Eşim oldu asi ama ben bebeği emzirdigim icin korkuyorum açıkçası kaptan ya.bide daha önce virüs geçirdim.ins.bidaha bulaşmaz...ama korunmak imkansız.. Bugün sınıfımda bir ogrencinin dedesinde virüs çıkmış aynı evde yasiyorlar ve cocuk bugün dersteydi yanibasimda...yani insanlar virüs olduğunu anlayana kadar birsürü bulaş oluyor malesef..
Valla bilmiyorum canım bakalım zaman ne gösterecek.Maalesef canım. Emzirirken de aşı yapılabiliyor. Hatta çocuğu da koruyor. Sinovac ı araştırıp olabilirsin canım.
Bilmiyorumki canım. Cuma tartılıcam işte. En son tartımda geçmemiştim merak etmeBen işte senin gruptan çıkarken 72,5 falandım sanırım Pazartesi 77,7 geldimgeçmedin beni inşallah
Yarışalım tabii ya
Ben de çok kilo almışım ya.. Az bi gevşet hemen hoop geliyo kilolar.Günaydın canlarrr.. Birazdan tartılıp bildirim yapacağım ama tartım farklıkendi tartımı arabaya koymuştum dün eşim İstanbula geri döndü baskülüm arabada kaldı anneminki ile bildirim yapacağım. 2 kardeşimin düğünü 12 gün arayla olacak. Birini hallettik şimdi diğeri 8 inde. Çok koşturmacalı bir dönem ama yine de kilom artıda... off
Bana da gönder o metabolizmadanSiftah benden olsun
O kadar çok yedim ki nasıl kilo almadım bilmiyorum acaba diyeti bırakıp yemeğe mi gömülsem daha hızlı veririm heralde
Sen izinde idin dimi canımSiftah benden olsun
O kadar çok yedim ki nasıl kilo almadım bilmiyorum acaba diyeti bırakıp yemeğe mi gömülsem daha hızlı veririm heralde
Tabii birinci sayfadaki formu doldurarak aramıza katılabilirsinGünaydın ben de aranıza katılabilirmiyim
Canım ikiye bölünecek sanırım yüzdeler. Niye böyle oldu ne güzel gidiyordun[
*** 13. Takım 736. Etap ***
Akrrep (78.9/ 83 /-4,1/% -7,784)
polokey2244 (66,8/ / /% )
Ikizannesi (77.2/ / /% )
13. Takım ortalaması: %
*** 13. Takım 734. Etap Free listesi ***
Aysegul 6666 (71///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (67.9//%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
13. Takım free liste ortalaması : %
Teşekkür ederimTabii birinci sayfadaki formu doldurarak aramıza katılabilirsin