Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduka.s. bekarken bi kere 60 kiloya çıkmıştım ve 9 kilo verip 51 kilo da yıllarca kaldım hihoyyyt bu arada yaşım 28, 1.5 yıl önce58 kilo ile evlendim ve talihsiz bi şekilde kortizon kullandım ve 10 kilo aldım :çok üzgünüm:
şu an 72 kiloyum ve metabolizmam yavaşlamış olacak ki 1 yıl içinde bu kiloları veremedim :çok üzgünüm: bu takımla umut ediyorum ki sizlerinde desteğiyle eski halime döneceğim... ben bu arada sizlerin hikayelerini tamamını okuyamadım... sizlerde kendinizden bahsederseniz çok mutlu olurum
Ben sporumu yaptım bugün, bir süredir yapmıyordum, çok mutluyum. Yemeğimi yedim; tavuk, salata iyi verimli bir gün oldu.
Sen spor yapabildin mi bugün Sidanur?
Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin... darısı isteyenlere olsun..
benim zaten en önemli problemim spor...
bekar iken 3 yıl sürekli spor yaptım ve kilomu korudum ama evlenince şehir değişikliği ve tembellik ile sporu bıraktım
şimdi yeni koşu bandı aldım ve çok azimliyim inş. verecem bu kiloları...
Bende 5er dakikada olsa stepimi yaptım. dşarıya yürüyüşe çıkamıyorum diye bahane üretmedim evin içinde 20 dakika odalar arasında yürüdüm.Sende sporunu yapmışsn düzenimizi tekrar oturtturuyoruz.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıklı kilo vermeler
günaydın dosba nasılsın
dün akşamki yemeğim çok güzeldi kızlar broliyi haşlaıp üstüne sarmısaklı yoğurt döküp yedim yanında tavuk ve salata bu akşamda sadece brokoli yerim ama sanırım benim regl yaklaşıyor şişkinliğim başladı sinirliyim bugün bu hafta kilo bildiriminde sanırım almışım gibi görünür
selam kardes takimim bize ugramiyosunuz diye size kizarken bende iki uc gundur ugrayamadim affedin zaten cumadan beri ne zman pc basina otursam cocuklar basima dikildi dun gece bide bugun rahat girebildim hele sukur
takima yeni arkadaslarimiz gelmis dosba nurdan hosgeldiniz ben kardes takimdan zenan size guzel kilo vermelr diliyorum bizim takimada bekliyorum kizlar ne guzel simdi siz yine derece yapmaya baslarsiniz demi
nurdan dosba bu 13 . takim varya cok fena bizimle ne yaptiklarini paylasmiyolar ve cumalari derceye giriveriyola bak size guveniyom accik bizim tarafa aktariven ne yaptiklarini olumu oluu oluuu haden baken gorem sizi galin saglicakla
günaydıııın... herkese sağlıklı bir hafta diliyorum...
günaydın dosba nasılsın
dün akşamki yemeğim çok güzeldi kızlar broliyi haşlaıp üstüne sarmısaklı yoğurt döküp yedim yanında tavuk ve salata bu akşamda sadece brokoli yerim ama sanırım benim regl yaklaşıyor şişkinliğim başladı sinirliyim bugün bu hafta kilo bildiriminde sanırım almışım gibi görünür
teşekkür ederim iiyim... bende severim brokoliyi... ben bi de sütle pişiriyorum çok lezzetli ve hafif oluyo...
Grupta 2 kişilik boş yer varmış, ben de katılabilir miyim size:)
nasıl pişiriyorsun canım, ben dediğim 3 sebzeyi buharda pişiriyorum, başka türlü hiç denemedim. Bir kere de brokoli çorbası yapmıştım.
günaydın dosba nasılsın
arkadaşlar merhaba!birkaç gündür hiç giremedim bir trafik kazası geçirdim çok şükür ucuz atlattım.bir gün hastanede kaldım birkaç gündür de evde hep yattım.aramıza yeni arkadaşlar katılmış onlara hoşgeldiniz diyorum.hepinizi öpüyorum.yarından itibaren düzenli paylaşıma kaldığım yerden devam diyorum:)beni mazur görün lütfen hemen çıkmam gerekti