Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok geçmiş olsun .Şükür şimi sağlıklısın canım

canım çok geçmiş olsun, önemli bir şey yok inşallah, şimdi iyimisin?

arkadaşlar ben su içemiyorum yaaa:çok üzgünüm: suyun yerini hiç bişey tutmuyor ama genelde ıhlamur,çay ve yeşil çay ile geçiriyorum susuzluğumu... bi türlü su içmeyi öğrenemedim :çok üzgünüm: su içmek için ne yapmalıyım :uhm:

selamlar sidanur,
ben de iyi gidiyorum, göbeğim küçüldü şişmiş demekki ben de hafifledim. Su dün 3 saatte bir yarım litre içtim, 2,5 tamamladım. Bugün de kahvaltı yaptım şimdi gidip yemewk hazırlayıp yemeyi düşünüyorum, köfte salata var menüde. Bu hafta biraz zayıflarız herhalde.

ben yarım litrelik su şişesi koyuyorum önüme evde de işde de. Gözümün önünde bitirmezsem rahatsız oluyorum, sen de öyle yapabilirsin psikolojik baskı oluyor. Yoksa ben de pek sevmem ve aramam su içmeyi.

ben yarım litrelik su şişesi koyuyorum önüme evde de işde de. Gözümün önünde bitirmezsem rahatsız oluyorum, sen de öyle yapabilirsin psikolojik baskı oluyor. Yoksa ben de pek sevmem ve aramam su içmeyi.

deneyeceğim umarım bi işe yarar... su hiç aklıma gelmio.. gözümün önünde durursa aklıma gelir belki bu baskı ile içerim :Saruboceq:

melis canım valla çok güzeldi tadı :)
sidanurcum ama ben o pirinç lapasını yoğurtla yiyorum öylemi olucak ben inceleyeymm

canım bende çok su içen biri değildim.Kışın zaten hiç aramıyordum.Baktım olmuyor sabahtan 3 litre suyumu hazırlıyorum gözümün önünde duruyor kesin bitiriyorum.Eskiden yarım litreyi birden içerdim şimdi saat başı 1 bardak içiyorum.

melis canım valla çok güzeldi tadı :)
sidanurcum ama ben o pirinç lapasını yoğurtla yiyorum öylemi olucak ben inceleyeymm

Ben bütün yazılanları okudum kimi yoğurtla yazmış kimi aman yoğurtla yemeyin yazmış.Kimiside yeşilliklerle hazırlamış.Genel olak herkes memnun.Ben bu sefer nane pulbiber ve karabiberle deneyeceğim.

1.5 litre suyu aldım yanıma bakalım ne kadar içebilcem desteğiniz için saolun

Bende ıspanak yoğurtlamasından yumruk kadar yedim 1saat sonra okadar daha yiyeceğim.1 saat sonrada 1elma bu hafta kilo durumlarımızı çok merak ediyorum hepimiz hırsla uğraşıyoruz.

canlar sizin takımın kontenjanı tamammı? eğer tamam değilse katılmak isteenlere bir yol gösterin arada yazanlar oluyor yollarını bulamıyorlar takımın linkini vererek yol gösterebilirsiniz...

selam kızlar.herkes nasıl umarım iyisiniz.ben idare ediyorum ama en azından dünden daha iyiyim.yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz bol paylaşım bekliyoruz.nurdant bir göründü daha ses yok.umarım kısa zamanda gelir.ben bugün lahana diyetime tekrar başladım.zaten çarşamba perşembe pirinç lapası diyeti yapıcaz e artık birşeyler olur herhalde olmak zorunda yada oldurmak zorundayım yoksa benim için zor bir dönem olacak.kafaya çok takmaya başladım,ama düzelecek inşallah.bu hafta lahana diyetini hiç aksatmadan yaparsam ve de ardından pirinç lapasını yaparsam umarım işe yaracaktır o zaman çok süper olur.:lepi:

canlar sizin takımın kontenjanı tamammı? eğer tamam değilse katılmak isteenlere bir yol gösterin arada yazanlar oluyor yollarını bulamıyorlar takımın linkini vererek yol gösterebilirsiniz...

Kalliste canım aslında tamam gibi (dosba, nurdan ve aspettami katıldı) ama Nurdan cuma günü katılmasına rağmen henüz hiç paylaşımı yok, bir hafta bekleniyor sanırım.
İkincisi de Sevcan meselesi var, bekleyelim mi, yerine birisini alalım mı karar veremedim ne dersin?
Çok başvuran var çünkü ben de takip ediyorum ama bu nedenlerden cevaplamadım.

Hoşbulduk arkadaşlar, kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Öncelikle, Definya'ya geçmiş olsun diyorum.
Ben uzun zamandır 62 kiloyum. 1 alırım 1 veririm bazen. Kemiklerim iri olduğu için kendimi çok kilolu hissediyorum. En zayıf halim 56 kiloda kemiklerim sayılır, o kadar iri kemiklerim yani. Armut tipi vücudum var. Şu an çalışmıyorum, en kısa zamanda kilo verip öyle çalışmayı düşünüyorum. Asosyal olduğumu söylerler; bilmiyorlar ki, tek sebebi kilolarım( Daha önce diyet yapıp bütün kilolarımı vermiştim ama artık yapamıyorum. Burası vesile olur inşallah.

iyi olmana sevindim canım, dün çok moralin bozuktu. Hem lahana hem lapa kesin birşeyler olur bu hafta, kafana takmazsan daha kolay gider kilolar. Biz de iyiyiz işte idare ediyoruz.

rica ederiz, birbirimize destek olarak veririz inşallah kilolarımızı.
Aslında çok kilon yok, neden o kadar kafana takıyorsun ki. Burada bir çok diyet listesi var, deneyimlerini paylaşan arkadaşlar var. Kendine uygun olanı seçip yapabilirsin, umarım kısa zamanda ulaşırsın istediğin kiloya.

melisçim daha beklemenin bir mantığı yok sanırım eğer sevcan bunca zamandan sonra büyük bir mazeret ile gelirse başka takımlarda da yer bulabilir öyle değil mi, biliyorsun ki geçen hafta ki kilo bildirim gününde de bildirimi unuttum o yüzden gelmedim demişti, unutulur bir konu değil benim kararımca... Sen takımın pozitif etkisini düşün ve gelmeyenleri gelipte 3 günden fazla paylaşım yapmayanları bir kenara koy bir haftanı boşa harcama canım benim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…