Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında ben bayram haftası 76 yi görmüştüm o hafta bilidirm olsaydi daha guzeldi sonuc ama sonradan cikmis malesef..ama Allahtan 200 gr bile olsa eksi cikti.buna şükür diyelim.

Kizsonuc neden bukadar çok oldu..ne yedin de bukadar ödem yaptı vücudun.bana gore kilo alimi var ama ödeminde çok sanırım.kotu oldu liste için ama hayırlısı diyelim.

Kizsonuc neden bukadar çok oldu..ne yedin de bukadar ödem yaptı vücudun.bana gore kilo alimi var ama ödeminde çok sanırım.kotu oldu liste için ama hayırlısı diyelim.
Evet kuzum ben de çok şaşırdım.. Ödem var tabii ama bende öyle maalesef yaa. Çok çabuk alıyorum kilo ama bu kadar beklemiyodum

Canım ikiye bölünecek sanırım yüzdeler. Niye böyle oldu ne güzel gidiyordun

Artıları bölmüyormuşuz
Artılar bölünmüyor evet..
Canım tatil modu işte.. Eşim de izin almıştı tatil ortamında da dikkat edemedim maalesef.

*** 13. Takım 736.737. Etap ***

Akrrep (78.9/ 83 /-4,1/% -7,784)
polokey2244 (66,8/ 67,7/ -0,9 /% -1,347 ) Tatil dolayısı ile farklı tartı
Ikizannesi (77.2/ 77 / 0,2 /% 0,130)

13. Takım ortalaması: % -3

13.takımın özel ve güzel çiçekleri, bugün itibari ile menü paylaşalım olur mu?
Ben şu ana kadar bişey yemedim. Canım çok sıkıldığından fırsat oluşturmadım yoğunluğum arasına.

Kişi kendinden bilir işi demişler...benim de bi hafta bir anda kilo alimim oldu tatil dönüşü hatirliyormusun sonra ertesi hafta yarista bir anda verdim o hafta yendim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…