Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cook gecmis olsun allah beterinden korusun
kizlar masallah bu ne hiz sayfa sayfa mesaj dolmus burasi sadece goz attim fazla okuyamadim :dance: ne guzel artik kardes takimda hizlaniyo guzel kilo vermeleeeeer kizlar :sm_cool:

evet doldurduk mesajları, biz sizin mesajlara yetişemiyoduk, siz de bizimkine yetişemeyin :sm_cool:

selam güzeller definay çok geçmiş olsun canım.yeni gelenlerede tekrar hg diyorum.
zenan ya seni kovalamaktan yoruldum be kızım takımında dursana bacım:)))
hadi hepinize kolay gelsin cuma günüğ güzel sonuçlar görmek dileği ile

inşallah mehalim. Ben inanıyorum bu hafta çok hırslı herkes. Kardeş kardeş dereceye girsek yine.

aa-a-aa definya kazamı geçirmiş ayy canım çok ama çok geçmiş olsun...a.s.:nazar:

melisim mesaj çok güzel olmuş yerimseniben
haydi iyi paylaşımlar... yeni arkadaşlara kardeş takım yolunuda göstermeyi unutmazsınız değil mi:eek:

teşekkür ederim kallistecim. Unuturmuyuz, ekledim bile. a.s.

Günaydınlar,
İşe gitmeden bir bakayım dedim, ne o akşam kimse girmemiş mi, sonlara düşmüşüz.
Benim kilo vermem iyi gidiyor, ama söylemiyeceğim kilomu cumaya süpriz olsun. Çok beklentiye girmeyin ama, biliyorsunuz sıkı diyet yapamıyorum. Sizin nasıl gidiyor. Bizim yumuk olayı işe yarıyor Sidanur.
Öpüldünüz.

günaydııınnnnn....
uzun 1 haftanın sonunda 300 gr vermiş olmama bu kadar sevineceğimi hiç tahmin etmezdimmm...
şeytanın bacağını kırdığımı düşünüyorum...

kızlar 13. takımda 1 kişilik boş yer vardır, paylasımı iyi olan ve kilo vermekte kararlı olan arkadaslar 13. takıma buyurun:
Sayfa Bulunamadı (13. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması)

ben katılabılırmıyım melis08

kızlar günaydın ben regl etkisiyle şişmeye agresif olamaya başladım zaten 66.4 gram olmuşum :KK43: bir an önce olsaydım prinç lapası diyetini yapcam hergece egzersiz yapayım diyorum üşeniyorum ya çok tembelim

Günaydınlar,
İşe gitmeden bir bakayım dedim, ne o akşam kimse girmemiş mi, sonlara düşmüşüz.
Benim kilo vermem iyi gidiyor, ama söylemiyeceğim kilomu cumaya süpriz olsun. Çok beklentiye girmeyin ama, biliyorsunuz sıkı diyet yapamıyorum. Sizin nasıl gidiyor. Bizim yumuk olayı işe yarıyor Sidanur.
Öpüldünüz.

Burada acayip fırtına vardı bundan dolayıda elektirikler yoktu
Gerçekten az az sık yemek işe yarıyor bende veriyorum madem sen söylemiyorsun benimkiside süpriz olsun.
Sabah evden acele çıktım kahvaltıyı okulda yaptım kaşarlı çeyrek tost yedim.Ama hiç yağ sürdürmedim.

günaydııınnnnn....
uzun 1 haftanın sonunda 300 gr vermiş olmama bu kadar sevineceğimi hiç tahmin etmezdimmm...

300gr da olsa vermişsin bazı haftalar üst üste veremediğimizi düşünürsek iyi.GRAM GRAM KİLO OLUR.

kızlar günaydın ben regl etkisiyle şişmeye agresif olamaya başladım zaten 66.4 gram olmuşum :KK43: bir an önce olsaydım prinç lapası diyetini yapcam hergece egzersiz yapayım diyorum üşeniyorum ya çok tembelim

canım cuma dan önce regl olmayı bekliyor musun

yok sidanur ya 1 hafta öncesinden şişkinlik başlar stres başlar ama olmam haftaya kesin

günaydııınnnnn....

Tebrikler canım. yeri geliyor 100 grama bile seviniyoruz. Metebolizman hareketlenmeye başladı demekki.

olsun canım reglin bittikten sonra bakarsın ki 1 kilo gitmiş, sen de haftayaki birincimiz ol.

Burada acayip fırtına vardı bundan dolayıda elektirikler yoktu
Gerçekten az az sık yemek işe yarıyor bende veriyorum madem sen söylemiyorsun benimkiside süpriz olsun.
Sabah evden acele çıktım kahvaltıyı okulda yaptım kaşarlı çeyrek tost yedim.Ama hiç yağ sürdürmedim.

evet söylemem hihoyyyt ama dediğim gibi çok da fazla beklemeyin. Seninki de süpriz olsun. Beb de bir dilim ekmekle kahvaltı yaptım, öğlen yemekhaneye gittim ama çok yemedim.

melis bizim takıma kaç yeni arkadaş katıldı dosbayı biliyorum diğerleri kimler di?

canım ben de bilgi verecektim ama kesinleşmediki bir türlü.
dosba, nurdan ve aspettami katıldı görünürde. Dosba ve aspettami iyi katılımda bulundular, ama nurdan yok ortada 3 günü geçti.
Sevcanın yerine birini alacağız, bi de nurdan yazdı gitti, ilk hafta paylaşım çok önemli. Kararlaştırdığımız kişiler vardı ya onlardan da ses çıkmadı.

Bizim tartı bozuldu. Evde eski tartılardan var ama pek güvenemiyorum. Tartılmayınca insan motive olamıyor ki...

Bizim tartı bozuldu. Evde eski tartılardan var ama pek güvenemiyorum. Tartılmayınca insan motive olamıyor ki...

Nurdan merhaba, 3 gündür yoktun, neredeyse yerine birisini alacaktık.
İl hafta paylaşım çok önemli deneme haftanız, küçük bebeğin var sanırım ama boş zamanlarında sık katılmaya çalışırsan daha iyi motive olursun. Bence önce digital bir tartı almakla başla.

genel kurallar aşağıda yer alıyor:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Ayrıca;

Her cuma kilo bildirimimiz oluyor, lütfen en geç cuma saat 12:00'ye kadar kilo bildirimleriniz bitmiş olsun, hesaplamaları yapıp gönderelim. Mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarımız 1. hafta uyarı alır 2. tekrarda ise yarışmadan diskalifiye olur...

Kilo bildirimlerimiz her üyenin sorumluluk alması amacı ile yüzde hesabı yapılarak bildirilir.
Yüzde hesabı: [(bu haftanın kilosu-geçen haftanın kilosu)*100/(geçen haftanın kilosu)]
şeklinde yapılıyor. Yüzde hesabını yapamayan olursa ben ve diğer arkadaşlar yardımcı oluruz.

ilk haftanız deneme süresidir kurallar gereği... ama ilk günlerinizde mesajlarınız ve katılımınız ile aramızda olduğunuzu belli ederseniz önümüzdeki ilk cuma kilo bildirimine katılabilirsiniz...

Bir de paylaşım alanını takip etmenizde yarar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Ayrıca kardeş takımımız var, bizi seven, destekleyen, her fırsat bulduklarında mesaj yazan
biz de uğrayıp ne yapıyorlar diye bakalım, çok başarılı kilo veriyorlar, deneyimlerinden yararlanıp, sırlarını kapalım, sorunlarını paylaşalım. İşte kardeşlerimizin adresi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-315.html

Yeni kural: o hafta kilo alan,sabit kalan ya da en az kilo veren kişi takımdaki o hafta en iyi kilo veren kişiden koçluk yardımı alacaktır hatalarını görebilmek adına.

Son düzenleme:
X