selam kızlar.gördüğüm kadarıyla şikayet çok.kesinlikle haklısınız.zaten ben ne zaman açsam son yazılanda ya melis, ya karamanlı, yada buse oluyor.hatırladığım kadarıyla yeni arkadaşlar girmişti ama onlardan ses yok.nereus çok nadir giriyor kilo bildiriyor.nestainin sorunları var.sidanur ayrıldı ki sidanur okuyorsan eğer ayrılma lütfen.
Evet Ad1 ben de diğerlerini merak atmeye başladım. Arkadaşlar iyimisiniz? Ses verin.
canim kendini suclama sen sonucta cocugunu ac birakmiyordursun allah seninkinide bagislasin zaman gercekten cok cabuk geciyor benim oglum ne zaman dogdu ne zaman büyüdü daha dün gibi geliyor benim kilolar basta da bahsetmistim kullandigim ilaclar nedeniyle cok aldim 2,5 sene kortizon kullandim bende iltihapli romatizma var bide sorunum midem ac kalamiyorum bakalim ne olacak
Canım doğru çok çabuk geçiyor zaman. Benim de midemde ülser var, az az sık sık beslenirsen pek problem çıkarmaz, hem diyete de uyar.
sizi takip ediyorum acaba takımı toparlayabilirmiyiz dünden beri yazmıyorum yaa çatlayacağım alışmışım sizler olamadan olmuyor bu iş bunu anladım. takip edeceğim tekrar buradayım toparlarız inşallah
canım elbirliği ile toparlayacağız inşallah. Burazsı bende de bağımlılık yaptı. Bazen vaktim olmuyor girip okuyorum yazılanları sadece, fırsat buldukça tekrar girip cevap yazıyorum.