Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim tabiki hep uğrıycam.hatta gelme artık bile diyeceksiniz.hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile3Buseyrem uzağa gitmiyorsun sonuçta kardeş takım kendin için iyi olanı sen bilirsin bizede sık sık uğra
canım ya bende anlamadım niye böyle oldu.gerçekten bi ara 13. takım komple bi yere taşındı bende kendi kendime konuşuyom sanıyodum.gerçekten motivasyon düştü.umarım herkes iidirArkadşlar herkes takım kurallarını unuttu galiba mazeriti olanları anlıyorumda hepinizinmi mazereti var 3. olmuşuz bu kimseyi heyecanlandırmıyor mu artık ben kendi isteyimle takımdan ayrılıyorum herkese iyi kilo vermeler
Slm arkadaşlar bakıyorum çoğunuz kılo vermış ne guzel kallıstecığım canım benım takıma yardım ettığın için çok ama çok teşekkur ederım ben bu gunu perşembe sanıyordum eşim bugun cumaya işler yoğun deyince hemen nete koştum gunlerı şaşırdım gecelerım uykusuz perışanım oğlum diş çıkartıyor nolur affedin beni dinlenmeye geldim ama oğlum saolsun uyutmuyor yazın geldiğimdede böyle yapmıştı
kızlar kusarabakmayın ne olur sevcanın olmadığını unuttum ve listenin hazırlanmasında en azından çabanıza ortak olmak isterdim ama çok teşekkür ederim melis,beni eklediğin için.kalliste sana teşekkür etmeye doymıcaz galiba anlaşıldı.nestai durumlar umarım iyidir.bir ara anlat yaşadıklarına ortak olalım isterim,en azından kendi adıma.tabi sende istersen. buse tebrik ederim seni.sanırım bu hafta takım 1.sensin hadi bakem. haftaya hazırlıklı ol ama alıcam elinden 1.liği.(inşallah).buarada sanırım takım olarak sonuncu olduk merak ettim, buse hariç diğerlerimizde pek farklılık yok gördüğüm kadarıyla.neyse akşam tekrar girer bakarım.by.
canım arkadaşlarım,bugün mehalimlede görüştüm.okullar açılıyo.malum biz aynı okulda çalışıyoruz.aynı takımda olmamız ii olur diye düşündük.5. takımdan biri diskalifiye olmuş .benim 5. takıma transfer olma durumu oldu.kaliscimde onayladı.umarım kızıp,kırılmazsınız:a015:.ama ben yine girip çıkarım.dayanamam size.hepinizi çok seviyorum.amacımız bir nasıl olsa .o nedenle sizi yarı yolda bırakmadım dimi.ama mehalimin kontrolüne girmek benim için daha ii olacak .(biraz eli sopalıdır kendisideklava:.)
yerime gelen arkadaşımda eminim benden daha yararlı olacaktır size.........