Ama şöyle bi ayrıntı var. Bizim tatil henüz bitmedi. Pazartesi veya salı dönüş var. Eve geçmeden benim menüler istediğim gibi olmaz maalesef. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam tabii..Kesin sen kazanacaksın.okadar ödem bir anda gidecek dikkat ettiginde..seni hileci seni....
Dün neler yediğim yok bendeDün ben akşama kadar yemek yemedim akşam da ortada ne varsa atıştırdım saat akşam 10:00 da bitirdim.. Bu bile başarı benim için.
Yediklerim
Üzüm
Karpuz
Çekirde
2 kare gözleme
2 dilim köy peynirli tost
1 küçük kare çikolata
Maktarlarını bilmiyorum. Saati de 19:30 dan 10:00 a kadar ara ara yedim.
Hadi sizler neler yediniz yazın bakalım
polokey2244
Bravequeen
3oglanannesi
Anka
L LESA76
Aynıymışız yaniDün neler yediğim yok bende
Bugün yazıyorum dengeli gitmeye çalışıyorum bakalım gün sonunda yazarım
O kilo alırken ben boş durdum mu ben de aldımKesin sen kazanacaksın.okadar ödem bir anda gidecek dikkat ettiginde..seni hileci seni....
Ben bu gün başladım artık inşallah bakalım :))Dün ben akşama kadar yemek yemedim akşam da ortada ne varsa atıştırdım saat akşam 10:00 da bitirdim.. Bu bile başarı benim için.
Yediklerim
Üzüm
Karpuz
Çekirde
2 kare gözleme
2 dilim köy peynirli tost
1 küçük kare çikolata
Maktarlarını bilmiyorum. Saati de 19:30 dan 10:00 a kadar ara ara yedim.
Hadi sizler neler yediniz yazın bakalım
polokey2244
Bravequeen
3oglanannesi
Anka
L LESA76
Canımsın sen yaa.. Aldığımız gibi vericez bu kiloları.. Birlikte başaracağız..O kilo alırken ben boş durdum mu ben de aldımhiç yalnız bırakır mıyım ben akrebi
Ben bu gün başladım artık inşallah bakalım :))
Nasıl 85 canım ya.biz 77 lerde degilmiydik en sonMenüm
10:00
Sade kahve
13:30
1 dilim maraş dondurması
17:30
Yarım porsiyon etli yaprak sarma
1 kase yoğurt
Spor
10 000 adım
Kitap
Limon ağacı
Ben başladım kızlar.. Hadi sizler de gelin.
Sabah tartıldım 85,5 tum. Sabit olursam sevinicem bu hafta..
3oglanannesi
polokey2244
Bravequeen
Bekliyoruz canım❤Günaydın kızlar az kaldı Allahın izniyle gruba dönmeme
O bayramdan önceydi canım. 77 değil 79 dum. Geçen cuma da 83 tümNasıl 85 canım ya.biz 77 lerde degilmiydik en son
Hala inme falan yok mu kilonda peki..ben bu hafta iner diye dusunmustum...bakalım ben kaç oldum hiç bilmiyorum regl de yaklasiyor inş.yarin kotubbir surprizle karsilasmam..çok sıkı diyet yapabilsek yola girecegizde malesef saldık sanirimO bayramdan önceydi canım. 77 değil 79 dum. Geçen cuma da 83 tüm
Valla canım yazicamda okadar karisikki bilemedim.bebegi hastaneye falan götürdük ettik bugün.