Slm kızlar yeni gelebildik eve. Kızım iki gecedir sürekli kusuyor ve ishali var. Ama tahlillerde onunla ilgili bişey çıkmadı. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Şok oldum. Diğerlerinin sebebi belli değil. 7 tane iğne verdi doktor nasıl yaptıracağım bilemiyorum.Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum. Çok yorgun ve uykusuzum. Şimdilik kaçıyorum. Yarın görüşmek üzere inşallah
Kizlar yazamadim bu aksam.yarin tukkani ben aciyom ne olsa okuyacam yazdiklarinizi.
Menumu yazayim yarina unuturum belki.
Sabah
1 yumurta haslanmis
1 domates
1 salatalik
1kk peynir
Ogle
1 yumurta
1 saltalik
2 mandalina
Turk kahvesi
1 bitki cayi
Aksam
Firinda tavuk domates biber patatesli(patatesleri yemedim)
5 kasik yogurt
1 dilim etimek(esim cok israr etti)
Biraz beyaz leblebi(migdem cok yaniyodu)
3 tane kayisi
2lt su yarim daha icerim
Hedefime ulastim yarin daha eksik cikarim insallah umuduyla uyucam simdi.
Haftasonuda nobetciyim araliksiz12 gun ise gitmis olacam dinlenemicem bu hafta.halbuki haftasonuna guzel spor planlarim vardi yinede yapmaya calisacam.
Iyi geceler herkese.
herkese günaydın..
kilo verebilen tüm arkadaslarımı şimdiden kutlarım.
benim kiloma gelince;
aslında daha cok gıderdı ama reglim suan
geçen hafta 66.1
bu hafta 65.8
fark 300 gr.
Eki Görüntüle 885187
Herkese gunaydinnn hedef 1 kilo demistim hedefime ulastim bu hafta yapilan yorumlar hafta ortasinda geldigi icin menulerim toparlanmaya baslicak insallah haftaya 2yi zorlicam.
Gecen hafta--> 94.8
Bu hafta------> 93.7
Fark---------> 1100gr
ben dün sabah bildirim yapmıştım ama gene yapayım
maalesef dünden beri aynıyım
geçen hafta:88.7
bu hafta :87.5
aradaki fark:1.2 kg
saol tatlım sende iyi vermişssin haftaya daha sıkı tutarız kilo fazla 1,5 2 versek daha iyi olur.
Gunaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım
Baslangıc 75
gecen hafta 63.9
bu hafta 63.4
fark 500 gr
günaydın malesef bende durumlar iç açıçı değil..
geçen hafta :66.8
bu hafta :67.2
dün akşam spor bile yapmadım sabaha fazla çıkmayayım diye
ayça kaya listesine bu hafta full devam edeceğim..haftaya gidişata göre doktora gideceğim..hangi insan evladının tempolu yürürken eli ve ayağı uyuşur..aslında bu hafta ondan tırstım spor fazla yüklenemedim..
Baslangıc 75
gecen hafta 63.9
bu hafta 63.4
fark 500 gr
Herkese gunaydinnn hedef 1 kilo demistim hedefime ulastim bu hafta yapilan yorumlar hafta ortasinda geldigi icin menulerim toparlanmaya baslicak insallah haftaya 2yi zorlicam.
Gecen hafta--> 94.8
Bu hafta------> 93.7
Fark---------> 1100gr
herkese günaydın..
benim kiloma gelince;
geçen hafta 66.1
bu hafta 65.8
fark 300 gr.
Eki Görüntüle 885187
İlk kilo bildirim benden gelsin
geçen hafta 96,1
bugün:95
fark:1,1
Kaptan senin için 2 kilo verecektim ama olmadıdayanamıyorum yiyorum... Midem alışmadı henüz ama şekeri tamamen kestim tatlı yemiyorum hiç ve canım da istemiyor. Bana uygun bir diyet tavsiyesi bekliyorum. Haftada 1 kilo sence nasıl?
evet canım ağustosta geldim..sevgili devletim,z sağolsun 2. şark çıkınca mecburen geldik.Siirt'e yeni mi taşındın canım?
:
güzel menü..Kizlar yazamadim bu aksam.yarin tukkani ben aciyom ne olsa okuyacam yazdiklarinizi.
Menumu yazayim yarina unuturum belki.
Sabah
1 yumurta haslanmis
1 domates
1 salatalik
1kk peynir
Ogle
1 yumurta
1 saltalik
2 mandalina
Turk kahvesi
1 bitki cayi
Aksam
Firinda tavuk domates biber patatesli(patatesleri yemedim)
5 kasik yogurt
1 dilim etimek(esim cok israr etti)
Biraz beyaz leblebi(migdem cok yaniyodu)
3 tane kayisi
2lt su yarim daha icerim
Hedefime ulastim yarin daha eksik cikarim insallah umuduyla uyucam simdi.
Haftasonuda nobetciyim araliksiz12 gun ise gitmis olacam dinlenemicem bu hafta.halbuki haftasonuna guzel spor planlarim vardi yinede yapmaya calisacam.
Iyi geceler herkese.
canım çok çok geçmiş olsun iğnelerle çabucak atlatır..meraklanma..idrar yolu enfeksiyonu çabuk tekrar edebiliyor iğneler sonrası bunu mutlaka sormanı öneririm..koruyucu ne yapılabilinir .Temiz bakmakla korunmuyor vucud kendi yapabiliyor .Slm kızlar yeni gelebildik eve. Kızım iki gecedir sürekli kusuyor ve ishali var. Ama tahlillerde onunla ilgili bişey çıkmadı. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Şok oldum. Diğerlerinin sebebi belli değil. 7 tane iğne verdi doktor nasıl yaptıracağım bilemiyorum.Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum. Çok yorgun ve uykusuzum. Şimdilik kaçıyorum. Yarın görüşmek üzere inşallah
ne kadar da geç kalmışsın!iyi akşamlar kızlaar anca geldim evee
kontrollü bir menü olmuş yine de...ammaaaaaaaamenüm
sabah 09.10
dukan krep
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
öğle 16.00 (dışardaydık açlıktan öldüm)
1 porsiyon urfa kebap (yanındaki pideleri yemedim)
bulgur pilavı 4 yk (kebabın yanındaydı)
kebabın yanındaki yarım kase kadar yağsız salata
akşam 18.00
2 köfte
19.00
1 adet biskrem
1 adet bilmediğim bi bisküvi
1 adet çubuk kraker
(bunların hepsini küçük kız zorla yedirdi. hepsinden bir tane ye dedi. yok dedim tuzlu 1 tane, tatlı 1 tane olur anca. pazarlık yaptım çünkü orda belki 7 çeşit bisküvi vardıama ağlıycaktı bi tatlı daha yedim o da biskrem çikolatalı diye başka yedim. ağlamasın diye yedim malesef )
2,5 lt su
spor yok ama çok tempolu bi gündü çok az oturdum
regl oldum ağrı kesiciyle geçirdim günü
çok az olmuş sahur olmayınca. ama suyu düzeltirsen yine de güzel canım.
ben fena değilim kaçamaklar fena canan :26:
yaa lütfen şişmiş olmayayım yaaaaaaaaaa
kizlar herkese soruyorum bunu.
ben leblebi beyaz ve kavrulmus vede kavrulmus findik karistirdim koydum cantama. disarida cok acikirsam ondan 1 avuc yiyorum.
acaba aksam cok acikirsak o karisimdan 1 avuc veya daha az yesek cokmu kötü olur?
yani leblebinin icerdigi yag ve karbonhidrat cok yüksek mi, bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
su kavrulmamisi nereden bulucam yavacaba beyaz leblebi kavrulmamis leblebimi oluyor?
tebrikler canim
anladim kaptancim tskler.
yes aynindan
ahh zilli yarin olmaz simdi hemen simdi zilli zilliiijilliana sarki bile yazdik
süper.
bilgi paylasimi icin tesekkürler
hemen not aliyorum.
hadisenin dedigi gibi seni takimima istiyorum, birlikte mutfakta göklere olmasada mutfak dolaplarinin üzerine yükseltebilirim seni ve birlikte isinabiliriz ocagi acarak, ben bir yandan gitar calarken sen bir yandan temizlik yaptigini düsün, birde su bardaklarini tokusturup felekten bir temizlik caldigimizi
peki canim su kavrulmamis leblebi nasil bisey, beyaz leblebi kavrulmamis olan mi oluyor?
degilse burada resmini paylasirmisin?
birde kavrulmamisla kavrulmus arasindaki fark nekadar?
Slm kızlar yeni gelebildik eve. Kızım iki gecedir sürekli kusuyor ve ishali var. Ama tahlillerde onunla ilgili bişey çıkmadı. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Şok oldum. Diğerlerinin sebebi belli değil. 7 tane iğne verdi doktor nasıl yaptıracağım bilemiyorum.Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum. Çok yorgun ve uykusuzum. Şimdilik kaçıyorum. Yarın görüşmek üzere inşallah
İlk kilo bildirim benden gelsin
geçen hafta 96,1
bugün:95
fark:1,1
Kaptan senin için 2 kilo verecektim ama olmadıdayanamıyorum yiyorum... Midem alışmadı henüz ama şekeri tamamen kestim tatlı yemiyorum hiç ve canım da istemiyor. Bana uygun bir diyet tavsiyesi bekliyorum. Haftada 1 kilo sence nasıl?
herkese günaydın..
benim kiloma gelince;
geçen hafta 66.1
bu hafta 65.8
fark 300 gr.
Eki Görüntüle 885187
Gecen hafta--> 94.8
Bu hafta------> 93.7
Fark---------> 1100gr
Baslangıc 75
gecen hafta 63.9
bu hafta 63.4
fark 500 gr
günaydın malesef bende durumlar iç açıçı değil..
geçen hafta :66.8
bu hafta :67.2
dün akşam spor bile yapmadım sabaha fazla çıkmayayım diye
ayça kaya listesine bu hafta full devam edeceğim..haftaya gidişata göre doktora gideceğim..hangi insan evladının tempolu yürürken eli ve ayağı uyuşur..aslında bu hafta ondan tırstım spor fazla yüklenemedim..
ne kadar da geç kalmışsın!
kontrollü bir menü olmuş yine de...ammaaaaaaaa
canım ya bu fırsat kaçıramam
buse bulgur yemiş
buse bulgur yemiş
buse bulgur yemiş
buse bulgur yemiş
oh be rahatladım
suyu düzelttim ama leslie yapamadım buse.bilgsyr bozlur gibi oldu virüs kaçmış olmalı kocamın işi 23.00 gibi bitti ben de uyudum napiim
günaydın kızlar kilo vermiş olanları tebrik ediyorum deryayı kınıyorum bende 60.1 çıktım geçen haftayı hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?