Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar.gördüğüm kadarıyla şikayet çok.kesinlikle haklısınız.zaten ben ne zaman açsam son yazılanda ya melis, ya karamanlı, yada buse oluyor.hatırladığım kadarıyla yeni arkadaşlar girmişti ama onlardan ses yok.nereus çok nadir giriyor kilo bildiriyor.nestainin sorunları var.sidanur ayrıldı ki sidanur okuyorsan eğer ayrılma lütfen.

Evet Ad1 ben de diğerlerini merak atmeye başladım. Arkadaşlar iyimisiniz? Ses verin.

canim kendini suclama sen sonucta cocugunu ac birakmiyordursun allah seninkinide bagislasin zaman gercekten cok cabuk geciyor benim oglum ne zaman dogdu ne zaman büyüdü daha dün gibi geliyor benim kilolar basta da bahsetmistim kullandigim ilaclar nedeniyle cok aldim 2,5 sene kortizon kullandim bende iltihapli romatizma var bide sorunum midem ac kalamiyorum bakalim ne olacak

Canım doğru çok çabuk geçiyor zaman. Benim de midemde ülser var, az az sık sık beslenirsen pek problem çıkarmaz, hem diyete de uyar.

sizi takip ediyorum acaba takımı toparlayabilirmiyiz dünden beri yazmıyorum yaa çatlayacağım alışmışım sizler olamadan olmuyor bu iş bunu anladım. takip edeceğim tekrar buradayım toparlarız inşallah

canım elbirliği ile toparlayacağız inşallah. Burazsı bende de bağımlılık yaptı. Bazen vaktim olmuyor girip okuyorum yazılanları sadece, fırsat buldukça tekrar girip cevap yazıyorum.

bu arada günaydın takımcım. Bir telaş varki sormayın, işe gideceğimbakıcıyı bekliyorum, günaydın demeden çıkamadım, çok hızlı yazıyorum. Dün kaçamak yaptım, koca bir dilim kek yedim hem de çikolatalı :KK43:
Çok kötü bir gece geçirdim mutsuzum azıcık, kızım 6 kere uyandı çok sıkıntılı. Neyseki marta kadar işe erken gitmem gerekmiyor ama sonra işler başlayacak.
Ben çıkıyorum gün içinde fırsat buldukça gireceğim.
Öpüldünüz...

arkadaşlar günaydın.ben birkaç gündür giremedim çünkü geçen perşembeden beri yatak döşek yatıyorum:KK43:oğlum da ben de fena hastalandık!kendime ancak gelebildim.umarım sizler iyisinizdir.
geçmişi okuyup geldim.herkes paylaşım azlığından,motivasyonumuzun eksilmesinden bahsetmiş evet çok haklısınız.biz de diğer takımlar gibi bir paylaşım ne yazık ki olmadı olmuyor:KK43:
arkadaşlar hastayken tabi ki benim rejim güme gitti:KK43:kimi zaman canım birşey istemedi kimi zaman ise resmen gözüm dönmüş halde yiyeceklere özellikle de tatlıya saldırdım:KK43:evet tabiri caizse resmen saldırdım:KK43:bugün itibariyle kendime çeki düzen veriyorum:)
sabah bir haşlanmış yumurta ve bir bardak ılık süt ile kahvaltımı yaptım.
birazdan bir elma yiyeceğim.
öğlen yemeğimi yanımda getirdim:)ıspanak,bir dilim ekmek,bir kase yoğurt.
akşama da mercimek çorba ve etli lahana yemeği yapmayı planlıyorum.

melis,çalışmaya başlamışsın uzun bir aradan sonra hele de bebeğinin yanından ayrılmak sana çok zor gelmiştir.umarım herşey biran önce rayına oturur:)
sidanur,takımdan ayrılmıyorsun değil mi??yokluğun bizi üzer zaten palaşımda bulunan kaç kişiyiz???hem herkes şikayetçi olduğuna göre şartları düzelteceğiz demektir:)paylaşım mutlaka artacaktır!hem unutma azmin bizi de azimlendiriyor:)
sevcan bebeğin diş çıkarıyormuş geçmiş olsun umarım biran önce rahatlar.
nestai yine güzel kilo vermişsin tebrik ederim:)
buseyrem seni geç bulduk erken kaybettik:)kardeş takıma geçmişsin.hep bekleriz ziyaretini:)
karamanlı balla benim de kilolar çok yavaş gidiyor yürüyüş yapmıyorum ve bu sıralar iyice rejimi terkettim ama zararın neresinden dönülse kardır diyorum:)hastalanmadan önce de bende alarm zilleri çalıyordu rejim konusunda:KK43:
ad1 elinde fırsat varken seni sık sık görmek isteriz.ev işi sürekli nereye kadar??

arkadaşlar günaydın.ben birkaç gündür giremedim çünkü geçen perşembeden beri yatak döşek yatıyorum:KK43:oğlum da ben de fena hastalandık!kendime ancak gelebildim.umarım sizler iyisinizdir.
Geçmişi okuyup geldim.herkes paylaşım azlığından,motivasyonumuzun eksilmesinden bahsetmiş evet çok haklısınız.biz de diğer takımlar gibi bir paylaşım ne yazık ki olmadı olmuyor:KK43:
arkadaşlar hastayken tabi ki benim rejim güme gitti:KK43:kimi zaman canım birşey istemedi kimi zaman ise resmen gözüm dönmüş halde yiyeceklere özellikle de tatlıya saldırdım:KK43:evet tabiri caizse resmen saldırdım:KK43:bugün itibariyle kendime çeki düzen veriyorum:)
sabah bir haşlanmış yumurta ve bir bardak ılık süt ile kahvaltımı yaptım.
Birazdan bir elma yiyeceğim.
öğlen yemeğimi yanımda getirdim:)ıspanak,bir dilim ekmek,bir kase yoğurt.
Akşama da mercimek çorba ve etli lahana yemeği yapmayı planlıyorum.

definya iyi olmana çok sevindim.artık kendimize gerçekten çeki düzen vermeliyiz.öğle yemeyini evden getirmekle çok iyi etmişsin bende sabah evden çıkarkren anca ıhlmur çayımı içebildim.arada 1 elma yedim

bu arada günaydın takımcım. Bir telaş varki sormayın, işe gideceğimbakıcıyı bekliyorum, günaydın demeden çıkamadım, çok hızlı yazıyorum. Dün kaçamak yaptım, koca bir dilim kek yedim hem de çikolatalı :KK43:
çok kötü bir gece geçirdim mutsuzum azıcık, kızım 6 kere uyandı çok sıkıntılı. Neyseki marta kadar işe erken gitmem gerekmiyor ama sonra işler başlayacak.
Ben çıkıyorum gün içinde fırsat buldukça gireceğim.
öpüldünüz...

kek yedin öğlemi birde çikolatalı bunun hesabı cuma ya kilo vermezsen sorulur ona göre sen geçenlerde kadayıf sarmasıda yememiş miydin ?cuma ya 3 gün kaldı hatırlatılır .

Arkadaşlar dünden beri çok güzel mesajlarınız geliyor, sesimiz çıkmasada sizi takipteyiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/5251603-mesaj229.html

takip etmeyenleriniz için söyleyeyim bu takımlar arası bir analizdir ve tüm takımların kilo vermeki aksaklıkları varsa sorunlarını halletmek için düşünülmüştür...

nereusun geldiği zaman paylaşım alanına bu mesajdaki soruları yanıtlaması gerekiyor kendisi görmez ise lütfen uyarınız... tüm arkadaşları kilo vermedeki başarılarından dolayı tebrik ederim...

geldiimm

ben bunca zamanda sadece 500 grmmı vermişimm

soruları cevaplıyorumm

1. aksama nerden kaynaklanıyor kilo alıp veriyorum 69 kilodan 66.5 kilo oldum ama başlangıç kilom 67 olunca 500 gr oluyor neden kilo veremiyorum çünküm boğazımı tutamıyorumm bunu kabul ediyorum abur cubur çok yiyorum mesela bugün öğlen yemeğinde sigara böreği ve paça yedim akşamlarıda eve gidince yemek yiyorum ekmek tüketiyorum bol su içmiyorum ve spor yapmıyorum son zamanlarda yaşadığım sorunlarda üstüne eklenince böyle oldu

2.bu ay sonuna kadar 64 kilo olucam hedefim

3.öncelikle ben kendime söz vermeliyimki abur cubur yok artık birde çok utandımm bunca zamanda 500 gr çok utanç verici
:eek: :eek: :eek:
şimdi sizlere söz veriyorum bu ay sonuna kadar 2 kilo daha verip 64 kilo olucam kızlar teşekkürler

4.durakladığım dönemlerde nestaiden yardım almaya çalışırım yada takım arkadaşlarımdan

selam kızlar yettim gari.biraz geç oldu anca gelebildim oğlum uyudu ve ben hemen spor yaptım ayrıca kayınvalide olmadığı için üstkata çıkıp kayınpederin dağıtıklarını toparladım şimdi yemekleri attım ocağa,birazdan oğlum uyanır ona mama yediririm.dün akşam ütü yapıcam dedim ama benim koca pc başına geçti konuşmadığımız için birşey demedim inşallah bu akşam yaparım.o yüzden dün akşam netede giremedim.ama tüm yazılanları bugün okudum.nereus hoşgeldin nerlerdesin sen. valla senide gidecek zannettim.bu arada sidanur gitmediğin için teşekkürler.hepberaber daha zevkli olacak inşallah.nereus kendine sıkıntı etme o kadar bak bende 61.7 ile başladım ama şuan sor kaç kilosun diye sanırım aynıyımgeçen hafta ne güzel verdim ama 2 gün bırakınca hoop tekrar aynı kiloya bende bu yüzden artık sporla zayıflamak istiyorum ve ufaklık uyur uyumaz hiçbir iş yapmadan spor yapıyorum işleri sabah erkenden halletmeye yada o oynarken yapmaya çalışıyorum.tabii buarada yediklerime yine dikkat edicem ama spor şart,yani en azından benim için.havalar ısınınca yürüyüşlerede başlıcam inşallah.definya çok geçmişolsun umarım sende kısa zamanda toparlarsın.melis bu kaçamakları not ediyorum haberim olsun.:roflol: ben busabah 1 kase çorba ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.bir kaç saat sonrada 1 fincan yeşil çay ve 2 ad.diyet bisküvi yedim.birazdan kahve içmeyi düşünüyorum.bu kadar günün geri kalan kısmında yemeklerden 2 şer kaşık ve elma ile günü kapatırım sanırım

ad hoşgördük canımm hiç sorma ben cuma günleri kilomu yazıp çıkıyorum geliyorsamda genelde bekarlar topiğine uğruyorum paylaşım pek yapmıyordum artık yediklerimi yazmıyorum açıkcası pek paylaşımda olmadığı için yazmıyordum arada bir iki kelime tek yazıyordum

1 haftadır yediklerime pek dikkat etmiyorum ama kilomda değişiklil yok allaha şükür müsliden dolayı ama çok utandım ad yaa ben 3 kilo verdim diye seviniyorum ama başlangıç kilom 67 olunca yerin dibine girdim resmen :roflol: görürsünüz gacılarr bu ayın sonunda 63 bilem olurum valla bu utançla

melis yakın takiptesin dikkat et:))
ben bugün öğleni de başarıyla atlattım.yarım dilim ekmek , ıspanak yemeği ve bir kase yoğurt yedim.hımmmmmmmm ama şimdi çok açım:)))en iyisi bir bardak yeşil çay içeyim.beni biraz yatıştırır herhalde.bugün kesin karar verdim rejime devammmmmmmmmmm ben de listeyi gözden geçirdim sidanur çok güzel kilo vermişsin:)nestai,karamanli hepinizi tebrik ediyorum.
kendime liste yapmıştım.hedefim bir ayda beş kilo vermekti ama ben maşallah iki ayda zor vermişim
:KK43:((((((((((yok arkadaşlar ben hemen yeşil çayımı içeyim.irademe sahip çıkmalıyım.yaza ne kaldı şurada???

nereus senin başlangıç kilo bildiriminde bazı sorunlar yaşanmıştı hatırlıyorum!bu gazla nereus senden 63 lü kiloları duymak istiyoruz bir an önce :)

nereus öncelikle hoş geldin umarım sorunların geride kalmıştır.Bendede sigara boreği vardı ben yemedim ama sen yemişsin oldumu şimdi okuldan arkadaşlar kilo verdiğimi farketti çok hoşuma gitti ben bu gazla 70 e düşerim

ben bugün öğleni de başarıyla atlattım.yarım dilim ekmek , ıspanak yemeği ve bir kase yoğurt yedim.hımmmmmmmm ama şimdi çok açım:)))en iyisi bir bardak yeşil çay içeyim.beni biraz yatıştırır herhalde.bugün kesin karar verdim rejime devammmmmmmmmmm ben de listeyi gözden geçirdim sidanur çok güzel kilo vermişsin:)nestai,karamanli hepinizi tebrik ediyorum.
kendime liste yapmıştım.hedefim bir ayda beş kilo vermekti ama ben maşallah iki ayda zor vermişim
:KK43:((((((((((yok arkadaşlar ben hemen yeşil çayımı içeyim.irademe sahip çıkmalıyım.yaza ne kaldı şurada???

benimde hedefim ayda 5 kilo vermekti verdimde fakat son hftalarda zorlanmaya başladım açlığımı bastırmakta zorlanıyorum hatta başarısız oluyorum ama önümüzdeki 3 günü iyi değerlendirmek istiyorum benim içinde buğün yeni br başlngıç oldu senin içinde öğle olmuş biz bu işi başaracağız

benim bugün hic nesem yok kizlar cünkü midem inanilmaz agriyor sabah kahvalti yapmadim bu bir hata biliyorum ama sabah canim istemiyor sabah kalkinca kizimi anaokuluna birakiyorum ve ise gididyorum orad bir fincan kahve icicyorum birkac biküvi ben kahvaltiyi genellikle öglen yapiyoruz hepimiz toplaninca bugun ben iki bardak cay ictim ekmegi yine fazla kacirdim 4 dilim ekmek kasar peyniri zeytin beyaz peynir ve recel domates ve salatalik aksama brokkoli yapacagim belki ondan yerim canim birsey istemiyor aslinda yüzmeye de gidebilirim ama bilmiyorum disarda resmen firtina var arabayla gitmek tehlikeli olabilir bakalim gitmezsem evde aletlerde var aslinda onlari yaparim belki bakalim cuma ya iki gün kaldi ve ben hala ayni kilodayim haa bu arada aralarda meyve yedim elma su 1litre kadar cok icemiyorum ya bu yesil cayin tadi cok acimsi ya ben icemiyorum

selam bacılar yine geldim.nereus inanıyorum ki başaracaksın ve çok güzel kilo vereceksin.bu arada evli değilmişsin,kusura bakma yeni dikkat ettim.sana bir tavsiye vermek istiyorum kabul edersen tabi.gerçi bunu bütün evli ve çocuk yapmış özellikle çocuk yapmış bayanlar çok iyi bilir.olurda evlenirsen hamile kalmadan önce verebildiğin kadar kilo ver.kimsenin lafına bakma.kilo verdikçe aman çok zayıfladın falan derler kanma sakın çünkü ne kadar zayıf hamile kalırsan o kadar çabuk eski kilona ve formuna dönüyorsun.ben doğum yapmadan önce inan şu yaptıklarımla haftada 2 kilo veriyordum o yüzdende aman nede olsa verebiliyorum kısmama gerek yok diye yerdim.ama şimdi bir yerlerimide yırtsam nafile.tek çarem spor kaldı ve başladım. bugün 3.günüm nasip olursa bırakmak istemiyorum umarım faydalı olur.sadece paylaşmak istedim çünkü senin için hala bir ümit var bunu iyi değerlendir lütfen.neyse kızlar tekrar gelirim umarım.bu arada kardeş takımda umuts diye bir bayan epey kilo vermiş ondan bilgi almaya gidiyorum öptüm

karamanlı sıkma canını olur arada böyle şeyler, ama kepek ekmeği tüketsen daha iyi aslında.gerçi yazmamışsın hangisini yediğini ama en azından beyaz ekmekten daha iyi yani biraz daha tok tutuyor.ayrıca sabahları çorbada çok işe yarıyor. grupla yenen yemeğin lezzetini çok iyi bilirim bende.ama en azından ekmeği yediklerinin yanında tüketme,ekmeğin arasına mesela 2 dilim kepek ekmeğinin arasına malzemeleri koysan kendini frenlemen daha kolay olur herhalde.öyle ortamlarda yada işte ne bileyim oturmaya falan gittiğimizde kendi tabağımı kendim hazırlıyorum herkesin yediğinin yarısını alıyorum her ne kadar çok fazla yemek istesemde,kendimi frenliyorum.yani tabağımda ne varsa o başka birşey yiyemem diye kendimi şartlandırıyorum.umarım işe yarar.kendine iyi bak.

melis,çalışmaya başlamışsın uzun bir aradan sonra hele de bebeğinin yanından ayrılmak sana çok zor gelmiştir.umarım herşey biran önce rayına oturur:)
ay canım hiç sorma çok zor bir hafta oldu benim için. Tek tesellim bakıcımızla birbirlerini sevmeleri, iyi bakması ve annemin hergün uğraması. Ama benim aklım hep evde. Ama bir sır: evde çok sıkılmışım 7 aydır ilaç gibi geldi.

melis bu kaçamakları not ediyorum haberim olsun.:roflol:

kek yedin öğlemi birde çikolatalı bunun hesabı cuma ya kilo vermezsen sorulur ona göre sen geçenlerde kadayıf sarmasıda yememiş miydin ?cuma ya 3 gün kaldı hatırlatılır .

Dün hiç pişman değildim ama bugün bu yazılanları okuduktan sonra hem pişmanım hem de çok utandım :eek:

arkadaşlar günaydın.ben birkaç gündür giremedim çünkü geçen perşembeden beri yatak döşek yatıyorum:KK43:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve oğluşa.

geldiimm

ben bunca zamanda sadece 500 grmmı vermişimm

soruları cevaplıyorumm

canım valla görünen 500 gr biz bilmeyiz gerisini :KK66: en iyisi sen bu hafta ne yap ne et birinci ol, dilimizden kurtul :)

benim bugün hic nesem yok kizlar cünkü midem inanilmaz agriyor sabah kahvalti yapmadim bu bir hata biliyorum ama sabah canim istemiyor sabah kalkinca kizimi anaokuluna birakiyorum ve ise gididyorum orad bir fincan kahve icicyorum birkac biküvi ben kahvaltiyi genellikle öglen yapiyoruz hepimiz toplaninca bugun ben iki bardak cay ictim ekmegi yine fazla kacirdim 4 dilim ekmek kasar peyniri zeytin beyaz peynir ve recel domates ve salatalik aksama brokkoli yapacagim belki ondan yerim canim birsey istemiyor aslinda yüzmeye de gidebilirim ama bilmiyorum disarda resmen firtina var arabayla gitmek tehlikeli olabilir bakalim gitmezsem evde aletlerde var aslinda onlari yaparim belki bakalim cuma ya iki gün kaldi ve ben hala ayni kilodayim haa bu arada aralarda meyve yedim elma su 1litre kadar cok icemiyorum ya bu yesil cayin tadi cok acimsi ya ben icemiyorum

geçmiş olsun canımi, ben de çok çektim mide ağrısından. Çay, kahve düşmandır mideye. Bi de aç kalmaman lazım sabah çok aç kalıyorsun herhalde.

Ben de işten geldim, yorulmuşum. Öğlen yemekhaneye gitmeye başladım ne çıkarsa onu yiyorum, malum süt mevzusu. Akşam yemeğimi yedim, mercimek çorbası ve ıspanak yemeği. Meyva yerim bi de, günü kapatırım.
bugün ailemize yeni bir bebiş katıldı. Kuzenimin oğlu oldu. Çok tatlıymış, hastane uzak biraz, yarın çıkacak evde görmeye gideceğim hemen, küçük bebek özledim :emir_bebek:

X