Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben yogun bir gün gecirdim misafirlerim vardi sonrada ise gittim iscinin biri cikti ben calismak zorunda kaldim sidanur canim pirinc lapasinin tarifini verecektin ben göremedim yarin basliyoruz degil mi kizlar ben bugün ilk defa kahvalti yaptim
kahvalti
iki dilim kepekli ekmek
kasar peyniri
ve zeytin
arada
1 elma
öglen
sebze yemegi
aksam birsey yemedim meyve yedim
ise gidince canim birsey istemedi
1.5 litre su ictim
ama karnim feci sekilde sis regl dönemindeyim ondan olabilir mi acaba

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben yogun bir gün gecirdim misafirlerim vardi sonrada ise gittim iscinin biri cikti ben calismak zorunda kaldim sidanur canim pirinc lapasinin tarifini verecektin ben göremedim yarin basliyoruz degil mi kizlar ben bugün ilk defa kahvalti yaptim
kahvalti
iki dilim kepekli ekmek
kasar peyniri
ve zeytin
arada
1 elma
öglen
sebze yemegi
1.5 litre su ictim
Bugünü çok iyi geçirmişsin.Karnının şişliği reglidendir.Pirinç lapası senin işine yarar.Ben yarın yapıyorum.
Anladığıma göre tarifini yazıyorum 1çay bardağı pirinci 3 çay bardağı su ile haşlıyoruz.Pulbiber karabiber nane ile tatlandırıyoruz.Çok acıkırsak meyve yiyebiliyoruz

selam kizlar benimde iyi simdilik meliscim be sizide iyi goruyom masallah kardes kardes kilolardan kurtulup yaza soyle hafiflemis girelim allahim goster o gunleri yrabbim amiiiin
sizde amin deyin dualarimiz kabul olsun hadi gorusuruk baaay[/QUOTE
amin!
Yaza kadar imsenin kilo problemi kalmaz inşaallah

merhaba bende şimdi bu gruptanmı oldum ...

bugun benim diyette 2.ci günüm ..
sabah kalktım 1 haşlanmış yumurta ve birde etimek yedim birazda peynir ..

öğlen 2 ufak boy haşlanmış patates , yağsız salata yedim ..

akşamsa

3 ymk kaşıgı bulgur pilavı
bi tabak çorba
ve 2 yemek kaşıgı bezelye yedim ..

yemeklerden önce su içtim hep .. birde yeşilçay içtim yemeklerden sonra ..

şimdiyse çay içiyorum uyku düzenim olmadıgı için karnım arada sırada yokluyor ama aşırıya kaçmamaya dikkat ediyorum .. birde spor yaptım bugun ..

alllaaaam bolur zayıflayayım :eek:

Bende yemeklerden sonra yeşil çay içiyordum sonra baktım ki gözlerimi açamaz oldum. Sersemleştirdi beni. irras sende böyle bir şikayet var mı?

Bizim tartı bozuldu. Evde eski tartılardan var ama pek güvenemiyorum. Tartılmayınca insan motive olamıyor ki...

Nurdan günaydın, cumarttesi üye olmana rağmen paylaşımını göremedik. İlk hafta deneme haftası ve paylaşımınız çok önemliydi halbuki. Dediğin gibi motivasyonunu tam sağlayamadın sanırım. Motivasyonunu sağlayıp katılmaya karar verdiğinde, boş olan biz ya da başka bir takım seni takımına alacaklardır.

Son düzenleme:
72.300 ile başladım bugün itabari ile 72.00 yerimseniben

tamam canım kaydediyorum. Teşekkürler.

kahvalti
iki dilim kepekli ekmek
kasar peyniri
ve zeytin
arada
1 elma
öglen
sebze yemegi
1.5 litre su ictim

menün güzel olmuş bence abartmamışsın. Kesin regldendir. Bitince gider hemen kilocuklar.

Bende yemeklerden sonra yeşil çay içiyordum sonra baktım ki gözlerimi açamaz oldum. Sersemleştirdi beni. irras sende böyle bir şikayet var mı?

aspettami dün benim de öyle oldu. Daha önce gözlemlememiştim hiç ama dün akşam bilgisayarın başında uyuyakalmışım adeta inanamadım. Yeşil çaya bağlı olabilir mi acaba.

merhaba bende şimdi bu gruptanmı oldum ...
alllaaaam bolur zayıflayayım :eek:

irras merhaba,
sana cevap verememişim kusura bakma, akşam uyuyakalmışım. Evet aramıza katılabilirsin. İlk hafta kurallar gereği deneme haftan, kuralları tekrarlayacağım.
Bize kısaca kendini tanıtarak ve kilo hikayeni yazarak başlayabilirsin. Karar vermek zayıflamanın yarısıdır merak etme zayıflarsın. Bsaşlangış kilon 75 mi?
İyi paylaşımlar.

yeni gelen arkadaşlar yarışmanın kurallarını tekrar hatırlatmakta yarar görüyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Ayrıca;

Her cuma kilo bildirimimiz oluyor, lütfen en geç cuma saat 13:00'e kadar kilo bildirimleriniz bitmiş olsun, hesaplamaları yapıp gönderelim. Mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarımız 1. hafta uyarı alır 2. tekrarda ise yarışmadan diskalifiye olur...

Kilo bildirimlerimiz her üyenin sorumluluk alması amacı ile yüzde hesabı yapılarak bildirilir.
Yüzde hesabı: [(bu haftanın kilosu-geçen haftanın kilosu)*100/(geçen haftanın kilosu)]
şeklinde yapılıyor. Yüzde hesabını yapamayan olursa ben ve diğer arkadaşlar yardımcı oluruz.

ilk haftanız deneme süresidir kurallar gereği... ama ilk günlerinizde mesajlarınız ve katılımınız ile aramızda olduğunuzu belli ederseniz önümüzdeki ilk cuma kilo bildirimine katılabilirsiniz...

Bir de paylaşım alanını takip etmenizde yarar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Bir de kardeş takımımız var, bizi seven, destekleyen, her fırsat bulduklarında mesaj yazan
biz de uğrayıp ne yapıyorlar diye bakalım, çok başarılı kilo veriyorlar, deneyimlerinden yararlanıp, sırlarını kapalım, sorunlarını paylaşalım. İşte kardeşlerimizin adresi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-315.html.

sık sık tekrarlıyorum mesajların içinde gözünüzden kaçmasın.

yeni gelen arkadaşlar takımın sayfasına girdikten sonra eski mesajları okursanız sizinle ilgili mesajlar olduğunu göreceksiniz. Lütfen bilgilerinizi yazarsanız hepimiz için kolaylık olur.

Sidanurcum ben 200 gr daha vermişim. hihoyyyt
Ama hepiniz beni geçeceksiniz lapa diyetiyle. senağlama
Kolay gelsin umarım çok zorlanmazsınız.

Bu arada günaydınlar. İşe gitmeden bir bakayım dedim, hemen cevaplar yazdım, günaydın demeyi unutmuşum.
Ben çıkıyorum gün içinde girmeye çalışırım, öpüyorum.

günaydın arkadaşlar...
bugün yine tam gaz devam diyorum hihoyyyt
hayatımdan ekmeği çıkardım gibi bu sabah yarım dilim kepekli ekmek yedim zaten daha sonra hiç yemiyorum artık kendime güvenim gelmeye başladı... başaracağız inanıyorumkaydirigubbakcemile5

günaydin kizlar birazdan pirinci yapacagim sabah ilac ictigim icin midem kazinmaya basladi bakalim insallah dayanirim iki gün ve cumaya kilo vermis olarak girerim su an 1 kilo fazla bile cikiyorum

günaydın kızlar
karamanlı pirinç lapasına başladın değil mi
okuldayım öğleden sonra görüşürüz

X