bizim tartı bozuldu. Evde eski tartılardan var ama pek güvenemiyorum. Tartılmayınca insan motive olamıyor ki...
Dün çok az yedim fakat bu sabah yumurtanın yanında 1 dilim ekmek yedim, yani diyetimi bozdum. Sizin paylaşımlarınızı okuyunca daha çok dikkat etmeye karar verdim. Paylaşmak gerçekten önemliymiş:)
iyidir sidanur nasıl gitsin idareediyorum işte grip oldum malesef.senden naber nasıl gidiyor.
iyidir sidanur nasıl gitsin idareediyorum işte grip oldum malesef.senden naber nasıl gidiyor.
Dün çok az yedim fakat bu sabah yumurtanın yanında 1 dilim ekmek yedim, yani diyetimi bozdum. Sizin paylaşımlarınızı okuyunca daha çok dikkat etmeye karar verdim. Paylaşmak gerçekten önemliymiş:)
selam kaardeslerim oooh ooh kalabaliklanmis burasi yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben kardes takimdan zenan dosba kilo vermeye baslamisin bile canim ne guzel
hepinize bol kilo vermeler dilerim
sizleride bize beklerim
kucaklayarak hepinizi operim
aa ah siir gibi oldu yaw
yeni arkadaşlardan (kendilerini tanıtmayanlardan) sizi daha iyi tanımamız için hakkınızda kısa bir bilgi ve kilo hikayelerini duymak isteriz.
Bir de başlangıç kilolarınızı yazdım doğruluğunu kontrol ederseniz, esmerbala sen de kilonu yazarsan sevinirim.
Selam kardeşler nasılsınız. evet evet meliscim bende tanımak istiyorum yeni kardeşlerimi merakla bekliyorum.
melisim kaptanım kraliçem kallis takımıza bir öeneride bulunmuştu (kilo vermeye başlama sürecinde yada kilo verme sürecinde yaşadıklarımız duygularımız neler hiisettik neler yaptık ......................bunları yazmayı) bunu isterseniz sizlerde yapabilirsiniz böylece daha iyi tanımışta olursunuz birbirinizi benden öneri buda:)) hdi kolay gelsin
Selam kardeşler nasılsınız. evet evet meliscim bende tanımak istiyorum yeni kardeşlerimi merakla bekliyorum.
melisim kaptanım kraliçem kallis takımıza bir öeneride bulunmuştu (kilo vermeye başlama sürecinde yada kilo verme sürecinde yaşadıklarımız duygularımız neler hiisettik neler yaptık ......................bunları yazmayı) bunu isterseniz sizlerde yapabilirsiniz böylece daha iyi tanımışta olursunuz birbirinizi benden öneri buda:)) hdi kolay gelsin
ii akşamlar...arkadaşlar bugün çok yoğundum sabah bi uğrayabildim...vee 300 gr verdim hihoyyyt
aranıza yeni katıldım kilom 72.300 :çok üzgünüm: boyum 1.65
1.5 yıllık evliyim ankarada yaşıyorum çalışmıyorum
evlendiğimde 59 kilo idimklava:
ama malesef kortizon tedavisi gördüm 10 kilo aldım :çok üzgünüm:
daha önce vermeye çalıştım ama olmadı şimdi 1 haftadır sıkı diyetteyim ve ek olarak soğan suyu içiyorum (eğer işe yararsa sizede tavsiye ederim o güzel tadı :roflol:)
kilo verdikten sonra yani kısmet olursa bu yaza bebek düşünüyoruz
kısaca ben buyum... siz de kendinizi tanıtırsanız sevinirim
takım gücüne inanıyorum başaracağız....hihoyyyt
ii akşamlar...arkadaşlar bugün çok yoğundum sabah bi uğrayabildim...vee 300 gr verdim hihoyyyt
aranıza yeni katıldım kilom 72.300 :çok üzgünüm: boyum 1.65
1.5 yıllık evliyim ankarada yaşıyorum çalışmıyorum
evlendiğimde 59 kilo idimklava:
ama malesef kortizon tedavisi gördüm 10 kilo aldım :çok üzgünüm:
daha önce vermeye çalıştım ama olmadı şimdi 1 haftadır sıkı diyetteyim ve ek olarak soğan suyu içiyorum (eğer işe yararsa sizede tavsiye ederim o güzel tadı :roflol:)
kilo verdikten sonra yani kısmet olursa bu yaza bebek düşünüyoruz
kısaca ben buyum... siz de kendinizi tanıtırsanız sevinirim
takım gücüne inanıyorum başaracağız....hihoyyyt
selam kizlar benimde iyi simdilik meliscim be sizide iyi goruyom masallah kardes kardes kilolardan kurtulup yaza soyle hafiflemis girelim allahim goster o gunleri yrabbim amiiiin
sizde amin deyin dualarimiz kabul olsun hadi gorusuruk baaay