Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşbulduka.s. bekarken bi kere 60 kiloya çıkmıştım ve 9 kilo verip 51 kilo da yıllarca kaldım hihoyyyt bu arada yaşım 28, 1.5 yıl önce58 kilo ile evlendim ve talihsiz bi şekilde kortizon kullandım ve 10 kilo aldım :çok üzgünüm:
şu an 72 kiloyum ve metabolizmam yavaşlamış olacak ki 1 yıl içinde bu kiloları veremedim :çok üzgünüm: bu takımla umut ediyorum ki sizlerinde desteğiyle eski halime döneceğim... ben bu arada sizlerin hikayelerini tamamını okuyamadım... sizlerde kendinizden bahsederseniz çok mutlu olurum

Ben bekarken 57 kilo idim.Evleneli 6 yıl oldu 2.doğumdan sonra kiloları veremedim. 30 yaşındayım.Artık kilo sorunuma son vermek istiyorum.Takımım sayesinde 2 ayda 9.5 kilo verdim.Takıma gerçekten adapte olursan kiloları verebilirsin.Tecrübe ile sabittir.

Ben sporumu yaptım bugün, bir süredir yapmıyordum, çok mutluyum. Yemeğimi yedim; tavuk, salata iyi verimli bir gün oldu.
Sen spor yapabildin mi bugün Sidanur?

Bende 5er dakikada olsa stepimi yaptım. dşarıya yürüyüşe çıkamıyorum diye bahane üretmedim evin içinde 20 dakika odalar arasında yürüdüm.Sende sporunu yapmışsn düzenimizi tekrar oturtturuyoruz.

Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin... darısı isteyenlere olsun..
benim zaten en önemli problemim spor...
bekar iken 3 yıl sürekli spor yaptım ve kilomu korudum ama evlenince şehir değişikliği ve tembellik ile sporu bıraktım
şimdi yeni koşu bandı aldım ve çok azimliyim inş. verecem bu kiloları...

Amin canım. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına. Spora üşeniyoruz, üşenmesek her şey süper olacak. Ben de bu aralar aksatıyorum. İnşallah verirsin.

Bende 5er dakikada olsa stepimi yaptım. dşarıya yürüyüşe çıkamıyorum diye bahane üretmedim evin içinde 20 dakika odalar arasında yürüdüm.Sende sporunu yapmışsn düzenimizi tekrar oturtturuyoruz.

iyi olmuş. Evet ben de yaptım bugün, çok boşlamıştım. Ama yürüyüş yapamadım kaydirigubbakcemile

selam kardes takimim bize ugramiyosunuz diye size kizarken bende iki uc gundur ugrayamadim affedin zaten cumadan beri ne zman pc basina otursam cocuklar basima dikildi dun gece bide bugun rahat girebildim hele sukur
takima yeni arkadaslarimiz gelmis dosba nurdan hosgeldiniz ben kardes takimdan zenan size guzel kilo vermelr diliyorum bizim takimada bekliyorum kizlar ne guzel simdi siz yine derece yapmaya baslarsiniz demi
nurdan dosba bu 13 . takim varya cok fena bizimle ne yaptiklarini paylasmiyolar ve cumalari derceye giriveriyola bak size guveniyom accik bizim tarafa aktariven ne yaptiklarini olumu oluu oluuu haden baken gorem sizi galin saglicakla

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıklı kilo vermeler

günaydın dosba nasılsın

dün akşamki yemeğim çok güzeldi kızlar broliyi haşlaıp üstüne sarmısaklı yoğurt döküp yedim yanında tavuk ve salata bu akşamda sadece brokoli yerim ama sanırım benim regl yaklaşıyor şişkinliğim başladı sinirliyim bugün bu hafta kilo bildiriminde sanırım almışım gibi görünür

günaydın dosba nasılsın

dün akşamki yemeğim çok güzeldi kızlar broliyi haşlaıp üstüne sarmısaklı yoğurt döküp yedim yanında tavuk ve salata bu akşamda sadece brokoli yerim ama sanırım benim regl yaklaşıyor şişkinliğim başladı sinirliyim bugün bu hafta kilo bildiriminde sanırım almışım gibi görünür

teşekkür ederim iiyim... bende severim brokoliyi... ben bi de sütle pişiriyorum çok lezzetli ve hafif oluyo...

selam kardes takimim bize ugramiyosunuz diye size kizarken bende iki uc gundur ugrayamadim affedin zaten cumadan beri ne zman pc basina otursam cocuklar basima dikildi dun gece bide bugun rahat girebildim hele sukur
takima yeni arkadaslarimiz gelmis dosba nurdan hosgeldiniz ben kardes takimdan zenan size guzel kilo vermelr diliyorum bizim takimada bekliyorum kizlar ne guzel simdi siz yine derece yapmaya baslarsiniz demi
nurdan dosba bu 13 . takim varya cok fena bizimle ne yaptiklarini paylasmiyolar ve cumalari derceye giriveriyola bak size guveniyom accik bizim tarafa aktariven ne yaptiklarini olumu oluu oluuu haden baken gorem sizi galin saglicakla

selamlar zenan,
evet pek uğrayamıyoruz, toparlanmakla meşgulüz a.s
benim de eşim dikiliyor başıma bazen çok sinir oluyorum, 2 tane bilgisayar var evde ama yine de buna yapışıyor.
Evet yeni arkadaşlarımızla inşallah dereceler yapacağız yine. Sırrımız yok ki, bir şey yapmıyoruz bi bakıyoruz zayıflamışız, yine dereceye girmişiz :dance: ama geçen hafta diğer takımlara fırsat verelim dedik, sonlara çekildik.
Kendine iyi bak. Yine bekleriz.

günaydıııın... herkese sağlıklı bir hafta diliyorum...

Günaydınlar, az yemekli çok hareketli bir hafta diliyorum sositososito

günaydın dosba nasılsın

Ay nereus inanmıyorum, dün aynı yemeği yemişiz, ben de tavuk salata yedim. Benim brokolinin yanında karnıbahar ve havuç da vardı, sık yaparım sarımsaklı yoğurtlu yerim. Hafif ve güzel oluyor. Regl dönemlerinde güzel kilo verilirmiş, okumuştum bir yerlerden iyi değelendirmek lazımmış, bence bol bol su, yeşil çay iç ödemini at.

teşekkür ederim iiyim... bende severim brokoliyi... ben bi de sütle pişiriyorum çok lezzetli ve hafif oluyo...

nasıl pişiriyorsun canım, ben dediğim 3 sebzeyi buharda pişiriyorum, başka türlü hiç denemedim. Bir kere de brokoli çorbası yapmıştım.

Grupta 2 kişilik boş yer varmış, ben de katılabilir miyim size:)

Merhaba aspettami,
1 kişilik boş yerimiz kaldı, ona da seni alabiliriz. İlk hafta deneme haftası oluyor, paylaşımının iyi olması gerekiyor. Kuralları birkaç sayfa öncesine yazmıştım, onları okursan iyi olur. Bi de bize kısaca kendini tanıtırsan hepimiz için çok aydınlatıcı olur. Sağlıklı kilo vermeler.

nasıl pişiriyorsun canım, ben dediğim 3 sebzeyi buharda pişiriyorum, başka türlü hiç denemedim. Bir kere de brokoli çorbası yapmıştım.

aslında kalorili bi yemek ama ben sütü yarımyağlı ve tereyağını çok ufak bi parça kullanıyorum masumlaşıyor :bbo:
teflon tencereye yıkadığım brokolileri koyuyorum isteğe bağlı küp küp patetes ekliyorum az tuz az tereyağ ve süt ekliyorum... ağzını kapatıp orta ateşte pişiriyorum... piştiğinde hiç süt kalmıyor.. çok lezzetli oluyor ... cokacimcoooksağlıklı diyetler diliyorum hepinize

günaydın dosba nasılsın

Pirinç lapası diyeti topiğinde okuduğuma göre regl iken bu diyetle kilo verilebiliyormuş.Biz çarşamba perşembe yapacağız sende yapabilirsin ad ve karamanlı ile yapacağız Diyetin özelliği ödemi atıyormuş

arkadaşlar merhaba!birkaç gündür hiç giremedim bir trafik kazası geçirdim :KK43:çok şükür ucuz atlattım.bir gün hastanede kaldım birkaç gündür de evde hep yattım.aramıza yeni arkadaşlar katılmış onlara hoşgeldiniz diyorum.hepinizi öpüyorum.yarından itibaren düzenli paylaşıma kaldığım yerden devam diyorum:)beni mazur görün lütfen hemen çıkmam gerekti

arkadaşlar merhaba!birkaç gündür hiç giremedim bir trafik kazası geçirdim :KK43:çok şükür ucuz atlattım.bir gün hastanede kaldım birkaç gündür de evde hep yattım.aramıza yeni arkadaşlar katılmış onlara hoşgeldiniz diyorum.hepinizi öpüyorum.yarından itibaren düzenli paylaşıma kaldığım yerden devam diyorum:)beni mazur görün lütfen hemen çıkmam gerekti

büyük geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın....

Selam kızlar
Bugün nasıl gidiyor.Melis ben artık yumruk kadar yiyorum 2 saatte bir suyumu da saat başı içiyorum.Dünü böyle yaparak çok rahat geçirdim midemde hazımsızlık vardı o na bile iyi geldi sanki dün kuş gibiydim

X