Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende bu cuma yarışmalarına katılmak istiyorum. Katılmak isteyenlerin mesaj yazdığı konu kapatılmış. Yeni başladım rejime. Mezoterapi'ye gidiyorum. Yarın 2.seansım. Yardım lütfenn
Troıd bezının calısıp calısmadıgına bakılıyormus buldum canım ama bızım baktırmamız gerekırmı yanı belkı bızımkıde yavas calısıyordur olamazmı
evet canım bu testler troid bezinin işleyişiyle ilgili testler ve çok önemlidir.insanın tüm metabolizmasının ve organların işleyişi ve hızını etkileyen bir durum .özellikli kilo sorununda önemli bir rahatsızlık imkanın varsa şikayetin olsada olmasa baktırmanı öneririm.benim hiç bir şikayetim yokken (kilo almam ve kabızlık dışında) başka bir rahatsızlığım için doktora gittiğimde ortaya çıktı hipotroidolduğum.ve metabolizmam gerçekten bu nedenle çok yavaşmış.ameliyat oldum ve şimdi daha iyim.yani fırsatın varsa sende yaptır tahlillerini.
tahlıllerın tahmını ucretı ne kadar bılıyormusun ozel bır hastanede yaptırabılırım sımdı samsundakı askerı hastanede bakmazlar yeterlı alet yok ancak ozelde yaptırabılırım fıyatı asırı degılse olabılır aslında
canım fiyatlar değişiklik gösterebilir ama bir yerde üç tahlil için 55 milyon gibi bir fiyat gördüm ancak dahiliye uzmanına gitsen mutlaka bu tahlili yaptırır.yada her hangi bir uzmanda isteyebilir.yada tahlili yapan bir yere sevkte yapabilirler.
evet canım cumaları yazacaksın ozaman baslangıc kılon 89 olarak yazıcam ok.sımdıden kolay gelsın canım dılerım ıdeal kılona gelmeyı basarırsınTeşekkürler arkadaşım. Olur Cuma öğleden önce bildiririm kilomu. Ben 89 ile başladım şu an 87.5 kg. Hedefim 65. Bu Foruma yazacağım degilmi Cuma'ları kilomu ? Sevgiler...
Sevcan çok iyi gidiyorsun, tebrikler.
yok canım daha yolun ortasındayım 4 kılo verdım gerıyede kaldı 4 kılo ınsallah sızlerle verıcem :lepi:TEBRİKLER SEVCAN....
Bende vermeye devam ediyorum.Senin hedefin 1,5 olduğuna göre benimkide 2 kilo olmalı değil mi yani?Benim kilom senden baya fazla bende 2kilo vermeyi hedefliyorum.Kız sen yolun sonuna geldin ne güzel
Arkadaşlar benimde 2gündür misafirlerim var.Ama yemiyorum çocularla felan ilgilenirken arada kaynıyorum bide pasta börek yesem hiç veremem