamile kalmak istiyorum.65 kiloyum ve 58e düşmek istiyorum.hamilelik öncesi verilen kilonun faydası olmadığını forumdan okudum.sizin öneriniz nedir?

kayaes aslında ben en kilolu halimle hamile kalmıştım normal kilom 54-55 olmasına rağmen ben 60 ile hamile kaldım ve 17 kilo alınca 77ye çıktım. Hep dedimki keşke bu kiloları verip öyle hamile kalsaydım, şimdi hem hamilelik öncesi kiloma inmek hem de ideal kiloma dönmek için çabalayacağım. Ama tabi 55 ile hamile kalsaydım kaç ile bitirirdim daha fazla mı kilo alırdım bilemiyorum. Diğer arkadaşlardan belki bu konuda tecrübesi olanlar olmuştur. Cevaplara ve senin kararına göre takım için karar veririz.

canım ben de arkadaşlarla aynı fikirdeyim, 50-59 kilo arası guruba girsen senin için daha faydalı olur. Bi de kilon çok az gerçekten, yaşın da çok küçük. Sporla dengelesen daha iyi olur ama tabi karar senin.

en iyisi kendi başıma bir şeyLer yapmak hoşçakaLın..

bu arada herkese günaydın, sabahın 7.30'unda kalktım kaldırıldım sinirliyim. Küçük cadı işte hafta sonu dinlemiyor.

meliscim günaydın dün tutamadım kendimi zaten çekirdek yedim ve tost yedim reglda olmuşum dün eve gidince fark ettim haftaya kesinn 1 kilo gitmiş olucak inşallah bu ay sonu hedefime ulaşıcamm

Merhaba arkadaşlar dün nete giremedim. Var mısın yok musunun mülakatına gittim.Dijital tartım bozulduğu için kesin rakam veremiyorum ama kilom yaklaşık 63,5.

arkadaşlar merhaba sanırım takımda eksik yer varmış.aslında sizin de onayınızla takıma girmek istiyorum ama sizlere öncelikle birşey sormak istiyorum inşallah nisan ayından itibaren hamile kalmak istiyorum.65 kiloyum ve 58e düşmek istiyorum.hamilelik öncesi verilen kilonun faydası olmadığını forumdan okudum.sizin öneriniz nedir?[/QUOT

Canım sen zaten 1 ay sonra hamilelik düşünüyorsun kendini kasmaya gerek yok 1 ayda 7 kilo vermek kolay değil sen kendini diyetten ziyade ölçülü yemeye alıştır.Şimdi diyetle sporla verdin diyelim hamilelikte bırakmak zorunda kaldığın fazlasıyla alıyorsun bende öğle oldu bence sen kendini hamileliğe hazırla

Selam güzeller nasılsınız bizim takımda kimse yok sabahtan beri canım sıkıldı hoş bir sürü yazıyazdım ancak gelim azda size takılım dedim

takıl kızz burdada sidanurla ben varımm neler yapıyon nasıl gidiyor rejim yada sağlıklı beslenme :)

takıl kızz burdada sidanurla ben varımm neler yapıyon nasıl gidiyor rejim yada sağlıklı beslenme :)

ne olsun canım vallaha güzel gidiyor biliyosunuz bu hafta nerdeyse 1. diydim ancak elde olmayan süprizlerle 2. olduk ama canımız saolsun başka sefere oluruz değil mi.
vallaha canım bir kitap okuyorum hemde 2. kez hemde bu kitaptan tüm arkadaşlarım faydalansız diye özetleyip yazıyorum resimler ekliyorum sizlerde takip edin faydalanırsınız mutlaka buraya linki kopyalamıştım anck kaçıranlar diyet deneyimleri bölümünde siz diyettesiniz başlığına bakabilirler işte böyle canım.

birazdanda buseyremin yanına gideceğim bütün kızlar toplanacaz yani hadi şimdilik byy:1hug:

X