ama hiç ekmek yemedim ki
o kadar kötü mü buse
ben de seviniyordum.
arağanın için mersi bebekimm almiyim ben
Ahahahhaah kafayi bozdum ben bu yaglarla tuhhh tiksintiye dustum en alttaki 9 kg mus 4 kati var bende yuh yuh yuh yuh yuh gariban ic organlarim ah canlarim karacigerim bobregim hepsi bu pisliklerin arasinda kalmisgeziniodum buldum.
sabah(10:00)
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim kızarmış tam bugday
şekersiz çay
domates biber
öğle(14:15)
1 kase nesfit karışık meyve
akşam(18:00)
6 yk etli taze fasulye
salata
2.5 litre su
40 dk jillian 7. gün
kızlar bi kaç tanede kestane yicem ilk defa yicem çıktığından beri
amacımız seni böyle yıldırmak ayyy ilk günlerim geldi ebru bana bi kızrdı bi kızardı o şeytancıklar hep vardı
Sabah:
1 tutam maydanoz, roka
5 siyah zeytin
1 kk. beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 hurma
6 fındık
Öğle:
1 tutam maydanoz, roka
3 köfte
1 kase tavuk suyu çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 kepekli grisini
1 muz
Akşam:
1 tutam maydanoz, roka
1 pors. zeytinyağlı fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
*
3 lt su
2 kupa yeşil ay
2 kupa kahve
Canım bu 3 litre suyu nasıl içtin?
Ben 1 litreyi zorluyorum. Deve gibiyim ben susuz yaşıyorum yaaa
amacımız seni böyle yıldırmak ayyy ilk günlerim geldi ebru bana bi kızrdı bi kızardı o şeytancıklar hep vardı
canım eriklinin 1 litrelik şişelerinden al hem gözüne fazla görünmüyo insanın o zaman çok rahat içiosun
Canım 1 litrelik suluğum var. Suluktan 30 saniyede yarım litre suyu nasıl içtiğini anlamıyorsun bile..Canım bu 3 litre suyu nasıl içtin?
Ben 1 litreyi zorluyorum. Deve gibiyim ben susuz yaşıyorum yaaa
1 tane muz kabız yapar mı? Ki ben hayatım boyunca 1 kez kabız oldum, az mı çok mu bilmiyorum.tatlım muz dışında birşey çarpmadı gözüme diyetisyen listesi biliyorum ama muz seni kabız yapmasın :26:
canım reçel şekerli, ve simit de olmamış. zaten genelde kaçamak yaptın bu hafta. o yüzden senden sıfır kaçamak ve doğru menüler bekliyoruz artık canan
ay evet hatırladım hey gidi heeeyyo şeytancıkları bile özledim valla seviyorduk ebrunun şeytancıklarını
afiyet olsun tatlım
benim bir sorum var bu hurma hacı hurması gibi olandan dimi? bir de hurma meyvesi var turuncu bal gibi mis gibi olan. hangisi seninki merak ettim. ona göre tüyo çalıcam
Kızlarrrrr kaaaaaaaarrrrrrrrrrrr Ankarada lapa lapa kar yağıyor
yok saat 13:00 de yedimama bugün yarım saat yürüyüşte yaptım yazmayı unuttum menüme
Domatese benzeyen bebeğimbenim bir sorum var bu hurma hacı hurması gibi olandan dimi? bir de hurma meyvesi var turuncu bal gibi mis gibi olan. hangisi seninki merak ettim. ona göre tüyo çalıcam
Anladım canım, afiyet olsun:13:Saat 13:00 gibi yedim. Ama pişman olmadım. Çünkü tatlı ve çikolataaa diyenlerden değilim ben. Canım çekmez kolay kolay. Bir daha da bunu kolay kolay yapmam...
canım reçel şekerli, ve simit de olmamış. zaten genelde kaçamak yaptın bu hafta. o yüzden senden sıfır kaçamak ve doğru menüler bekliyoruz artık canan
ne kadar doğru diyorsun yaavalla 53 kiloyum 45 olasım geldi bu yağları görünce
afiyetler olsun süper
ama kestaneyi yarın sabah falan ye şimdi yeme canım bence :26:
ay evet hatırladım hey gidi heeeyyo şeytancıkları bile özledim valla seviyorduk ebrunun şeytancıklarını
afiyet olsun tatlım
benim bir sorum var bu hurma hacı hurması gibi olandan dimi? bir de hurma meyvesi var turuncu bal gibi mis gibi olan. hangisi seninki merak ettim. ona göre tüyo çalıcam
Domatese benzeyen bebeğim
Anladım canım, afiyet olsun:13:
o zaman ayırayım sabah yiyim buse y nesfitin yanında 3 4 tane ebruuu ebruuu nerdesin ebru
Canım 1 litrelik suluğum var. Suluktan 30 saniyede yarım litre suyu nasıl içtiğini anlamıyorsun bile..
Susuzluk hem cildine, hem diyetine zararlı. Daha çok su içsen metabolizman daha hızlı olur canım.
Geçen bir haber okudum. Bir kadın örneklem alınmış; 3 ay boyunca, günde 3 litre su içiyor. Ve 3 ay önceki yüzü ile 3 ay sonraki yüzü fotoğraflanıyor. Cildi en az 5 yaş gençleşmişti. Harika görünüyordu. Ben de deneyeceğim.
1 tane muz kabız yapar mı? Ki ben hayatım boyunca 1 kez kabız oldum, az mı çok mu bilmiyorum.
Ben de sabah 2 meyve hakkım varken bir tek onu yedim hihiooo ballı hurmayı lüpletiyorsun yani venüüüsay süper süper ben de geçen gün öğlen arasında yarım hurma meyvesi yedim korktum yarısını yemedim kalorisini bilmediğim için
bayılırım ona ben afiyet olsuuun
kıyamam
ama yapma canancım sen de kaçamak. yazık günah şu bedenlerimize gördün işte vıcık vıcık iğrenç yağ dolu organlarımızın etrafıkurtulcam valla iyice tiksindim kendimden bu yağlar sayesinde. 45 olcam hedef düşürcem
Kizlar siz burdayken menumu yazayim sonra gec oluyo gozden kaciyo aksam yemegim daha pisiyo markete gittik gec kaldim
Menum
Sabah
1 biber
1 salatalik
1 domates
1 yumurta
1kk peynir
(Bundan sonrasi icin ekmek yedigimi unutmusum te aksam geldi aklima ekmekgi bugun yemedigim)
1 turk kahvesi
Ogle
1 yumurta
1 biber
1 slatalik
1 turk kahvesi
Aksam
2 dilim ananas yedim 4-5 gibi(arastiriyorum baya faydaliymis hele de rejimdeyken)
Firinda et, biber, arpacik sogan, domates halkalari(ilk kez denedim ama harika gorunuyo)
Dere otlu yogurt
1 lt ictim henuz ama spor yapacam yemekten sonra daha 1 lt icerim
Su icmeyen arkadaslar saolsun burdaki arkadaslarin israriyla icmeye basladim bende 0.5 iciodum
Ama farki anlatamam size idrarla yaglariniz gidio emin olun helde protein aliyosunuz icmezseniz bobrekleriniz gider alimallah.
Su icmemeyle ilgili igrenc biseler buluesam eklerim buraya yaglar da oldugu gibi ihihihi kotuyum ben kotuyum
Eki Görüntüle 886788
Pembe olan canım. CoolGear
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?