Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kesin sen kazanacaksın.okadar ödem bir anda gidecek dikkat ettiginde..seni hileci seni....
Ama şöyle bi ayrıntı var. Bizim tatil henüz bitmedi. Pazartesi veya salı dönüş var. Eve geçmeden benim menüler istediğim gibi olmaz maalesef. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam tabii..
O yüzden dedim iyi olan kazansın diye yoksa bilirsin nasıl iddialı olduğumu

Dün ben akşama kadar yemek yemedim akşam da ortada ne varsa atıştırdım saat akşam 10:00 da bitirdim.. Bu bile başarı benim için.
Yediklerim
Üzüm
Karpuz
Çekirde
2 kare gözleme
2 dilim köy peynirli tost
1 küçük kare çikolata

Maktarlarını bilmiyorum. Saati de 19:30 dan 10:00 a kadar ara ara yedim.

Hadi sizler neler yediniz yazın bakalım

polokey2244
Bravequeen
3oglanannesi
Anka
L LESA76

Dün neler yediğim yok bende
Bugün yazıyorum dengeli gitmeye çalışıyorum bakalım gün sonunda yazarım

09.40
- 2 yumurta
- 3 yk yulaf ile lapa
- 2 siyah 3 yeşil zeytin
- 4 dilim sucuk
- bol domates salatalık

12.20: türk kahvesi + 1 adet lavi bitter çikolata

15.50: 1 adet büyük şeftali

16.30: 6 yk patlıcan kabak yemeği
4 yk yoğurt
1 dilim köy ekmeği

22.30: biraz karışık kuruyemiş

2 lt su
full temizlik

Kesin sen kazanacaksın.okadar ödem bir anda gidecek dikkat ettiginde..seni hileci seni....
O kilo alırken ben boş durdum mu ben de aldım hiç yalnız bırakır mıyım ben akrebi
Ben bu gün başladım artık inşallah bakalım :))

İyi akşamlar herkese, nasılsınız kızlar? Umarım herkes iyidir.

1 haftadır memleketen misafirlerim vardı bugün gönderdim. 9 gündür tartıya çıkmamıştım, bugün korkarak çıktım, şükür 700 Gr vermişim

Yediklerime çok dikkat ettiğim söylenemez ama çok hareketli bi 10 gün geçirdim diyebilirim, temizlik+misafir ağırlama...

Geçen cuma:70.6
Bugün: 69.9
Fark:-700gr

Yeniden 69 u ucundan bile görmek çok mutlu etti Darısı diğer eksilere inşallah, öpüyorum hepinizi

O kilo alırken ben boş durdum mu ben de aldım hiç yalnız bırakır mıyım ben akrebi

Ben bu gün başladım artık inşallah bakalım :))
Canımsın sen yaa.. Aldığımız gibi vericez bu kiloları.. Birlikte başaracağız..

Nasıl 85 canım ya.biz 77 lerde degilmiydik en son

Bugünü de bitirdim

9:00
Sade kahve

12:00
Sahanda 1 yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates salatalık

20:00
3 kaşık yoğurt

Su
3,5 litre

Spor
10 000 adım

Anka

O bayramdan önceydi canım. 77 değil 79 dum. Geçen cuma da 83 tüm
Hala inme falan yok mu kilonda peki..ben bu hafta iner diye dusunmustum...bakalım ben kaç oldum hiç bilmiyorum regl de yaklasiyor inş.yarin kotubbir surprizle karsilasmam..çok sıkı diyet yapabilsek yola girecegizde malesef saldık sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…