Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar bende bu Cuma yarışmalarına katılmak istiyorum. Katılmak isteyenlerin mesaj yazdığı konu kapatılmış. Yeni başladım rejime. Mezoterapi'ye gidiyorum. Yarın 2.seansım. Yardım lütfenn :KK43:

arkadaşlar bende bu cuma yarışmalarına katılmak istiyorum. Katılmak isteyenlerin mesaj yazdığı konu kapatılmış. Yeni başladım rejime. Mezoterapi'ye gidiyorum. Yarın 2.seansım. Yardım lütfenn :KK43:

canım benım aramıza katılabılırsın baslangıc kılon 88mı lısteye ona gore eklıyecegım yalnız cuma gunu oglenden once kılonu bıldırmen gerekıyor bunu sakın unutma yada ogun ısın varsa persembeden bıldır olurmu yoksa dıskalıfıye olursun ok canım dılerım ıdeal kılona ulasırsın (hep beraber ınsallah)

Troıd bezının calısıp calısmadıgına bakılıyormus buldum canım ama bızım baktırmamız gerekırmı yanı belkı bızımkıde yavas calısıyordur olamazmı

evet canım bu testler troid bezinin işleyişiyle ilgili testler ve çok önemlidir.insanın tüm metabolizmasının ve organların işleyişi ve hızını etkileyen bir durum .özellikli kilo sorununda önemli bir rahatsızlık imkanın varsa şikayetin olsada olmasa baktırmanı öneririm.benim hiç bir şikayetim yokken (kilo almam ve kabızlık dışında) başka bir rahatsızlığım için doktora gittiğimde ortaya çıktı hipotroidolduğum.ve metabolizmam gerçekten bu nedenle çok yavaşmış.ameliyat oldum ve şimdi daha iyim.yani fırsatın varsa sende yaptır tahlillerini.

evet canım bu testler troid bezinin işleyişiyle ilgili testler ve çok önemlidir.insanın tüm metabolizmasının ve organların işleyişi ve hızını etkileyen bir durum .özellikli kilo sorununda önemli bir rahatsızlık imkanın varsa şikayetin olsada olmasa baktırmanı öneririm.benim hiç bir şikayetim yokken (kilo almam ve kabızlık dışında) başka bir rahatsızlığım için doktora gittiğimde ortaya çıktı hipotroidolduğum.ve metabolizmam gerçekten bu nedenle çok yavaşmış.ameliyat oldum ve şimdi daha iyim.yani fırsatın varsa sende yaptır tahlillerini.

tahlıllerın tahmını ucretı ne kadar bılıyormusun ozel bır hastanede yaptırabılırım sımdı samsundakı askerı hastanede bakmazlar yeterlı alet yok ancak ozelde yaptırabılırım fıyatı asırı degılse olabılır aslında

tahlıllerın tahmını ucretı ne kadar bılıyormusun ozel bır hastanede yaptırabılırım sımdı samsundakı askerı hastanede bakmazlar yeterlı alet yok ancak ozelde yaptırabılırım fıyatı asırı degılse olabılır aslında

canım fiyatlar değişiklik gösterebilir ama bir yerde üç tahlil için 55 milyon gibi bir fiyat gördüm ancak dahiliye uzmanına gitsen mutlaka bu tahlili yaptırır.yada her hangi bir uzmanda isteyebilir.yada tahlili yapan bir yere sevkte yapabilirler.

meliscim günaydın, canım sen bizim takıma yazmasan farkında olmayacağım.. az önce öyle bakınıyordum takımlara ve sizin takımın üzerinde elim sürçmüş sanırım ve kilitlenmiş yani galiba ben yaptım ve yanlışlıkla yaptım:mymeka: özür diliyorum sizden..

canım fiyatlar değişiklik gösterebilir ama bir yerde üç tahlil için 55 milyon gibi bir fiyat gördüm ancak dahiliye uzmanına gitsen mutlaka bu tahlili yaptırır.yada her hangi bir uzmanda isteyebilir.yada tahlili yapan bir yere sevkte yapabilirler.

cevabın ıcın saol canım 55 ytl cok degıl ama bu ay elımız sıkısık artık ocak 15te yaptırırım bılgın ıcınde ayrıyeten tesekkur ederım.arkadaslar bugun ıtıbarıyle tartıda 61 gorunuyorum oyle mutluyumkı cumaya 60,5 olurum artık bır haftada 1,5 kılo ıyı bır rakam cumadan sonrada gerıye kalır 3,5 kılo 3 hafta daha dırendımı tamamdır bu ıs.yanı boyle gıdersem subata gırmeden ıstedıgım kıloda olcam.tartıda hergun azaldgımı gormek cok mutlu edıyor benı.sızler ne yapıyorsunuz arkadaslar kılo verebıldınızmı hepımız bır kılo versek bu hafta ılk uce gırerız dırenelım hem herzaman ılk ucte olalım hemde kılolardan kurtulalım

merhaba arkadaslar bugün resmi olarak diyete basladim 4 gündür misafirim vardi dikkat edemedim ama bugün kahvaltida 1 dilim ekmek 6 zeytin biraz beyaz peynir domates salatalik yedim öglen ve akasam salata ve meyve düsünüyorium

kzılar günaydınn öğlen yediklerimi söylim döner yedim ama ekmek yarımdıda kaçtı biraz

TEBRİKLER SEVCAN....
Bende vermeye devam ediyorum.Senin hedefin 1,5 olduğuna göre benimkide 2 kilo olmalı değil mi yani?Benim kilom senden baya fazla bende 2kilo vermeyi hedefliyorum.Kız sen yolun sonuna geldin ne güzel
Arkadaşlar benimde 2gündür misafirlerim var.Ama yemiyorum çocularla felan ilgilenirken arada kaynıyorum bide pasta börek yesem hiç veremem

arkadaşlar merhaba:)haftasonu şehirdışındaydım öğleye doğru zor gelebildim.burası çok soğuk yollar çok kötüydü:KK43:Allah herkese kazasız belasız yolculuklar nasip etsin.
haftasonu ben de misafirlikteydim.kendimi bayağı frenledim:)bu yüzden kendi kendimi içimden tebrik ettim.önceden olsa ooooooooo ne var ne yok silip bitirmiştim:)
ben en iyisi bugün yediklerimi yazayım böylelikle otokontrolümü tam olarak sağlayayım.sabah iki zeytin,bir dilim ekmek üzerine sürülmüş biraz krem peynir,bir haşlanmış yumurta,iki çay kaşığı bal,bir kupa tek şekerli çay( artık şekeri az da olsa azalttım), az önce bir porsiyon yoğurt,etli nohut yemeği,biraz salata,yarım dilim ekmek yedim.akşama da hiç ekmek yemeden pırasa yemeği ve yoğurt yemeyi planlıyorum.
şimdi de sıcacık yeşil çayımı içiyorum:)bugün vaktm olursa bir saatlik yürüyüş yapmayı planlıyorum.bayağıdır yürüyüşlerimi aksattım:KK43:

kilo hem sağlık açısından hem de estetik açıdan kötü:KK43:bir de insanı olduğundan yaşlı gösteriyor
:KK43:(herkes abla,hatta bazıları teyze diye hitap ediyor ki yaş sorarsan daha çok küçük:)adliyede merdivenleri çıkarken zorlanıyor, insanlarla konuşurken nefes nefese onlara zor cevap veriyordum ve bu beni kamçıladı.ben de o eski haime dönmek istiyorum.30 -31 yaşında böyleysem sonra ne olacaktım??hem bu yaşta istediğim şeyleri giyemeyen ben daha sonra ne yapacaktım??çok şükür ki kendimi kontrol altına alabildim ve arkadaşlar sizlerin desteği,bu yarışma ve paylaşma beni gerçekten motive ediyor.hem öğrendim ki bizim mayıs ve haziran ayında görümcem ve eltimin kızlarının arka arkaya düğün tarihleri kesinleşmiş:)benim o tarihe kadar bayağı bir kilo vermem gerekli yoksa nişanda başıma gelenler gelir ,giyer çıkarır birşey bulamam:KK43:(neyse ki o zaman faik sönmez imdadıma yetişmişti.şimdi düşünüyorum da önümde uzun bir zaman var iyi değerlendirip kıyafet konusunda büyük stres yaşamamam lazım!yani umarım öyle olur:)

Merhabalar arkadaşlar,
Sabah tartıldım 65 olmuşum çok mutlu oldum, hemen yazayım dedim ama takım kilitlenmiş, 5. takıma yazdım sağolsun Kaliste hemen düzeltti.
Sanırım metobolizmam hızlanmaya başladı, hergün 100-200 gr. gidiyor ve bu beni çok motive ediyor. Dediğim gibi çok ciddi diyet yapamıyorum emzirdiğim için ama dikkat ediyorum.
Definya benim de ablam evlenecek mayıs gibi, benim de en azından 50'li kilolara inmem lazım (59 bile olur :)
Küçük hedefler koyuyorum ulaşınca mutlu oluyorum. Şİmdiki hedefim 6lü kiloları görmek.

Teşekkürler arkadaşım. Olur Cuma öğleden önce bildiririm kilomu. Ben 89 ile başladım şu an 87.5 kg. Hedefim 65. Bu Foruma yazacağım degilmi Cuma'ları kilomu ? Sevgiler...

Teşekkürler arkadaşım. Olur Cuma öğleden önce bildiririm kilomu. Ben 89 ile başladım şu an 87.5 kg. Hedefim 65. Bu Foruma yazacağım degilmi Cuma'ları kilomu ? Sevgiler...
evet canım cumaları yazacaksın ozaman baslangıc kılon 89 olarak yazıcam ok.sımdıden kolay gelsın canım dılerım ıdeal kılona gelmeyı basarırsın

TEBRİKLER SEVCAN....
Bende vermeye devam ediyorum.Senin hedefin 1,5 olduğuna göre benimkide 2 kilo olmalı değil mi yani?Benim kilom senden baya fazla bende 2kilo vermeyi hedefliyorum.Kız sen yolun sonuna geldin ne güzel
Arkadaşlar benimde 2gündür misafirlerim var.Ama yemiyorum çocularla felan ilgilenirken arada kaynıyorum bide pasta börek yesem hiç veremem
yok canım daha yolun ortasındayım 4 kılo verdım gerıyede kaldı 4 kılo ınsallah sızlerle verıcem :lepi:
ben dıjıtal tartıda tartılıyorum normal tartıda aslında 60 gelıyorum ama onemlı olan benım evdekı tartım oyuzden hep dıjıtaldekı kıloya gore devam edıyorum bakalım ne zmana kılo verme marotonunu bıtrcem subat gelmeden kurtulurum gıbı gelıyor ama hadı hayırlısı bende bugun yumurta nesdle nesfıt acıcık cekırdek ve malesef yarım bardak kola ıstım mısafırım vardı eslık etmem gerekıyordu bırde meyve yedım tabı aksama ne yıcem bılmıyorum esımde yok canımda bısey ıstemıyor acıkcası cok ıstahsız bırı olmaya basladım varya ama gozum dısarıdakı seylerde cıps kumpır pızza gıbı seyler cekıyor canım

Sevcan çok teşekkür ederim. Ayrıca senide tebrik ederim. Bozma sakın... Az kallmış... Bol şans...

slm kızlar nasılsınız .ben 2 gündür çok yiyorum ya neden bilmiyorum .kilo verecem derken alacam sanırım .diyet stresimi nedir açlığım hiç geçmiyor benim .kendimi tutmaya çalışıyorum ama aklım hep mutfakta offff offff motive olamıyorum artık :KK43:
yemek yerken bile hep suçluluk hissediyorum suçluluk duygusuda içimden çıkmıyor açlıkta napacam ben .inş. yarın hafta başı daha iyi şekilde başlarım su çok içmem gerekiyo ama onuda içmiyorum desem yeri içemiyorum zorlayınca midem kalkıyo :KK43:
inşallah yarın hem haftaya hem diyete iyi başlarım .hafta sonu herşeyi fazlasıyla kaçırdım umarım telafisini yapabilirim.kendimi tutmam gerekiyo... kendimi tutmam gerekiyo... kendimi tutmam gerekiyo ... offff offfff
neyse kızlar görüşmek üzere hepinizde öpüldünüz. bu arada nestai canım sende hoş geldin aramıza şimdiden kolay gelsin tatlım

X