Demiştim ya dönüşümüz hafta içi diye ve ben evde dikkat edebilirim diye.. Dün itibari ile bailadım.. Kilomu da yarın görücem bakalım. Bu 2 gün dikkat etme ile ne olacak.Hala inme falan yok mu kilonda peki..ben bu hafta iner diye dusunmustum...bakalım ben kaç oldum hiç bilmiyorum regl de yaklasiyor inş.yarin kotubbir surprizle karsilasmam..çok sıkı diyet yapabilsek yola girecegizde malesef saldık sanirim
Hayırdır geçmiş olsunValla canım yazicamda okadar karisikki bilemedim.bebegi hastaneye falan götürdük ettik bugün.
Ya bebeğin kulağında sıvı çıktı.bi türlü duzelmiyor 2 aydır.Hayırdır geçmiş olsun
Allah Şafi ismi ile şifa versin inşallahYa bebeğin kulağında sıvı çıktı.bi türlü duzelmiyor 2 aydır.
Hoşgeldin canım. Seni görmek de güzel❤selam kizlar nasilsiniz
geri donme vakti geldi galiba. en son kacta ayrildim hatirlamiyorum. simdi kahvalti yaptim. yarin bi tartilayim. herkes izne mi ayrilmis bana mi oyle geldi.Ellssa seni hala burda gormek guzel. iyi motive ediyordun grubu. insallah eski kilomda kalmisimdir da cabuk donerim gruba.
Hemen tartılıp geliyorum canısı
Abooo açlık orucu mu yaptın naptın
Teşekkürler canım. Ben senden bekliyodum atağı halbuki. Kendimden ümidim yoktu.Abooo açlık orucu mu yaptın naptın
Benim misafirim gelecek unuttum tartılmayı ama artıyım büyük ihtimalle her türlü sen yendin tebrik ederimyarın sabah tartılırım artık ben de
Tebrikler canım. HarikasınGeçen hafta 67.7
Bu hafta 66.8
Fark -900 gr
(Tartım hala farklı evime henüz dönmedim)
Geldimm