Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar aranızda soğan suyunu deneyen var mı? benim bugün 4. günüm günde 2 defa içiyorum ama daha bi değişiklik yok... deneyen varsa nasıl sonuç aldınız ???

melisçim yeni gelen arkadaşlara karar defterini mutlaka okuyup paylaşım alanındaki güncel mesajlarıda kaçırmamalarını söylersin olur mu canım...

birde nestai konusu var hani 1. olduğu hafta paylaşım yapması gerekiyordu bu arkadaşımızın ama sorunlardan dolayı burayla fazla paylaşımı yok fakat melisçim profiline veya buraya geldiği zaan bir mesaj yazıp paylaşım alanında o hafta ne yaptıysa kısaca paylaşması gerektiği konusunda uyarırmısın çünkü haberi olmadığı belli.. Çokta zaman geçti artık kural ihlaline giriyor...

melisçim yeni gelen arkadaşlara karar defterini mutlaka okuyup paylaşım alanındaki güncel mesajlarıda kaçırmamalarını söylersin olur mu canım...

birde nestai konusu var hani 1. olduğu hafta paylaşım yapması gerekiyordu bu arkadaşımızın ama sorunlardan dolayı burayla fazla paylaşımı yok fakat melisçim profiline veya buraya geldiği zaan bir mesaj yazıp paylaşım alanında o hafta ne yaptıysa kısaca paylaşması gerektiği konusunda uyarırmısın çünkü haberi olmadığı belli.. Çokta zaman geçti artık kural ihlaline giriyor...

tamam canım o zaman yeni mesaj bırakacağım kontnjanımız tam olsun. Gerekli hatırlatmaları yaparım yeni arkadaşlara.
Nestai gerçekten 2 haftadır sadece kilo bildirimine geldi, ev taşıyorum dedi. Mesaj yazayım bakayım ulaşabilecekmiyim.
Teşekkürler.

arkadaşlar aranızda soğan suyunu deneyen var mı? Benim bugün 4. Günüm günde 2 defa içiyorum ama daha bi değişiklik yok... Deneyen varsa nasıl sonuç aldınız ???

ben soğansuyunu içemedim tadı çok kötüydü sen nasıl başarıyorsun içmeyi

rica ederiz, birbirimize destek olarak veririz inşallah kilolarımızı.
Aslında çok kilon yok, neden o kadar kafana takıyorsun ki. Burada bir çok diyet listesi var, deneyimlerini paylaşan arkadaşlar var. Kendine uygun olanı seçip yapabilirsin, umarım kısa zamanda ulaşırsın istediğin kiloya.

Benim kilolaraım basenlerimde, Popomda bişey yok ama maşallah yana doğru almış başını gidiyor:) Belimle kalçam arası 30 kilo, kiloluyken hiç hoş durmuyor.
Karbonhidrat, protein karıştırmadan her şey yenilebilen bir diyet var. Ben onu yapmayı düşünüyorum. Lahana, soğan hepsini denedim, boğazı tutmayınca fayda vermiyor ne yazık ki:) Yediklerimi hergün yazmalı mıyım buraya?

Benim kilolaraım basenlerimde, Popomda bişey yok ama maşallah yana doğru almış başını gidiyor:) Belimle kalçam arası 30 kilo, kiloluyken hiç hoş durmuyor.
Karbonhidrat, protein karıştırmadan her şey yenilebilen bir diyet var. Ben onu yapmayı düşünüyorum. Lahana, soğan hepsini denedim, boğazı tutmayınca fayda vermiyor ne yazık ki:) Yediklerimi hergün yazmalı mıyım buraya?

aslında benim vücudum da öyle, ama ben spor yapıyorum dengeliyor. Sen de spor yapsan çok faydasını görürsün. Yediklerini hergün yazman motivasyonunu arttırır.

soğan suyunu ılık içiyorum ve mümkünse (yanmazsam) tek yudumda içiyorum ve hemen yanımda bi bardak su bulunduruyorum... ilk iki gün çok zorlandım son iki gündür çok rahat içiyorum...
bu arada diyetime çok dikkat ediyorum
bugün 1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1/2 dilim peynir yedim

kahvaltıdan sonra sürekli ıhlamur içiyorum iştahımı tamamen kesiyor
3 tane kuru kayısı yedim...

öğle yemeğinde canım bişey istemedi ve 1 muz yedim

akşam ise 5:30 gibi sadce sebze yemeği yiyorum yanında ya yoğurt veya salata oluyor

akşam ilerleyen saatlerde sadece 2 porsiyon meyve yiyorum

1 haftadır bu şekildeyim ve daha gram oynamadım
4 gündür de soğan suyu içiyorum
eğer soğan suyundan fayda gören varsa lütfen paylaşımınızı bekliyorum

yeni gelen arkadaşlar yarışmanın kurallarını tekrar hatırlatmakta yarar görüyorum:
[http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html (CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)

Ayrıca;

Her cuma kilo bildirimimiz oluyor, lütfen en geç cuma saat 13:00'e kadar kilo bildirimleriniz bitmiş olsun, hesaplamaları yapıp gönderelim. Mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarımız 1. hafta uyarı alır 2. tekrarda ise yarışmadan diskalifiye olur...

Kilo bildirimlerimiz her üyenin sorumluluk alması amacı ile yüzde hesabı yapılarak bildirilir.
Yüzde hesabı: [(bu haftanın kilosu-geçen haftanın kilosu)*100/(geçen haftanın kilosu)]
şeklinde yapılıyor. Yüzde hesabını yapamayan olursa ben ve diğer arkadaşlar yardımcı oluruz.

ilk haftanız deneme süresidir kurallar gereği... ama ilk günlerinizde mesajlarınız ve katılımınız ile aramızda olduğunuzu belli ederseniz önümüzdeki ilk cuma kilo bildirimine katılabilirsiniz...

Bir de paylaşım alanını takip etmenizde yarar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Nestai merhaba,
biliyorum biraz sıkıntılı ve yoğunsun bu ara ama birinci olduğun hafta neler yaptığına dair paylaşım alanına bir mesaj yazmalısın kurallar gereği. Kural ihlalile gidiyormuşuz, birkaç satır bir şeyler bekliyoruz.

merhaba kizlar yeni gelen arakdaslar hosgeldiniz biz takim olarak biraz skntl günler gecirdik ama geride kaldi insallah ben kisaca kendimi tanitayim 1.66 m boyunda 78 kiloda 2 cocuk annesiyim ben kizligimda gercekten cok zayyiftim 55 kilo falandim dogumalrdan sonra ve rahatsizligim dolayisiyle cok kilo aldim 2.5 sene kortizon kullanmak zorunda kaldim ve hala romatizma ilaclari kullaniyorum ve tiroit bezlerim az calisiyor kizlar ben bugün
sabah kalkinca 1 bardak ilik limonlu su ictim
3 biküvi yedim
öglen
1 tabak pataes yemegi yedim
iki bardak ta cay ictim
arada
1 elma
aksam
bilmiyorum
2 litre su icmeyi denecegim
bakiyorum da grubtaki arkadaslarin da benim gibi suicme sorunlari var ben zorluyorum artik icerkende büyük bardakla icmeye calisiyorum (roman gibi oldu valla ) ne cok yazdim öyle haa bide birazdan biraz step ve bisiklet sürecegim bakalim bugün 6 dakika yapmaya calisacagim
definyacigim sanada büyük gecmis olsun simdi daha iyisindir umarim

soğan suyunu ılık içiyorum ve mümkünse (yanmazsam) tek yudumda içiyorum ve hemen yanımda bi bardak su bulunduruyorum... ilk iki gün çok zorlandım son iki gündür çok rahat içiyorum...
bu arada diyetime çok dikkat ediyorum
bugün 1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1/2 dilim peynir yedim

kahvaltıdan sonra sürekli ıhlamur içiyorum iştahımı tamamen kesiyor
3 tane kuru kayısı yedim...

öğle yemeğinde canım bişey istemedi ve 1 muz yedim

akşam ise 5:30 gibi sadce sebze yemeği yiyorum yanında ya yoğurt veya salata oluyor

akşam ilerleyen saatlerde sadece 2 porsiyon meyve yiyorum

1 haftadır bu şekildeyim ve daha gram oynamadım
4 gündür de soğan suyu içiyorum
eğer soğan suyundan fayda gören varsa lütfen paylaşımınızı bekliyorum

menün gayet iyi olmuş Ben hiç içmedim soğan suyu. 4 günde gitmediyse biraz daha devam et birden hızlanacak göreceksin :teytey:

Bende ıspanak yoğurtlamasından yumruk kadar yedim 1saat sonra okadar daha yiyeceğim.1 saat sonrada 1elma bu hafta kilo durumlarımızı çok merak ediyorum hepimiz hırsla uğraşıyoruz.

ben 2 köfte çok az makarna bi de salata yedim. Ben de çok merak ediyorum, bence iyi gidiyoruz.

merhaba kizlar yeni gelen arakdaslar hosgeldiniz biz takim olarak biraz skntl günler gecirdik ama geride kaldi insallah ben kisaca kendimi tanitayim 1.66 m boyunda 78 kiloda 2 cocuk annesiyim ben kizligimda gercekten cok zayyiftim 55 kilo falandim dogumalrdan sonra ve rahatsizligim dolayisiyle cok kilo aldim 2.5 sene kortizon kullanmak zorunda kaldim ve hala romatizma ilaclari kullaniyorum ve tiroit bezlerim az calisiyor kizlar ben bugün
3 biküvi yedim
öglen
iki bardak ta cay ictim
arada
1 elma
aksam
bilmiyorum
bakiyorum da grubtaki arkadaslarin da benim gibi suicme sorunlari var ben zorluyorum artik icerkende büyük bardakla icmeye calisiyorum (roman gibi oldu valla ) ne cok yazdim öyle haa bide birazdan biraz step ve bisiklet sürecegim bakalim bugün 6 dakika yapmaya calisacagim

evlendikten sonra neden kilo alınır ki ben ilk sene 8 kilo almıştım. İyi gitmişsin şimdiye kadar, akşam da kaçırma. Ben de kaçırmam inşallah :icecream:
ben daha yapmadım sporumu ama yapacağım.

3 biküvi yedim
öglen
iki bardak ta cay ictim
arada
1 elma
aksam
bilmiyorum

sporunuda yaptınmı süper olur .Ben stepper ile 250 adım yaptım şimdi bir 250 adım daha yapacağım.Sen kaç adım yapıyorsun?

benim ki aslinda stepper degil galiba burda nordic walking diyorlar türkcesi ne bilmiyorum büyük bir alet ben onu 5 dakika yapiyorum bisikletimde ayarli bakalim 1 den baslayip biraz zorlandikca yükseltecegim

arkadaşlar merhaba!birkaç gündür hiç giremedim bir trafik kazası geçirdim :KK43:çok şükür ucuz atlattım.bir gün hastanede kaldım birkaç gündür de evde hep yattım.aramıza yeni arkadaşlar katılmış onlara hoşgeldiniz diyorum.hepinizi öpüyorum.yarından itibaren düzenli paylaşıma kaldığım yerden devam diyorum:)beni mazur görün lütfen hemen çıkmam gerekti
cook gecmis olsun allah beterinden korusun
kizlar masallah bu ne hiz sayfa sayfa mesaj dolmus burasi sadece goz attim fazla okuyamadim :dance: ne guzel artik kardes takimda hizlaniyo guzel kilo vermeleeeeer kizlar :sm_cool:

selam güzeller definay çok geçmiş olsun canım.yeni gelenlerede tekrar hg diyorum.
zenan ya seni kovalamaktan yoruldum be kızım takımında dursana bacım:)))
hadi hepinize kolay gelsin cuma günüğ güzel sonuçlar görmek dileği ile

aa-a-aa definya kazamı geçirmiş ayy canım çok ama çok geçmiş olsun...a.s.:nazar:

melisim mesaj çok güzel olmuş yerimseniben
haydi iyi paylaşımlar... yeni arkadaşlara kardeş takım yolunuda göstermeyi unutmazsınız değil mi:eek:

X