Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dosbacım, gözün aydın elbisen içine sinmiş belli. kendini bayağı özleteceksin sanırım. döndüğünde güzel havadisler ve fotolar bekliyoruz. yarın da burda olursun sanırım ama cuma yoksun anlaşılan.
evet canım yarın kısmetse burdayım sonrası birazcık ayrılık... özleyeceğim sizleri... bu sırada kilo almadan hatta vererek dönmeyi istiyorum
elbisem içime sindi gibi...tabiki bitmiş halini görmek istiyorum
masal resimler süper
benimde sütüm oldu da az mama takviyesi olmayınca olmuyo ama inanın cevre baskısı daha cok bezdiriyoo
nur maşşallah elada aynı biraz ela nerde diyom eya diyoo:))))
allah izin ettiğinde işte ama takviye sart sürekli bu ne bune diye sormaya calışıyorumm
kızlar ben okudukça size yetişemedim
takım harika hareketlendi
bende işlerimi hallettim bi kısmını eve geldim
ama 2.30da provam var
neler yaptım ablamın çantasını ve ayakkabısını hallettim
kendime ayakkabı aldım
anneme eşarp aldım
takma kipriklerimizi aldım
sonra bunları annemler denesin diye otabüse verdim melekete gönderdim
kargo geç olacaktı
umarım hepsi olurda bana tekrar iş çıkmaz
eve gelince hemen 1 tane elma yedim (bu arada elma yemekten cildim güzelleşti :))
birazdan öğle yemeğimi hazırlayacağım
yorulmuşum
Teşekkürler Sedacım ..
Valla çok değişik yerler var ben asıl yerlerde bitmiş durumdaydım onları çekemedim o yüzden :)
İnşallah biraz büyüsünde aile boyu gidewrsiniz.
Bir amca var en son 70 küsür yaşındaydı hala yürüyor dağda ..
Yağmurda da zor olmuşur dosbacım ama süper hızlısın ..
nurcum ben bu fotoları atlamışım çok güzel azim göstergesi...harikasın canım
bende düğüne kadar 65 olmak istiyordum ama yine başaramadım (
Nurcum muhtesem olmussun
sımdı ınceledım o sayfayı
Gercekden kılo ınsanı cok degıstırıyor yaaa
Ayyy Allah banada nasıp etsınnnn:)
nur canım Allah kavuştursun,güle güle gitsin güle güle gelsin inşallah eşin. kuzucuk babayı bekledi gelecek diye kapılarda kıyamam canım yaa,gelmeyeceğini anlayıncada seni yıprattı değilmi. hep giden baba olunca haliyle ona düşkün oluyorlar.:))akşam az yemişsin,üzüntüden sanırım. Rabbim dirlik düzeninizi bozmasınhayatım ayrılıklarınız hep böyle olsun inşallah. prensesin o minik parmaklarına kurban olurum ben. afiyet olsun size.
.
canım sıkma canını, hayırlısı olsun. elinizden bir şey gelmiyor ki üstler ne derse o
ooo ev baklavası he mi? yaw böyle şeyleri şifreli yazın bari canımız çekiyor:)) sen fazla kaçırmazsın inşallah elacım
kısırdan sonra su iyi şişirmiştir bence. sen kendine yeterince ceza vermişsin deryacım. bir dahaki sefere porsiyonlarını azaltırsan problem olmaz. illa ki canımız bir şeyler istiyor. sabah ben kayınvaldeme simit aldım. canım acayip çekti ama sadece 1 ısırık aldım. hepsini yesem nolacaktı ki? geçici bir zevk ve kalıcı kilolar. bunun yerine bir lokmayla iştahımı bastırdım.
baby tv eşliğinde hiç temizlik yapmamıştım annelerin yeni modası olsa gerek. ben müzik açıyorum benim oğlan seviyor öyle dans etmeyi falan. annesi abidik gubidik dans edince
bu arada kızının mesajına bayıldım. benden de bir öpücük lütfen o şeker şeye:)
Zaten karışıktı aklım iyice karıştırdı pis adam :)
Bu sene tekrar gireceğim sınava ama olsa değiştirir miyim emin değilim.
Ortak derslerde çok olunca fazla bir kayıpta olmuyor aslında.
İnşallah ya değişikliğe ihtiyacım var.
BAşka yakınlarda nerelere gidilebilir böyle sessiz ama güzel
Nihancım canın mı sıkkın senin?
O zaman bu fıkra senin için ..
cia bir gökdelenenin üst katlarında özel bir görev için ajan seçimi yapmaktadır,
ilk aday gelir çok üst düzeyde 4 yabacı dil bilmektedir,adamın önüne bir silah koyarlar ve derler.
- karın yan tarafta ve o bir vatan haini, git işini bitir.
adam silahı alır odaya girer, 5 dk sonra elleri titreyerek gelir ve yapamam, der, gider,
ikinci aday gelir ana dili bile belli olmayacak derecede 7 dil bilen, bilinen tüm silahlar ve bombalar üzerine eğitim almış biridir, ona da silah verip derler
- sevdiğin kadın yan tarafta. o bir hain, git ve bu silahla öldür.
2. adayda yapamaz ve çıkar gider.
sıra temele gelmiştir, av tüfeği ve pancar motoru kullanmaktan başka hiç bir vasfı yoktur, ona da derler;
-fadime yan odada vatana ihanet etti... söz bitmeden temel silahı kapar dalar odaya, 14 el silah sesi duyulur, peşine boğuşma sesleri, en sonunda bir cam kırılma sesi gelir, temel geri döner, kan ter içinde nefes nefese. temele sorarlar ne oldu diye, temel:
-********ler bide soruyorlar, hem kuru sıkı silah verin hem de noldu diye sorun, camdan atana kadar canım çıktı.
yoruldum kızlar gerçekten ama herşey çok şükür güzel gidiyor
elbisem güzel olmuş son provada yüzüm güldü
bitmiş halini sanırım düğün fotolarında görürsünüz çnk yarın teslim alacağım cuma sabah erkenden yola çıkacağım
ablam evden ayrıldığı için neti kapattırmış annemle babam internet kullanmıyor bu nedenle gidince uzun bi süre yazamam merak etmeyin
kimin düğünü bu dosbacım
Şekerler arada 1 yemek kaşığı kadar makarna yedim
şimdide kahve içecem
ablam evleniyor canım... eee bana da çok iş düşüyor hemde çok mutlu olmak
bu akşam bende kahve içeceğim canımı çektirdiniz
melankoli canım dünde dikkatimi çekti günde kaç porsiyon meyve yiyorsun
önceden bende senin gibi çok yiyordum ama diyette çok dikkat ediyorlar
Sedacım çok güzel ..
ama dikkat et çok yiyorsun halsiz kalma ..
Sporun faydasını kesinlikle göreceksin.
Bakalım cumaya ne olacak :)