Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu tickerda kilolari nasil degistircegiz bilen varmi
kullanıcı panelinden profili düzenleye tıklıyorsun, en altta kişisel bilgilerin içinde kilo takip çizelgesi var. İlk çizelgenin kodunu otaya yapıştırmıştın, o kodun içinde kilon var. Örneğin 65, onu silip yeni kilonu yazıyorsun örneğin 64. Kaydediyorsun, bu kadar.
kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun tüm dilekleriiz gerçek olsun ve ömür boyu sevdiklerinizle olun
ben yeni yıla biraz daha ince girdim ve 66.9 kilo olmuşumm çok mutluyumm
Sevcan yardımcı olmak isterim ama anlamıyorumki bilgisayarda anca basit işlerimi yapabiliyorum yaptığınız işkarışıkmış gibi geliyor sonra rezil olmayalım Sen ideal kilona ulaşıncada bizi bırakmayacaksan ben olabilirim ama bilmiyorumki yaa
ogrenırsın canım cok kolay sadece benım sana excel programı gonderımp nasıl kullanıcagını tarıf edıcem okadar ısımlerın karsılıgına kıloları yazıcaksın zaten excel otomatık hesaplıyor sende sıtede paylasıcaksın okadar merak etme cok kolay bı ara ogretırım zaten acelesı yok yardımın ıcın saol canım yarın yardımcı oldugunu bıldırırım artık.melıscıgım bende yılbası gunu sadece bır dılım yaspasta ve meyve suyu ıctım bu yuzdende ogun ıkı kere spor yaptım yedıgımı yakabıleyım dıye sanırım telafı etmıstır hadın bakalım yarın ınsallah ılk uce gırerız.ama benım kılo vermem yavasladı ona canım sıkıyor napcam bılmıyorum metobolızma hızlandırıcı seylermı denesem acaba dıyorumTamam ozaman canım bende öğrenmeye çalışayım inşaallah öğrenebilirim
merhaba öncelikle yeni yılınız kutlu olsun .aranıza katıldığım için çok mutluyum.güzel paylaşımlarda bulunacağımza eminim .