canım günde yediklerim cıs ama öğlen sadece yaran içtim :9günde yediklerinin zaten cis oldugunu biliyorsun canim ama sporu görünce dengeledigini saniyorum.
bu arada 1 ögünde 1 dilimden fazla ekmek yememeye dikkat et canim.
hatta günde 2 dilimi gecme bence.
baska menün sporun gzl.
su problemi bendede oluyor bazen
Ayyy Derya' cım ben kaçırdım senin paşanın okul olayını. Hayırlı uğurlu olsun inşallah en kısa zamanda alışır. Ama merak ettiğim bişey var neden dönem ortasında yolladın? Ani bir karar değişikliğimi?
]
Tatlım bu kadar üzülmene gerek yok. Ne güzel en büyük iki adımı attın. Hem takıma katıldın hem de diyetisyene gittin. Gerisi senin ellerinde. Bizim tavsiyelerimize uyar diyetisyenin listesini uygularsan çok değil en fazla 6 ay içinde ideal kilona ulaşacaksın. Ve her ay vücudundan o yağlar çıkıp gidecek bir daha gelmemek üzere. Ya bunların hiç birini yapmasaydın %45 olan yağ %60 olsaydı. Bence şanslısın ki şuan burdasın bizimlesinMenülerini yazacaktın yazmadın :26:
Yaaa ne kadar fark ediyor muş dimi? Bu arada pko ya takılma. Senden önceki arkadaşlardan bi tanesi pko hastasıydı. Ama kilo verebiliyordu. Hatta zayıfladıkça pko kayboluyormuş. Yani sen zayıfladıkça sağlığına yeniden kavuşacaksın.
Cennet hurmasını biliyorum canım. O zaman kızdım sana iki tane çok olmuş. Keşke akşam kini yemeseydin.
canım internetin sorunlu zaten bi de yanlış yerde mi zaman geçirdinkizlar az önce ben kendimi bizim takimdayiz saniyorum yazip durdum.
hatta gecmise bakip geleyim dedim, gecmisi dogru konuda okudum bitirdim anam dedim benim menüm mesajlarim nerede.
daha öncede yine baska konuya cvp yazdigim aklima gelince baktim ve kilomuzu koruyoruz yerine yorum yapmisim.
menü
sabah 07:20
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
2 parmak peynir
3 zeytin..
ara 11:00
1 bardak naneli ayran..
1 parça peynir
öğle 14:30
gün vardı
1 tane sütlü tatlı
1 parça salata patates vardı içinde rus salatasının değişik versiyonu yoğurtlu ama
çeyrek dilimden az büyük peynirli börek..
2 bardak şekersiz çay
akşam 17:40
el ayası kadar tavuk göğsü haşlama
yarım demet maydanoz
yarım bağ roka
1 tane kırmızı biber
bol limon
ve 2 kaşık yoğurt..
su az1.7
spor 4.7 km yürüyüş..
canım günde yediklerim cıs ama öğlen sadece yaran içtim :9
ekmeğide sabah tüketiyorum akşama kadar yakılıyor..su günde içemedim lavabo ihtiyacım fazla olur diye içmedim..malum durumda varken dışarıda asla lavaboya gitmem..
Sağol Ebru'cum ani karar evde çok sıkıldı evin yakınında da okul olduğunu öğrenince hemen gittik..ama çok asabileşti..memnun her sabah heyecanla okulumu gideceğim diye hazırlarnıyor okuldada iyiymiş sorun benden ayrı kalması sanırım kavgası benimle çünkü..oda normal olsa gerek daha 4.5 yaşında :) ve ilk defa ayrılıyoruz..
utandım keşke:26:
canım internetin sorunlu zaten bi de yanlış yerde mi zaman geçirdin
kaçamaklar cok ama akşam bayağı hafifi olmuş.umarım telafi etmiştir
Derya' cım cuma öncesi bu gün olayı hiç iyi olmamış. Gidince yesen bir türlü yemesen bir türlü. Birde listedesin. Umarım yarın iyi bir sonuç alırsın yoksa kızacağım sana.menü
sabah 07:20
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
2 parmak peynir
3 zeytin..
ara 11:00
1 bardak naneli ayran..
1 parça peynir
öğle 14:30
gün vardı
1 tane sütlü tatlı
1 parça salata patates vardı içinde rus salatasının değişik versiyonu yoğurtlu ama
çeyrek dilimden az büyük peynirli börek..
2 bardak şekersiz çay
akşam 17:40
el ayası kadar tavuk göğsü haşlama
yarım demet maydanoz
yarım bağ roka
1 tane kırmızı biber
bol limon
ve 2 kaşık yoğurt..
su az1.7
spor 4.7 km yürüyüş..
Evet yaaaaaLAZANYAAAA
simdide bunun reklamini görüyorum, cok gicik oluyorum sürekli kk forumda sag solda reklamlar beliriyor dünde köfte patates kizartmasi filan vardi.
ben bu reklami nasil kapatabilirim böyle bisey mümkünmü.
hic aklimda olmadigi halde canim cekiyor
Tebrik ediyorum canım gayet güzel bir sonuç. Bu arada resim paylaşsana. Merak ediyorum 67 kiloda nasıl görünüyorsun.yine forumda uzun kaldim yine net hizli hizli gidip geliyor.
kizlar yarin kilo bildirimi yapamazsam simdiden yazayim.
yarin net olursa mutlaka bildirim yapicam.
her ihtimale karsi yaziyorum.
gecen haftaki kilom 68.1kg
bu sabahki kilom 67.4kg
fark 700gr verdim.
insallah yarina kadar daah cok veririm ama olmayadabilir bugün yediklerimden dolayi.
suanki durumdan memnunum kac haftadir en fazla 500gr veriyordum.
Okul konusunda doğru bir karar vermişsin. İlerde nasıl olsa ayrılacaktı senden. Bence en kısa zamanda alışacak.canım günde yediklerim cıs ama öğlen sadece yaran içtim :9
ekmeğide sabah tüketiyorum akşama kadar yakılıyor..su günde içemedim lavabo ihtiyacım fazla olur diye içmedim..malum durumda varken dışarıda asla lavaboya gitmem..
Sağol Ebru'cum ani karar evde çok sıkıldı evin yakınında da okul olduğunu öğrenince hemen gittik..ama çok asabileşti..memnun her sabah heyecanla okulumu gideceğim diye hazırlarnıyor okuldada iyiymiş sorun benden ayrı kalması sanırım kavgası benimle çünkü..oda normal olsa gerek daha 4.5 yaşında :) ve ilk defa ayrılıyoruz..
İyi geceler Canan' cımherkese iyi geceler kızlar ben kaçtım
Tatlım bu kadar üzülmene gerek yok. Ne güzel en büyük iki adımı attın. Hem takıma katıldın hem de diyetisyene gittin. Gerisi senin ellerinde. Bizim tavsiyelerimize uyar diyetisyenin listesini uygularsan çok değil en fazla 6 ay içinde ideal kilona ulaşacaksın. Ve her ay vücudundan o yağlar çıkıp gidecek bir daha gelmemek üzere. Ya bunların hiç birini yapmasaydın %45 olan yağ %60 olsaydı. Bence şanslısın ki şuan burdasın bizimlesinMenülerini yazacaktın yazmadın :26:
Yaaa ne kadar fark ediyor muş dimi? Bu arada pko ya takılma. Senden önceki arkadaşlardan bi tanesi pko hastasıydı. Ama kilo verebiliyordu. Hatta zayıfladıkça pko kayboluyormuş. Yani sen zayıfladıkça sağlığına yeniden kavuşacaksın.
Cennet hurmasını biliyorum canım. O zaman kızdım sana iki tane çok olmuş. Keşke akşam kini yemeseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?