günde 2 kere canım ama yanlışsa eğer kendimi başka şeylere yönlendirebilirim.ara öğünlerde meyve yemek bana daha masum geliyor nedense:44:
Arkadaşlar muz yemedıgınız surece sorun yok.
Otekılerde gunde maksımum 3 porsıyon felandır .
YAnı meyvenınde cogu zarar
mesela uzumdede asırı calorı var
soyle dusunulem
seker hastalarına yasak olam tum meyveler seker oranı cok yuksek
bende senin gibi biliyorum canım,muz belki sabah kahvaltısı yerine yenebilir sadece oda sabah yenen yiyeceklerin yakımı daha kolay oluyor :))
ben birde salatada havuç ve kırmızı lahananın diyette kullanılmadığını biliyorum,sebebide içinde şeker oranının yüksek olması:44:
Canım çok saol
Cokmu yıyorum azmı anlamadım
VAlla canım hanı derler ya saman gıbı heh aynen ole ıste
Ama emın olun ekmek hıssını keser
En azından acıkırsanız bır tane wasayı dograyın yogurta calorısı cok cok az
Bence iyi yapıyorsun ..BEnde mesela normal salatama koyduklarımın ıcınde haslanmıs mısır konservesı var acaba ıyımı yapıyorumkı :44:
iyi falcıymış desene keşke bende burda öyle birini bulsam, :97: bileklik iyi gelecektir hayatım eşim çok memnun. çok ama çok kolay gelsin canım.Kızlar ben geldim derse gidip :)
Pek rahattı bugünde yoğunluklar başlayacak.
Yetiştirilecek projem var raporum var vizeler var ..
Ve ben daha hiç bir şey yapmadım.
Kaptancığım teşekkür ederim bir bakayım o bilekliğe bakalım tekrar ağrısı başlamadan .
Mümkün dğeil yapacak birisi değil ve onun bilmediği şeyleri de söyledi adam :)
Korktum resmen kalk gidelim dedim bir ara hatta ..
Yılbaşında da safranboluya gelmeyi düşünüyoruz arkadaşımla :)
valla rabiacım ne desen haklısın ama hani bazı anlar vardır ya lanet olsun dediğin inan o moddayım. yani herşeyi bırakmak istiyorum. kafam yorgun,ruhum yorgun. diyet olayı beni yoruyor artık çok fazla takmaya başladım. ne olacak bilmiyorum tekrar asılacam ama nezaman bilmiyorum.bu haftayı kendimce es geçtim önümüzdeki hafta istikrarlı olarak birşeyler yapmam lazım. ne yapacağım onuda bilmiyorum. cezaya razıyım. dün akşam yapamadım ama bu akşamda yapamam sanırım çünkü oturmaya gideceğiz. hayırlı olsuna. psikolojimi rahatlatmam lazım ama.sabah ben kayınvaldeme simit aldım. canım acayip çekti ama sadece 1 ısırık aldım. hepsini yesem nolacaktı ki? geçici bir zevk ve kalıcı kilolar. bunun yerine bir lokmayla iştahımı bastırdım.
baby tv eşliğinde hiç temizlik yapmamıştımannelerin yeni modası olsa gerek. ben müzik açıyorum benim oğlan seviyor öyle dans etmeyi falan. annesi abidik gubidik dans edince
bu arada kızının mesajına bayıldım. benden de bir öpücük lütfen o şeker şeye:)
yarın için kolay gelsin sana canım. maşallah misafirin hiç eksik olmuyor, ne kadar güzel.
masalcım, fotoğraflar muhteşem canım. ben bakmayı unutmuştum iyi ki ekledin buraya. ayrıca sen de çok muhteşemsin bence
hadi gözün aydın dosbacım, işlerin bir kısmını halletmiş gözüküyorsun. takma kirpikler falan
canım, ya ben hastalanıp çekme modunda bir insanım:)) çok çok gerekmedikçe doktora pek gitmiyorum. özellikle sinüzit bana çok tanıdık. doktorun da yapabileceği antibiyotik vermek, o da vücut dengemi bozuyor. beslenmedeki meyve ağırlıklarını ve ıhlamur vs artırarak geçiriyorum canım.
arabayla gittiğimiz için sorun olmadı ama uzak olduğu için git git bitmedi. artık belim ağrımış araba sürmekten.
oldu mu şimdi? sen bence hoşbeş gofreti oğlandan çıkarmışsın. canım sen hep çok yaklaşıyorsun hedefine ama böyle bir kaçamakla maalesef emeklerini boşa çıkarıyorsun. niye paketin hepsini yedin? en azından sadece 1 tane yesen olmaz mıydı? ceza da sana şu dans + mekik cezasını verelim. veya ip atlama + mekik. kaç gün olacağını hep beraber düşünelim bence.
teşekkür ederim kaptancım :))denemeni tavsiye ederim sütlü türk kahvesini,ama su karıştırarak.diyelim iki kişilik kahve yapacaksın bir fincan süt bir fincan su,yada bir buçuk fincan süt yarım fincan su gibi :))
canım ilk aklıma geldiğinde denicem sağol.sanada afiyet olsun.şimdi bir form çayı içeyim yarım saat sonrada meyve arasını yaptıkmı günün çoğu bittti
keşke gelebiilsemde yardım etsemetmezmiyim hayatım. ne güzel olurdu birazda kaynatırdık.gel kız akşama yanlızım eşim işten geç gelcek ama musakka yı yapmadım daha kendimi iyi hissedersem yapıcam yoksa yapmıcam eve gittiğim gibi yatçam gel valla hem yapmamam yardım edersin belki kaptancığım edersin dimi
iiinnşşşaalllaaahhh.kızlar ben menümü yazmazsam akşam gümbürtüye gidiyor. hemen yazayım şimdiye kadar yediklerimi:
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 2 çay kaşığı reçel, marul ve az ekmek. 1 bardak ıhlamur içecektim, oğlum içirmedi. sağolsun.
ara: 1 lokma simit, 1 elma ve biraz muz ve 1 hurma
öğle: 1 kase yerelması çorbası, 1 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
ara: sabahki ıhlamur ve yeşil çay şimdi içiyorum:))
akşama salata yerim inşallah. 1 ara öğün daha yaparım meyveli inşallah. günü de böyle tamamlarım inşallah.
eşin zayıfmıydı rabiacım,aama sadece salata yedireceğine göre kilosu az değil.afiyet olsun canım. kolay gelsin.
ben de ilk defa yaptım:)) hatta ilk defa yerelması yedim:) basit bir çorba: 1 soğan, 1 havuç ve yerelmasını haşlayıp püre yapıyorsun. sonra süt ekle tamam. ben et suyu ile haşladım oğluş için, baya güzel olmuş:)) akşamları dikkat ediyorum canım, ipin ucu akşam kaçıyor bence. gündüz eritiyoruz yediklerimizi.
eşim geçen sefer baya şaşırmıştı:)) hiç haberi falan da yok diyetten. spor yaptığımı biliyor sadece. eve dönünce ona da akşamları salata yedireceğim
elbisen kesinlikle çok güzel olmuştur çok özendin çünkü. yokluğun belli olacak hayatım. hayırlısı ile gelmeni diliyorum.yoruldum kızlar gerçekten ama herşey çok şükür güzel gidiyor
elbisem güzel olmuş son provada yüzüm güldü
bitmiş halini sanırım düğün fotolarında görürsünüz çnk yarın teslim alacağım cuma sabah erkenden yola çıkacağım
ablam evden ayrıldığı için neti kapattırmış annemle babam internet kullanmıyor bu nedenle gidince uzun bi süre yazamam merak etmeyin
Kızlar bugünkü menüm ..
Kahvaltıdan önce: Elma sirkeli ballı su.
Kahvaltı:kepekli tost
Ara: böğürtlen çayı
Öğle:mandalina
Ara: Yeşil çay
portakal suyu
Akşam : Ton balıklı salata.
Bundan sonra da 1 bardak daha yeşil çay ve elma sirkeli ballı su düşünüyorum.
Ciddi anlamda az bence halsiz düşme sonra ..
Kendini iyi hssettiğin sürece pek problem olmaz gibi.
KAç kaloridir bu wasa acaba?
Bence iyi yapıyorsun ..
Azdan bir şey olmaz da fazla mısır yemek selülit yapıyormuş ..
Canım normal ekmekdende az ınternette ar bulunca buraya kopyalıyım.
SImdı aksam yemegımı bıtırdım
ama cok yedım sanırım
3 Adet salatalıktan yapılmıs cacık yedım
Tabı tam bıtmedı :)
yanındada ıkı dılım wasa yedım
susamlısını almısdım bunun tadı muhtesemmm
Yorgun dusmuyorum cnm
sadece gozum doymuyor gunduzlerı bırsey yok ama aksam eve gelınce sorunlarım baslıyor
Aclık sınyallerım cıkmaya baslıyor
Nutritive Content per 100 g.
Calories...................310 g
Protein.........................9 g
Carbohydrates............66 g
Fat............................1,5 g
Food fibre................15,5 g
Weight: 260 g
Wasa ekmegının tablosu :)
yanı ama tadı cok daha guzel
Ya ben normalde ne yerdım yazayımda gorun
Örneğin burgerdanmı yıcem
Bır tane whopper chesee menu yanında double patates ve ıcecegı :) Patatesler elma dılımlı olanlardan tabıkocaman kocaman :)
Sonra 1 saat sonra gıdelım bırde pıde yerdım yanı delı gıbı yeme kapasıtem var
BAzen dıyorum mıdemımı aldırtsam
Salı gunu basladım cnmmm :)
Yanı eskı yedıgıme gore suan yedıgım benım bır ogunum bıle degıl tum gun yedıklerım eskı yasamıma gore yarım ogun kahvaltı oncesı felan :)
Ayy whopper
Ama kendıme soz verdım 65e dusunce bırgun gıdıp yıcem
Tıka basa
MEtabolızmam hızlanır hem
Aaa ayrıca cacıgım lıght yogurttan
Bırde bugun gıdıp esmer makarna aldım yarın aksamda onu yıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?