Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyidir sidanur nasıl gitsin idareediyorum işte grip oldum malesef.senden naber nasıl gidiyor.

Dün çok az yedim fakat bu sabah yumurtanın yanında 1 dilim ekmek yedim, yani diyetimi bozdum. Sizin paylaşımlarınızı okuyunca daha çok dikkat etmeye karar verdim. Paylaşmak gerçekten önemliymiş:)

Dün çok az yedim fakat bu sabah yumurtanın yanında 1 dilim ekmek yedim, yani diyetimi bozdum. Sizin paylaşımlarınızı okuyunca daha çok dikkat etmeye karar verdim. Paylaşmak gerçekten önemliymiş:)

1 dilim ekmekle diyet bozulmaz sakın diyet bozuldu diye abartıya kaçma canım

iyidir sidanur nasıl gitsin idareediyorum işte grip oldum malesef.senden naber nasıl gidiyor.

geçmiş olsun diyetim iyi gidiyor artık sık sık az yiyorum.sabah kaşarlı tost yediğim için öğlen sadee elma yedim 2 saat sonra 1 elma daha yedim

selam kaardeslerim oooh ooh kalabaliklanmis burasi yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben kardes takimdan zenan dosba kilo vermeye baslamisin bile canim ne guzel
hepinize bol kilo vermeler dilerim
sizleride bize beklerim
kucaklayarak hepinizi operim
aa ah siir gibi oldu yaw

geçmiş olsun canımcım, dikkat et kendine.

Ben de her sabah yiyorum 1 dilim ekmeğimi. Çok az yiyip çabuk zayıflarsan çabuk geri gelir kilolar bence.

selam kaardeslerim oooh ooh kalabaliklanmis burasi yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben kardes takimdan zenan dosba kilo vermeye baslamisin bile canim ne guzel
hepinize bol kilo vermeler dilerim
sizleride bize beklerim
kucaklayarak hepinizi operim
aa ah siir gibi oldu yaw

Selam zenancım kalabalıklaştı gerçekten. Senin de iyi gidiyordur inşallah. Ben de öptüm. kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bir toparlama yapalım, kimler katıldı sizi bilgilendirmek isterim.

mevcut üyeler ve geçen cumaki kiloları:
ad1 (59.0)
definya (77.8)
nereus (66.4)
sidanur (70.5)
kaymaklım [geri geldi 69.5 (kaldığı kilosu kontrol edilecek)]
melis08 (63.9)
sevcan_201 (haber alınamadı)
nestai (80.0)
karamanli (78.0)

yeni üyeler (deneme haftasında olanlar) ve başlangıç kiloları
dosba (72.3)
nurdan (64)
aspettami (62)
esberbala (?)

yeni arkadaşlardan (kendilerini tanıtmayanlardan) sizi daha iyi tanımamız için hakkınızda kısa bir bilgi ve kilo hikayelerini duymak isteriz.
Bir de başlangıç kilolarınızı yazdım doğruluğunu kontrol ederseniz, esmerbala sen de kilonu yazarsan sevinirim.

Selam kardeşler nasılsınız. evet evet meliscim bende tanımak istiyorum yeni kardeşlerimi merakla bekliyorum.
melisim kaptanım kraliçem kallis takımıza bir öeneride bulunmuştu (kilo vermeye başlama sürecinde yada kilo verme sürecinde yaşadıklarımız duygularımız neler hiisettik neler yaptık ......................bunları yazmayı) bunu isterseniz sizlerde yapabilirsiniz böylece daha iyi tanımışta olursunuz birbirinizi benden öneri buda:)) hdi kolay gelsin

yeni arkadaşlardan (kendilerini tanıtmayanlardan) sizi daha iyi tanımamız için hakkınızda kısa bir bilgi ve kilo hikayelerini duymak isteriz.
Bir de başlangıç kilolarınızı yazdım doğruluğunu kontrol ederseniz, esmerbala sen de kilonu yazarsan sevinirim.

Bizleri bilgillendirdiğin için teşekkürler.Yeni gelen arkdaşları bende daha iyi tanımak isterim

Selam kardeşler nasılsınız. evet evet meliscim bende tanımak istiyorum yeni kardeşlerimi merakla bekliyorum.
melisim kaptanım kraliçem kallis takımıza bir öeneride bulunmuştu (kilo vermeye başlama sürecinde yada kilo verme sürecinde yaşadıklarımız duygularımız neler hiisettik neler yaptık ......................bunları yazmayı) bunu isterseniz sizlerde yapabilirsiniz böylece daha iyi tanımışta olursunuz birbirinizi benden öneri buda:)) hdi kolay gelsin

Kardeş takımımızdan gelen önerilere herzaman açığız.Bizde yaparsak çok güzel olur.

Sidanur nasılsın? nasıl geçti günün?
ben yorulmuşum yoğun bir gündü. Yemeğimi yedim suyumu yudumluyorum şimdi.

İyiyiz canım sen nasılsın? Yine çok kilo veriyormusun bu hafta?
Evet güzel bir öneri biz de uygulayalım bence.

ii akşamlar...arkadaşlar bugün çok yoğundum sabah bi uğrayabildim...vee 300 gr verdim hihoyyyt
aranıza yeni katıldım kilom 72.300 :çok üzgünüm: boyum 1.65
1.5 yıllık evliyim ankarada yaşıyorum çalışmıyorum
evlendiğimde 59 kilo idim :eek:klava:
ama malesef kortizon tedavisi gördüm 10 kilo aldım :çok üzgünüm:
daha önce vermeye çalıştım ama olmadı şimdi 1 haftadır sıkı diyetteyim ve ek olarak soğan suyu içiyorum (eğer işe yararsa sizede tavsiye ederim o güzel tadı :roflol:)
kilo verdikten sonra yani kısmet olursa bu yaza bebek düşünüyoruz
kısaca ben buyum... siz de kendinizi tanıtırsanız sevinirim
takım gücüne inanıyorum başaracağız....hihoyyyt

ii akşamlar...arkadaşlar bugün çok yoğundum sabah bi uğrayabildim...vee 300 gr verdim hihoyyyt
daha önce vermeye çalıştım ama olmadı şimdi 1 haftadır sıkı diyetteyim ve ek olarak soğan suyu içiyorum (eğer işe yararsa sizede tavsiye ederim o güzel tadı :roflol:)

veririsin canım benim veririsin heçç üzülmee:teselli:
sabırlı ol kararlı ol yeter.
ayrıca vucut kortizonu zamanla atıyor zaten benim babamda aynı şekilde kilo almış ve zamanla diyet yapmadan eski kilo dönmüştü

selam kizlar benimde iyi simdilik meliscim be sizide iyi goruyom masallah kardes kardes kilolardan kurtulup yaza soyle hafiflemis girelim allahim goster o gunleri yrabbim amiiiin
sizde amin deyin dualarimiz kabul olsun hadi gorusuruk baaay

canım 72.3 başlangıç kilon değil mi? Şimdi 72'sin. O şekilde kaydederiz. Mehalimin dediği gibi verirsin merak etme, 190 kilocuk nedir ki. Sana tavsiyem senin de düşündüğün gibi kilonu verdikten sonra hamilelik düşün. Ben en kilolu halimle 60 ile hamile kaldım, 77'ye çıktım, şimdi ilk hedefim 60, sonraki hedefim 55. Daha zor oluyor yani.

selam kizlar benimde iyi simdilik meliscim be sizide iyi goruyom masallah kardes kardes kilolardan kurtulup yaza soyle hafiflemis girelim allahim goster o gunleri yrabbim amiiiin
sizde amin deyin dualarimiz kabul olsun hadi gorusuruk baaay

evet zenancım toparlanmaya başladık, hafifleyeceğiz, dolaplardaki bikinilerimize gireceğiz yeniden kaydirigubbakcemile2 amiiiin

X