- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
Teşekkürler Senin sonucun daha bi harika tatlışTebrikler canım. Harikasın❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler Senin sonucun daha bi harika tatlışTebrikler canım. Harikasın❤
Harika maşallah sana
Akrep sahalara geri döndüTeşekkürler Senin sonucun daha bi harika tatlış
Tebrikler canımTartı günü olduğunu unutan ben
Allaha şükür bişey yememiştim daha
Teşekkürler balım.Harika maşallah sana
Ooo maşallah kizlar süpersiniz...akrep sana böyle olacagini soylemistim. Ödem o vicudundaki demistim.harikasin....haftaya kork benden...nasılsa ödeminde gitti...*** 13. Takım 738. Etap ***
Akrrep ( 83/ 80,4 / 2,6 /% 3,133 )
polokey2244 (67,7/ 66,8/ 0,9 /% 1,329 )
Ikizannesi (77/ 77/ /% )Sabit
Bravequeen (68,05/ 67,30/ 0,75 / %1,102)
13. Takım ortalaması: % 1,391
Aynen masallahlari var kaptan...
Seni böyle enerjik görmek güzel bacımAkrep sahalara geri döndü
Yarış son hızı ile devam ediyorduuuOoo maşallah kizlar süpersiniz...akrep sana böyle olacagini soylemistim. Ödem o vicudundaki demistim.harikasin....haftaya kork benden...nasılsa ödeminde gitti...
Kesinlikle..Aynen masallahlari var kaptan...
Kızlar zaten grupta çok az kisiyiz istermisiniz siki bir rekabet yapalım bu hafta.en çok şu içen.en çok spor yapan.ve cuma günü en çok kilo veren.
E salmaya devam edebilirsin aslındaGerçi ben bugün yarın regl olacağım nasıl olur bilmiyorum ama yinede bi yerden başlamak lazım.cok saldik cunku
Tabi tabi..salayimda yen hepimizi dimi...haydi kızlar hep birliknolup akrebi yeniyoruz inş.E salmaya devam edebilirsin aslında
Ben bunu yeni gördüm. Yarından itibaren ben de ekliyorum menü mekanın sahibi geri geldiBugünü de bitirdim
9:00
Sade kahve
12:00
Sahanda 1 yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates salatalık
20:00
3 kaşık yoğurt
Su
3,5 litre
Spor
10 000 adım
Anka
Ayy ben de benden bekliyordum ama bi işth patlaması geldi bana gitmedi bi türlü şiştim resmenTeşekkürler canım. Ben senden bekliyodum atağı halbuki. Kendimden ümidim yoktu.
Açlık yapmadım canım. 2 günlük listeni attım. Son gelen kilo çabuk gitti şükür. Ben sabit olmaya da razıydım. Çok mutlu etti tartım beni
Ahahaha karabasan gibiTeşekkürler balım.
Dün akşam menüsü 3 kaşık yoğurt du.
O 3 kaşık yoğurtla gece nasıl kıvrandım anlatamam ama gözümün önünde hep artı ile gelen ben ve kilo verip beni yenen Anka vardı.. Dolapla aramdaki engel oldu
Uyuyabildiğime ve sabah olduğuna hiç bu kadar sevinmemiştim.
Hadi bakalım bu hafta hiç şansın yok
Ayy Cuma çok eğlenceli olacakTabi tabi..salayimda yen hepimizi dimi...haydi kızlar hep birliknolup akrebi yeniyoruz inş.
Wouuuu Anka rüzgarı esmişş amaaaa keşke rakibin ben olmayaydım senin adına iyiydiBen bunu yeni gördüm. Yarından itibaren ben de ekliyorum menü mekanın sahibi geri geldi
Ayy ben de benden bekliyordum ama bi işth patlaması geldi bana gitmedi bi türlü şiştim resmen
Ahahaha karabasan gibi
Hadi bakalım bu hafta hiç şansın yok